Nesolidní člen "Mira 318i"

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Zamčeno
cmelak

Nesolidní člen "Mira 318i"

Příspěvek od cmelak » 27. 05. 2009 19:19

Chci vam vsem oznamit abyste si dali pozor na clena jmenem "Mira 318i"

Duvod:
Pred cca dvema mesici jsem prodaval zde na foru repra z BMW, mel jsem uz vazneho zajemce ze to ode mne vezme, jenze v tom se po SZ ozval vyse popsany "Mira 318i" a nabizel mi skoro o polovinu vetsi cenu za repra a at mu to tedy poslu. Lakava nabidka me zaujala a ja se neridil pravidlem "lepsi vrabec v hrsti, nez-li holub na strese" takze jsem, bohuzel ted uz musim rict, vyhodil 150Kc za dobirku a poslal mu to.

Mezi tim jsem se mu obcas ozval po SZ jestli uz mu to dorazilo a je vse OK, psal jsem mu za tu dobu asi petkrat, a bez odezvy, a zacal jsem se obavat ze se mi to vrati zpatky tak jsem ho na to zacal upozornovat.

Kdyz jsem poslal SZ, druhy den uz nebyla v nedorucenych tudiz si zpravy cetl a neodpovidal mi (nevim z jakeho duvodu), pote kdyz uz jsem mu psal ze se mi to zrejme vrati zpatky (coz se skutecne po sleze stalo) a ze tedy budu muset forum upozornit na to, ze s nim nedoporucuji obchodovat tak se mi najednou ozval, ze se moc omlouva ze byl po bouracce a ze byl celou dobu v nemocnici, (pritom zpravy poslany mnou byli po tu dobu porad vyzvedavany)

Neresil jsem, a tak jsem mu znovu ja vul nabidl ze to poslu jeste jednou ale ted uz jen pod podminkou, ze mi posle nejdriv penize na ucet a pak mu to odeslu, souhlasil, asi dvakrat se me ptal na cislo uctu, a do tedka se nic nestalo, a samozrejme na soukrome zpravy ode mne taky jako tradicne neodpovidal. Ja byl vytrvaly posilal jsem mu soukrome zpravy dal jako do dubu, ze jestli si teda preje hrat dal "mrtveho brouka" (a pritom zpravy si vyzvedavat) upozornim ostatni cleny fora na tuto skutecnost, a popisi jej jako nesolidniho clena, svuj slib jsem splnil. Zdravim "Miru 318i".

Záchvat

Příspěvek od Záchvat » 27. 05. 2009 19:48

------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520

cmelak

Příspěvek od cmelak » 27. 05. 2009 19:50

Ok. Uz je to tam.

WilD

Příspěvek od WilD » 27. 05. 2009 19:57

Juchů a bude zase hádka... :twisted: Mirooo, ozvi se :lol: :roll:

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke

T613
člen E30.cz

Příspěvek od T613 » 27. 05. 2009 19:59

uz me tihle lidi "po nehode" a "v nemocnici" unavuji ... chtelo by to lepsi vymluvu nez tohle, kdyz se vraci baliky z dobirky tak jsou naraz vsichni v nemocnici nebo po autonehode :lol:

jak zajimave
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ

cmelak

Příspěvek od cmelak » 27. 05. 2009 19:59

WilD píše:Juchů a bude zase hádka... :twisted: Mirooo, ozvi se :lol: :roll:
Ja bych taky rad aby se ozval a vyjadril se k tomu, moc by me zajimal jeho nazor a momentalni postoj k tomu.

cmelak

Příspěvek od cmelak » 27. 05. 2009 20:01

T613 píše:uz me tihle lidi "po nehode" a "v nemocnici" unavuji ... chtelo by to lepsi vymluvu nez tohle, kdyz se vraci baliky z dobirky tak jsou naraz vsichni v nemocnici nebo po autonehode :lol:

jak zajimave
Jo? :lol: Covece, ze me se to stalo poprvy za celej svuj zivot ze se mi neco takhle vratilo z dobirky, a to ze jsem toho uz neposlal malo, byl jsem proto taky dost duverivej ale ted uz jsem narazil a ponaucil jsem se, dobre mi tak.

