cena 70 000 spěcha!tel:776003833
003833

003833

zadost prelozit na ganpa, daval jsme mu kontakt at se ozve kvuli TPadam320 píše:hele a nechcete to na sebe radsi nejdriv dohlasit? doklady jste si stale nevyzvedlï a auto uz koluje po svete, az se puvodni majitel nasere tak se budete divit
jelikoz jsem navic auto prodaval ja bude nasranej i na me protoze jsem se za Tebe andilku zarucil, prosimte slusne dores to, auto je na Te odhlaseny takze se prosimte aspon ozvi a sepis smlouvu at je v tom poradek

kontakt sem ti posilal SZ ale uz jsem mluvil s adamem a neco jsme si kolem toho rekli...Ganp píše:nema problem stim to odhlasit na moje jmeno jen se chce sejit a podepsat mezi sebou ty smlovy![]()
Andilek:tak to v pondeli vyřeš a ja se pak za tebou stavim a sepišem kupni smlovu a odhlasiš to na me at to mužu prodat!!nebo si připrav 70 tis a mužu ti to proadt na zpatek! a bude po problemech!![]()
A žadnej kontak jsi mi nedaval!!!!!!!!!!

obavam se, ze v dnesni dobe tomu uz ani jinak nebude...shanim nejakou ropu a uz dva lidi mi nabizeli neco dost podobnyho..MattyX píše:to je dobry prodavat auto ktery papirove neni vlastne ani tvojedoklady jsou zaklad kluci