ParoubEGG
Hmmm...a Mike Trafik ještě sedí v base... Hugo k tomu měl krutej komentář dnes v 18.15 na Spinu (např. "Paroubek z tama odešel jak vaječný bukake"
) , jsem dostal takovej záchvat, že jsem se málem naboural... No, Paroubek je totiž pípípípípíp a vypípípípípenej pípípíp... 

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
To že je to populista,kterej si rozhazovánim našich peněz kupuje hlasy voličů (většinou nemakačenek a těch starších ročníků,který se slzou v oku vzpomínají na komouše) už člověka nepřekvapí a nenasírá.Z čeho se mi ale otvírá kudla v kapse,je ta jeho arogantní povýšenecká dikce hrozně připomínající Gottwalda....
Třeba tohle je pro mně vrchol buranství:
http://www.youtube.com/watch?v=Sta6BgvWvDc
Třeba tohle je pro mně vrchol buranství:
http://www.youtube.com/watch?v=Sta6BgvWvDc
m10b18 "kloboukwagen" in progress
Nemůžu ho ani vidět ..
Rath to je kapitola sama pro sebe .. Hlavně mě štve že ty lidi sou v čechách tak jednoduchý že čssd jdou volit jen za 30kč co ušetřej u lékaře .. ale to je taky kapitola sama pro sebe .. (jako důchodci by platit samo neměli když platěj celej život)
A ty vejce .. Docela sem se pobavil při záznamu z poslední akce 

Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
ty to já se taky pobavil....Hoonnza píše:Nemůžu ho ani vidět ..Rath to je kapitola sama pro sebe .. Hlavně mě štve že ty lidi sou v čechách tak jednoduchý že čssd jdou volit jen za 30kč co ušetřej u lékaře .. ale to je taky kapitola sama pro sebe .. (jako důchodci by platit samo neměli když platěj celej život)
A ty vejce .. Docela sem se pobavil při záznamu z poslední akce

EX- BMW E30 316I Beránek ve vlčím rouše
BMW E39 528i T

BMW E39 528i T

- Fido
- Velký bratr ..... Hartge
- Kontaktovat uživatele:
Paroubek FUCK!
Smutný je, že na druhý straně barikády není nikdo dostatečně charismatickej pro to, aby tohohle blba zastínil a uzemnil. Naše politická scéna je plná sraček napříč celým spektrem, ale tenhle bradavičnatej exkrement opravdu vyčnívá.
Smutný je, že na druhý straně barikády není nikdo dostatečně charismatickej pro to, aby tohohle blba zastínil a uzemnil. Naše politická scéna je plná sraček napříč celým spektrem, ale tenhle bradavičnatej exkrement opravdu vyčnívá.
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
-
Naprosto přesně!! Když to hovado slyším mluvit v rádiu, tak mi přesně připomíná soudruhy z dob minulých.baskeez píše:Z čeho se mi ale otvírá kudla v kapse,je ta jeho arogantní povýšenecká dikce hrozně připomínající Gottwalda....
A tady za to video by se měl zakopat hluboko do země. Nejlíp někde na Jupiteru...
šikovný kloučekLuckyn píše:ten týpek s tou čepicí co hazí vajíčko je moje maličkost =)Hoonnza píše:Ty si jako byl přímo na místě činu ?Luckyn píše:tak jak koukám tak hozením vajíčka jsem vám udělal radost, mě udělalo radost že jsem ho trefil =)

EX- BMW E30 316I Beránek ve vlčím rouše
BMW E39 528i T

BMW E39 528i T