tohle opravdu neni normalni...
Svíčky vystřelujou hlavně u motoru TS a to proto,že tam dávaj svíčky borci,co nepotřebujou momentovej klíč.Resp. ani neví co to je.A píst sám od sebe taky neuhoří že. ...Jak říkám takovejch aut nevidim za měsíc nespočet, ale málo jich taky neni.Jsou to auta na úrovni a to i přesto, že nejsou z Německa.
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
-- jasně TwinSparky jsou na tohle choulostivý a nevystřelený jen ukroucený svíčky taky žádná raritka, auta jsou to prostě taky pro pacienty, pro ostatní ojetá Alfa (tedy ne nová) , je dneska ale spíš past --prostě ital se vším všudy, kde jsou časy sedmdesátpětky 

ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

Veškeré opravy vozů všech značek
On je problám v tom, že lidi kupujou 156 z roku 2001, která je dovezená z Itálie a má najeto POCTIVÝCH 85tis.A oni jim to žerou.No tak jsou úplně blbý a můžou si za to sami.Ale ať neříkaji, že AR a Fiat je sráč.Protože to neni, to oni jsou kkti.Tohle jsou auta pro vybranou sortu lidí, která o ně má zájem.Je spousta aut, který bych koupil radši, což je jen věc názoru, ale pokaždý, když se alfou svezu, tak z toho mam dobrej pocit.Auta jsou to skvělý,ale lidi, no, to netřeba komentovat.....
Chapu te pajdo, jako opravare - zlatej dul tyhle Alfy.Ppajda píše:On je problám v tom, že lidi kupujou 156 z roku 2001, která je dovezená z Itálie a má najeto POCTIVÝCH 85tis.A oni jim to žerou.No tak jsou úplně blbý a můžou si za to sami.Ale ať neříkaji, že AR a Fiat je sráč.Protože to neni, to oni jsou kkti.Tohle jsou auta pro vybranou sortu lidí, která o ně má zájem.Je spousta aut, který bych koupil radši, což je jen věc názoru, ale pokaždý, když se alfou svezu, tak z toho mam dobrej pocit.Auta jsou to skvělý,ale lidi, no, to netřeba komentovat.....

nevim co je dobreho na nezavodnim aute u ktereho motor twinspark ma zivotnost kolem 130 kkm. A k cemu je dobre jednu malou a jednu velkou svicku na valec?!? Trochu drahy reseni, ne? Ale je to nekonvencni.
Proti gustu...
Dalsi podobny argument:
ve Svycarsku jsem videl ukroucenej jeden sroub ze 4 u predniho kola na Rendlovi 25. Argument majitele: Renaulty jsou dobry auta, jinak by s tim nejezdil president Mitterand !
Na to jsem fakt nemel slovo odpovedi.
Auto u ktereho: praskaj/ureznou/daj se utrhnout - srouby kol, to je fakt nebezpecne. Je to prosim zavit M9!!! U bawa a normalnich aut M12. Usetrili francouzi... A u tech Fiatu to nebyval jinej pristup ke spolehlivosti. Snad se to ted uz zlepsilo.
To jo,nový Fiaty jsou fakt dobrý.Asi proto jsme v zimě,když byl ten měsíc krutejch mrazů (-15°),měli v práci každej den(!) minimálně 3 Fiaty (do 2 let stáří) všechny se stejnou závadou-mrazem vyskočilo gufero na klice.
Nebo jedna nejmenovaná nakladatelská společnost z Liberce-chudáci si pořídili flotilu 8 novejch Ducat...do roka jim zbyly 3 pojízdný
Nebo jedna nejmenovaná nakladatelská společnost z Liberce-chudáci si pořídili flotilu 8 novejch Ducat...do roka jim zbyly 3 pojízdný

m10b18 "kloboukwagen" in progress
kvalita se poznabaskeez píše:To jo,nový Fiaty jsou fakt dobrý.Asi proto jsme v zimě,když byl ten měsíc krutejch mrazů (-15°),měli v práci každej den(!) minimálně 3 Fiaty (do 2 let stáří) všechny se stejnou závadou-mrazem vyskočilo gufero na klice.

taky jsme mely Fiata, a musim říct že už nikdy

To mi připomíná, jak jsme byli s Booobikem v oHamburku pro červenou W124 a já tehdá shodou okolností sháněl pro kamaráda Fiata Stilo. Bazarníka jsem se zeptal, jestli tam náhodou něco takovýho nemá. Reakce: "Fiat? Já neprodávám problémy."
Němci Fiat berou takto:
Für Italiener ausreichender Techink / Feuer in allen Töpfen / Fehler in allen Teilen / Fahren im Auftrag des Todes / Ferrari in aktueller Tarnung / Fenster In Allen Türen / Für Idioten allgemein Tauglich
A o BMW se dá najít i toto:
Besser Mercedes wählen
Jinak mně ty auta nepřijdou extra nepovedený, spíš je/byl problém v dílenským zpracování a šetření na nešikovných místech. Ono ostatně nějaké slabé místo se najde na každém autě, spíš jde o to, jak moc je to pro konkrétního člověka zásadní. Jezdí za mnou jeden pán s Lancií Lybrou v krásným stavu a nedivím se mu, že na ni nedá dopustit.

