jeste se to da asi stihnout, napis mi SZ co chces a ja ti to necham udelat bianko a doufam, ze penize poslesRaaadja píše:Se pořád divím, že nejsem na seznamu a pak mi došlo, že jsem to úplně zapomněl zaplatit![]()
Takže se macovi omlouvám za komplikace a pokud by se sešlo víc zájemců o další várku, hlásím se a slibuju, že tentokrát nezapomenu...
panove zkontrolujte si velikost pismenek, necham to udelat presne tak jak to je u tweetyho, jestli nekdo chcete udelat jinak , napr vse malyma nebo naopak vse velkyma, dejte mi vedet do zitrka do vecera, pak uz nebudu na netu dik MacaTweety píše:Takže prozatím je to takhle :
vlcek 007 1x černobílá s nickem, 1x černobílá bez nicku
aristoloser 1x oranzova s černým alena, 1x oranžová s černým aristoloser
tweety 1x černobílá s nicekm tweety, 1x černobílá s nickem lusina
semry 1x černobílá s nickem semry
Wild 1x červená s černým písmem WilD 1x žlutá s černým písmem WilD
Daudgen 1x černobílá s nickem Daudgen, 1x černobílá s nápisem Morris
Apple 1x černobílá s nickem Apple
Šesťa 1x modrá, bílé písmo nick šesťa, 1x černobílá www.E30.cz, 1x černá, žluťý nick FR4NC
Ok, díky moc. Peníze pošlu hned jak budu mít chvilku časmaca píše:tak to si jedinej, zkus to poslal znova na 169229695/0600 ja te tam pripisuat to mas hotovy, jinak jako v prispevku nad tebou, doufam, ze penize doraziMarwes píše:Mě se zase peníze vrátily
Panenský týnec už je tenhle tejden ?maca píše:takze panove, horke zbozi dorailo, prosim poslete mi SZ s adresama at to muzu rozeslat a pripiste mi kdo je sponzor, at mu tam pribalim malej darekjinak ted o vikendu jedu na sraz do panenskyho tynce, tak muzu vzit machrsnurky tam, kdyby nekdo byl nedockavej
pro tweetyho, jede tam i cajda, ze bych mu ty tvoje predal a ty si je u nej vyzvednes