diky moc

No prave to povinny ruceni me docela desipetr e28 píše:Je to normální stíkačka jako jiná, motor má obsah 2,7 a je upravenej tak aby jel a nechlastal, výkon 95 kw nic moc, ale spotřeba na dálnici při 130 km/h okolo 8,5 l je vynikající. Řídící jednotka je blokovaná na 4200 ot/min. Ty motory byly dva, a to 90kw a 95kw, ten silnější byl myslím od roku 86. Až na velký povin. ručení je to skvělý.
Etu nemam, ale hodne uvazuju o te bile co je "snad" na prodej. Buhuzel do Prahy to mam dost daleko abych se na ni zajel kouknout a k tomu v patek odjizdim na dovolenou a vracim se az za 2,5 tydne... kdyz jeste nebude prodana tak se uvidi. S temi papiry je to dobry napad, ale jak to mas udelane aby sedely cisla? Nechci treba upravovat VIN na aute.petr e28 píše:papíry sežeň menší jako já, spotřebu mám do 10 l a to, že jí někdy pořádně vezmu![]()
ty máš tu etu?
Diky za info, ale ted stejne nevim ktera verze je ta na prodej. Mela by byt s katem a rok '86, ale to pripadaji v uvahu porad dva motory. A je v nich docela rozdil (uz v otackach maximalniho vykonu).Geront píše: 525e s katem (do 12/86)
Kompresní poměr 9:1, 122PS při 4250 U/min, 230 Nm při 3250U/min, ŘJ Motronic, Průměr ventilů: 40/34, vačková hřídel: 4x uložená, písty uprostřed hluboko prohloubeny.
525e s katem (od 12/86 do 9/87)
Kompresní poměr 8,8:1, 129PS při 4800 U/min, 230 Nm při 3200U/min, ŘJ Motronic, Průměr ventilů: 42/36, vačková hřídel: 4x uložená, v pístech zahloubeny výbrusy pro použití větších ventilů (půlměsíčky v pístu), písty čočkovitě probrány. OLEJOVÉ KANÁLY JSOU JINAK, NELZE VYMĚNIT ZA HLAVU Z 2,5 !
Jo taky bych rekl a asi bych tam uz jel, ale dneska zitra nemuzu a v patek odjizdim na 2,5 tydne mimo republikuFido píše:Ale ten rozdíl při jízdě téměř nepoznáš. Podle mě se na tu bílou vyplatí zajet i takovou dálku, vždyť je skoro zadarmo.
Áááááááááááále, snad tady nebudeš srovnávat ETu s felícií...adam píše:No prave to povinny ruceni me docela desipetr e28 píše:Je to normální stíkačka jako jiná, motor má obsah 2,7 a je upravenej tak aby jel a nechlastal, výkon 95 kw nic moc, ale spotřeba na dálnici při 130 km/h okolo 8,5 l je vynikající. Řídící jednotka je blokovaná na 4200 ot/min. Ty motory byly dva, a to 90kw a 95kw, ten silnější byl myslím od roku 86. Až na velký povin. ručení je to skvělý.Taky by u nas uz konecne mohli zavezt podle vykonu a ne objemu
Max 4200 ot/min je docela nezvyk... ikdyz je fakt, ze felicie taky moc vic netoci
A ta spotreba je super
pri svizne jizde po okreskach se da udrzet pod 10-11? Jestli jo, tak je to docela pohoda...
Tebe jsem vůbec nemyslel, sory, že to tak vyznělo. Myslel jsem to obecně.adam píše:Tak nevim jestli mam jit do prdele nebo ne. Vetsi kola by se mi na ni docela libilyDAN píše: Tákže, kdo miluje E28, tak ať neváhá, neprohloupí. Ale kdo chce jen spekulovat, přemejšlí, mám akorát 25k na nějaký auto, chvíli ho pojezdím a pak si koupím něco "lepčího"tak ať de do prdele - ještě jednou se přimlouvám - jen člověku, co má k E28 vztah.
Vsak uvidim jestli bude az se vratim z dovolene...