Němci Fiat berou takto:
Für Italiener ausreichender Techink / Feuer in allen Töpfen / Fehler in allen Teilen / Fahren im Auftrag des Todes / Ferrari in aktueller Tarnung / Fenster In Allen Türen / Für Idioten allgemein Tauglich
A o BMW se dá najít i toto:
Besser Mercedes wählen

Jinak mně ty auta nepřijdou extra nepovedený, spíš je/byl problém v dílenským zpracování a šetření na nešikovných místech. Ono ostatně nějaké slabé místo se najde na každém autě, spíš jde o to, jak moc je to pro konkrétního člověka zásadní. Jezdí za mnou jeden pán s Lancií Lybrou v krásným stavu a nedivím se mu, že na ni nedá dopustit.
E39 535i sedan
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
moje první auto byl fiat!v roce 93,mirafiori se to menovalo...
byl bílej,oplastovanej do rally stylu a navíc dvouveřovej!u nás tehdy dost unikát.jako mladý jelito sem si ho koupil za supr cenu od automechanika,a opravdu unikátně do něj furt cpal prachy a víc se opravovalo a sháněly díly než se jezdilo.když už se zdálo vše v cajku,tak se mi vysral v holandsku motor,a to už byla poslední kapka.domu sem jel vlakem s odmontovanejma číslama v báglu,protože za opravu v hollad servisu chtěli asi tak 3krát víc než byla cena toho zázraku.čísla a noty sem pak prodal v aaa za litr a od té doby považuji slovo fiat za velmi sprosté /při vší uctě k příznivcům jiné značky/holt není nad osobní skušenost zvláště v mladym věku

byl bílej,oplastovanej do rally stylu a navíc dvouveřovej!u nás tehdy dost unikát.jako mladý jelito sem si ho koupil za supr cenu od automechanika,a opravdu unikátně do něj furt cpal prachy a víc se opravovalo a sháněly díly než se jezdilo.když už se zdálo vše v cajku,tak se mi vysral v holandsku motor,a to už byla poslední kapka.domu sem jel vlakem s odmontovanejma číslama v báglu,protože za opravu v hollad servisu chtěli asi tak 3krát víc než byla cena toho zázraku.čísla a noty sem pak prodal v aaa za litr a od té doby považuji slovo fiat za velmi sprosté /při vší uctě k příznivcům jiné značky/holt není nad osobní skušenost zvláště v mladym věku

e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
no prej skončil na vozovce zraněn a sanitka ho vezla do nemocnice. Dost se divím, že skončil na silnici, když šecko kromě motoru a volantu je 50m v polu ... prej byl ještě zdaleka nezletilej, tak mu bylo třeba kolem 15-ti, možná i míň ... proto o tom nebyly podávány žádný bližší informace.Ladron píše:přežil ?
Podle mě musel jet minimálně 80. Možná by stačilo ale i míň. Že by jel víc o tom u starýho favoritu pochybuju, ale na druhou stranu pokud fakt neměl žádnej rozum, tak kolem 100km/h jet mohl.
Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power

ex:

Suzuki Swift 1.0 98'

BMW E30 318i M10 85'

///MHD Power

spolužák ze střední jednou o prázdninách otoči 3,5x přes boudu nějakýho starýho Citroena, když mu v 70km/h ulítlo zadní kolo. Naštěstí tam měl zbastlenej rám a by připoutanej, tak vyšel jen s centimetrovou odřeninkou na hlavě ... rodiče dodnes o ničem neví. Vše se odehrálo na polňačce ... taky to vpadalo elkem děsivě.
Jo no borec tady z toho famba je totální blbec .... není mi 18, tak snad nejedu po silnici jak kretén ... klidně tam někdo mohl jet
Jo no borec tady z toho famba je totální blbec .... není mi 18, tak snad nejedu po silnici jak kretén ... klidně tam někdo mohl jet

Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power

ex:

Suzuki Swift 1.0 98'

BMW E30 318i M10 85'

///MHD Power

A já pamatuju dva, jeden 13, druhej 15 let.curich píše:spolužák ze střední jednou o prázdninách otoči 3,5x přes boudu nějakýho starýho Citroena, když mu v 70km/h ulítlo zadní kolo. Naštěstí tam měl zbastlenej rám a by připoutanej, tak vyšel jen s centimetrovou odřeninkou na hlavě ... rodiče dodnes o ničem neví....
Rodičům sebrali Moskvich 412 a vyrazili ke hranicím se Západním Německem, s cílem požádat tam o azyl.
Za Borem u Tachova skončili ve stromě, domů jeli stopem.
Jejich prvotní úmysl nikdy nevyšel najevo, slízli trest jen za odcizení vozidla...

Tak hlavně že se nikomu nic nestaloVenca píše:A já pamatuju dva, jeden 13, druhej 15 let.curich píše:spolužák ze střední jednou o prázdninách otoči 3,5x přes boudu nějakýho starýho Citroena, když mu v 70km/h ulítlo zadní kolo. Naštěstí tam měl zbastlenej rám a by připoutanej, tak vyšel jen s centimetrovou odřeninkou na hlavě ... rodiče dodnes o ničem neví....
Rodičům sebrali Moskvich 412 a vyrazili ke hranicím se Západním Německem, s cílem požádat tam o azyl.
Za Borem u Tachova skončili ve stromě, domů jeli stopem.
Jejich prvotní úmysl nikdy nevyšel najevo, slízli trest jen za odcizení vozidla...

E30 320i 87' Zinnoberrot
Bylo jasně řečený ve zprávě, že byl zdaleka neplnoletý (ten řidič) a pokud se podíváš na ten stav .... na menších dědinách, co vím, tak se děje, že za likvidačku (1500,-) získáte velice rychle auto na ježdění jen tak po loukách. Kluk klidně mohl si to auto takhle obstarat a jednou mu to nevyšlo.
Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power

ex:

Suzuki Swift 1.0 98'

BMW E30 318i M10 85'

///MHD Power