DVORIS

Příspěvek od DVORIS » 27. 05. 2009 20:54

cmelak píše:
T613 píše:uz me tihle lidi "po nehode" a "v nemocnici" unavuji ... chtelo by to lepsi vymluvu nez tohle, kdyz se vraci baliky z dobirky tak jsou naraz vsichni v nemocnici nebo po autonehode :lol:

jak zajimave
Jo? :lol: Covece, ze me se to stalo poprvy za celej svuj zivot ze se mi neco takhle vratilo z dobirky, a to ze jsem toho uz neposlal malo, byl jsem proto taky dost duverivej ale ted uz jsem narazil a ponaucil jsem se, dobre mi tak.
Tohle je naprosto normální jev,po bouračce,ve špitále,letěla do Alberta pro bůček-proto nebyla doma,poslední výmluva byla:
Já z Přerova a dotyčný někde od Brna,domluvili jsme si schůzku a výměnu dílů v Olomouci.Pro jistotu mu během dne stále volám a smskuji,stále bylo vše o.k. a o půltřetí se určo sejdem v Olmiku,tak vyrážím a po cestě opět volám,nic nikdo nebere telefon,za deset minut volá zpět,to už jsem byl téměř na místě, že mu tchyně tropí neskutečný problémy a že nedojede :lol: To mě kurva fakt pobavilo :lol: :lol: Chudák jeden :lol:
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 27. 05. 2009 21:07

DVORIS píše: Tohle je naprosto normální jev,po bouračce,ve špitále,letěla do Alberta pro bůček-proto nebyla doma,poslední výmluva byla:
Já z Přerova a dotyčný někde od Brna,domluvili jsme si schůzku a výměnu dílů v Olomouci.Pro jistotu mu během dne stále volám a smskuji,stále bylo vše o.k. a o půltřetí se určo sejdem v Olmiku,tak vyrážím a po cestě opět volám,nic nikdo nebere telefon,za deset minut volá zpět,to už jsem byl téměř na místě, že mu tchyně tropí neskutečný problémy a že nedojede :lol: To mě kurva fakt pobavilo :lol: :lol: Chudák jeden :lol:
¨
Ale jo, to je tak nějak standart.
Nejlepší obrana = prevence.

Nabízel jsem ZDARMA (za odvoz) ty plastový ofuky kolem bočních skel na E30 kupé.

"dovez mi..."

"pošli mi na .."

"přijel bych ale.. vezmi mi na BIG.."

- - -
Pak tedy "vyliž si ..."

Když něco chci já, dojedu si a hotovo.
Jasně, že i tak se dá spálit.
Inzerováno zachovalé vozidlo, málo jeté atd., na místě pak silně zanedbaný zhutnovaný šrot, generálkovaný štětkou a s přetočeným stavem km.
Ne, neprskám na něj, v klidu mu povím cosi o rozmyšlení, ale už mu neodpovím na jeho zoufalé SMS - ať se "obchodník" vycuká...

:lol:

Ppajda

Příspěvek od Ppajda » 27. 05. 2009 21:37

No to se mi jednou stalo.Vlek jsem se s kámošem, páč to byl jeho kšeft do Prahy na autíko.Naštěstí je to jen 150 km.Týpek, že je to prej vyvařený a supr stav.Jsme tam přijeli a mně se zvedali ruce se zamknutou pěstí, ještě než jsem vystrčil prdel z auta.Auto nasráč, a frajer ze mně dělal jesště magora.No super zážitek.
Zato největší sranda je, když se dva čleové fóra dohodnou na kšeftíku, jeden pošle druhýmu na dobírku vybraný zboží, který dojde v super stavu a kvalitě, akorát oba se baví o úplně jiným autě :lol: :lol: :lol:

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 27. 05. 2009 21:57

a vodkad je ?
BMW The Ultimate Driving Machine

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 27. 05. 2009 23:14

Už je to tam, kde to má být, dublovat to nebudem :P
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Zamčeno