Mělník 30.5.09 sprinty??jedete??
Mělník 30.5.09 sprinty??jedete??
Mělník?? jedete někdo na SPINTY???? mělo by to tam začínat někdy kolem druhé hodiny... mají tam prý zavřít nějakou silnici a má to být prý velké. takže já se svou 335 jedu zazávodit
pojeďte ještě někdo...

Přesně,když bude počasí tak vyrážím s klukama z litvínova v deset hodin ráno,by jsme se tedy konečně mohli vidět viď... jo a co vy pak na té sosnové??bych se možná připojillFikux píše:Pasťo, zase tak velké to tam loni nebylojestli bude aspoň trochu přijatelné počasí, tak chcem s DCem vyrazit ráno z Prahy směr Mělník a pak směr Sosnová

No jako jak jsem tak koukal na předpověď počasí, tak má dost pršet, takže toho asi moc nepoměříme, protože tam ani nepojedupasťa e30 píše:Přesně,když bude počasí tak vyrážím s klukama z litvínova v deset hodin ráno,by jsme se tedy konečně mohli vidět viď... jo a co vy pak na té sosnové??bych se možná připojillFikux píše:Pasťo, zase tak velké to tam loni nebylojestli bude aspoň trochu přijatelné počasí, tak chcem s DCem vyrazit ráno z Prahy směr Mělník a pak směr Sosnová
no a frajírku mám v kondici konečně mojí 335-nová spojka,pak nová převodovka,prostě jsem to hodil do kupy,takže tam by jsme je mohli poměřit viď

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"