Seřizování světel
Seřizování světel
Potřeboval bych koupit nové plastové držáčky, do kterých jsou zacvaklé šroubky na štelování světel. Kdysi se to tu probíralo, že se to snad dá dokoupit, ale nemůžu to najít. Vzpomene si někdo a dá mě kontakt. Dík
Stojí to 27,-Kč, ale v Synotu měli problém najít vůbec co chci, spíš se jim nechtělo. Tak jsem jim zjistil katal. č. přez AuTec, kde byli dost ochotní až na to, že si to člověk musí jit koupit osobně. Do Zlína to mám přece jenom blíž. Pro info jsem se zeptal na cenu těch štelovacích šroubů a za ty chtějí 250 peněz, což je dost nářez.
taky jsem je chtěl koupit, ale když mi řekli cenu tak jsem je vyčistil a namazal...Slovan píše:Pro info jsem se zeptal na cenu těch štelovacích šroubů a za ty chtějí 250 peněz, což je dost nářez.
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
u Bychla jsem je platil 26,- kčJirka325 píše: Hmm, to v autecu chtej panackove 30 Kc ...
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
U nekterych dilu cena prijemne prekvapi, jindy se clovek divi, co za takovou picovinu chtej. Akorat je mi divny, ze by mely jednotlivy zastoupeni tak rozdilny ceny. Ja kdyz se na to ptal tak tusim ze to bylo ke ctyrem kilum cca. +/-Slovan píše:Pro info jsem se zeptal na cenu těch štelovacích šroubů a za ty chtějí 250 peněz, což je dost nářez.
Asi takMirek píše:taky jsem je chtěl koupit, ale když mi řekli cenu tak jsem je vyčistil a namazal...

No prosim, jak jsou u Bychla hodnyMirek píše:u Bychla jsem je platil 26,- kč