Chtěl bych vás pozvat na malej srázek na Zličíně parkoviště vedle MCdonalda , čas bych to nechal tak na 18:00 hodinu , aby sme tam neumřeli vedrem (snad nebude pršet) NA NEDĚLI 31.5. tak co vy na to s časem bysme mohli třeba hýbnout co ?
Kdo snad dorazí :
Luckyn (me=)
burbak
párek
Naposledy upravil(a) Luckyn dne 27. 05. 2009 19:27, celkem upraveno 2 x.
No jááá bych klíďo dorazil.Jen ted nevím kde je ten mekáč myslíš ten jak je naproti tesku?? Na Zličíně jsem nebyl už 100let.Když budu mít čas tak dorazím
Joooo ještě mě napadlo proč zrovna na Zličíně?Je to dál jak stodůlky abys nedopadl jako já,že jsem přijel a nikdo nedorazil a ted zas byl jen jeden člověk ochotnej jet.Jako mě je to fuk jen si myslím když tu někdo brečí,že do stodůlek je to daleko tak to teprv na Zličín to máš o 5 Km víc. pro někoho by to mohlo bejt strašně moc Jinak zas ve stodůlkách v tesku nebo v galérce by to bylo přehlednější si myslím.Pač na Zlčíně bude hafec lidí asi jako,že to tam bude obsazený.Třeba ne nevím nechci ti do toho kecat.Tak zatím se měj fajne
burbak píše:spíš by to chtělo někde aby na nás nepršelo kdby náhadou začlo,já teda nevim jestli je na černáku krytý parkoviště od mekáče
Hele ten sraz je na Zličíně, ne na Čerňáku Možná by to nebylo od věci aby to bylo v nějakejch garážích, ale zase když by začlo pršet, můžem se jednoduše potom přesunout třeba do těch Stodůlek, jak navrhoval Hans
Není to na černáku,ale na Zličíně A pří nejhorším sjedeme do globusu tam by mělo být krytý parkoviště.Mě spíše zajímá jestli by to nešlo udělat dřív ten srazík
hele lidičky tak bohužel nedorazim, jelikož přítelkině neska na 5 hodinu mi udělala prěkvapení že s ní musim prej na večeři tak se omlouvám ale bohužel musim jít s ní , velice me to mrzi ale asi víte co to znamená =(
tak si to užijte