BMW na prodej - SLEVA!!!!
- FastShadow
- Kontaktovat uživatele:
BMW na prodej - SLEVA!!!!
Kamarád prodává toto BMW: Prodám BMW E30 325i coupe, R6, ABS, šíbr, stříbrná metalíza, nárazníky a prahy Rieger, křídlo, Alu Alpina design 15“, pneu př. 205/50, zad. 225/50, výfuk DTM 2x90cm, sportovní filtr K&N, sportovní podvozek - snížený, červené pružiny H&R, žluté tlumiče Koni, volant Victor, anatomy ASS, pásy Schroth, hliníkové koberce, pedály JAMEX, hudba Sony + Magnat. Úpravy provedeny v roce 2002 společně s novým lakem. V roce 2003 nové: ventily výfukové i sací, svíčky, rozvody, přetěsněný motor. V zimě nejeté. Cena: 95.000 Kč kontakt: 602 687 364 - prosím pouze volat. foto na www.bmwnaprodej.wz.cz
SLEVA NA 85.000,-
SLEVA NA 85.000,-
Naposledy upravil(a) FastShadow dne 03. 08. 2004 18:24, celkem upraveno 1 x.
Život se dá........ Promarnit....... Prožít...... nebo BMW
- FastShadow
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych se tím tady neměl moc chlubit ale chci e36. Hlavně potřebuju auto na denní ježdění, což tohle popravdě řečeno moc není. Tohle je spíš takovej mazel se kterým jezdím když je hezky, jinak stojí v garáži. Jinak k tý ceně, tohle auto mě vyšlo na bezmála 150000Kč a myslím si, že je to na něm vidět. Tím nemám na mysli jenom vzhled, ale i stav. Nechci to auto tady vychvalovat (nemám rád gesta typu "bez investic" apod., protože je to přece jenom starší auto), ať se případný zájemce přijede podívat a svézt a ať si obrázek udělá sám. 

Nádhera
Fakt super kousek...bral bych hned...za takovýho krasavce je cena uplně suprová...ale bohužel vzhledem k okolnostem je to na mě trošku moc...škoda....přeju šťastného kupce...
327iX E30 iX Power
Byla...je...bude navždy.....E30

Byla...je...bude navždy.....E30

- FastShadow
- Kontaktovat uživatele:
no coment
Je to krasavec. Mám podobného a když čtu odpovědi na tvojí nabídku, tak se musím smát. Vy si lidi myslíte, že všechno dostanente zadarmo? Proč lezete na tyhle stránky když nemáte prachy? Už jsem tu prodal dvě auta za libové ceny a musím říct, že i tak jste chtěli další slevu. BMW není šmelařské auto, ale dobrá kára která je oceněná už jen pouhou značkou. Zamyslete se nad sebou a raději se choďte koukat na vrakoviště, tam možná nějakou sesmolenou 325 za 30tis. koupíte, ale pak si spočítejte další investice a čas. cca bych to viděl dohromady kolem 100tis Kč. Je vidět, že neumíte přemejšlet. Omlouvám se FastShadow, ale musel jsem na odpovědi k tvému inzerátu zareagovat. Kdo koupí tvé auto, bude víc než spokojenej.
Vždy jsem měl slabost pro BMW. Klasika která nikdy nezestárne.
318i TC BAUR Cabrio
318i TC BAUR Cabrio
To Trny: to auto prodávám já, FastShadow mi sem pouze na mojí žádost dával inzerát, já nemám pravidelný přistup na internet. Jinak ti ale musím poděkovat za to co jsi napsal, plně s tím souhlasím. Lidi tady neumí ocenit pěknou třicítku (tím nemyslím na fóru, ale obecně). Na trhu je plno vraků za pár korun, a když pak člověk prodává slušný auto do kterýho se nemusí 14 dnů po koupi narvat xxtisíc korun, tak na tebe koukaj jak na blba. Kdyby jsi viděl co mi volalo lidí a aniž by to auto viděli (když ještě ani na netu nebyly fotky), a nabízeli mi, že mi dají max. 50tKč apod. Já jsem to auto nabídl na fóru, protože bych ho nejradši prodal nějakýmu fandovi, a taky někomu kdo má nějakou zkušenost s BMW a u koho se dá předpokládat, že ho při prvním deštíku neomotá okolo nejbližšího stromu. 

Musím potvrdit, že je to super auto, kterých u nás zase moc nejezdí. Když se člověk mrkne na ty fotky, tak nemá žádnou chybu a ta cena je spíš nižší než vyšší. Ty řeči, že je to hodně pust klidně z hlavy. Když nebudeš moc spěchat, tak určitě požadovanou sumu dostaneš. Osobně si myslímChápu, že chceš auto na běžný ježdění, ale raději si rozmysli, jestli je opravdu nutný kvůli tomu tenhle skvost prodávat. Určitě si do toho vrazil dost peněz i času a nervů. Je to tvoje věc, i když se zde možná víc než kdy jindy nabízí přísloví - Třikrát měř, jednou řež.
V každým případě Ti přeju hodně štěstí.
V každým případě Ti přeju hodně štěstí.
aha
ehm jako sorry, ale když už bych vyhodil 9Ok za auto , tak mi věř, že bych za 3 tejdny do něj zase neinvestoval, to auto je za ty prachy neprodejný, možná nějakej šulín to koupí. ale spíš pochybuju , cenu vidím okolo 70K . Zkus se někdy kouknout do německých bazarů co tam mají za auta za 2500 euráků, pak možná půjdeš s cenou dolů
Re: aha
BMWuser píše:ehm jako sorry, ale když už bych vyhodil 9Ok za auto , tak mi věř, že bych za 3 tejdny do něj zase neinvestoval, to auto je za ty prachy neprodejný, možná nějakej šulín to koupí. ale spíš pochybuju , cenu vidím okolo 70K . Zkus se někdy kouknout do německých bazarů co tam mají za auta za 2500 euráků, pak možná půjdeš s cenou dolů
No, zase jeden pan chytrej a strasne zkusenej.Bez si to tam koupit za 2500,- EURAKU

- FastShadow
- Kontaktovat uživatele:
Re: aha
A hlavne to nebude vypadat tak jak vypada tohle........ Navic vzhledem k tomu ze to ma skoro novej motor.... A kdyz novej tak s origo novejma dilama....... Pan user je nejak moc chytrej.......packet píše:BMWuser píše:ehm jako sorry, ale když už bych vyhodil 9Ok za auto , tak mi věř, že bych za 3 tejdny do něj zase neinvestoval, to auto je za ty prachy neprodejný, možná nějakej šulín to koupí. ale spíš pochybuju , cenu vidím okolo 70K . Zkus se někdy kouknout do německých bazarů co tam mají za auta za 2500 euráků, pak možná půjdeš s cenou dolů
No, zase jeden pan chytrej a strasne zkusenej.Bez si to tam koupit za 2500,- EURAKU![]()
a pak nam to ukaz, kdyz koupis papiry jsi na te same cene.
![]()
![]()

Život se dá........ Promarnit....... Prožít...... nebo BMW
- FastShadow
- Kontaktovat uživatele:
vraky za 30TKč
no je pravda že auto vypadá krásně, mě osobně se líbí, ale oni se ty vraky poslepovaný líp prodávaj i když jsou s investicema, a mít sdce tohle auto nechat někde v Praze na ulici estě třeba pres noc
tak bych rozhodně neusnul, a pokud nekdo chce auto i na normalni jezdeni tak by mu takovýho krasavce bylo líto někde tahat
....... jianc nejsou to podobny disky jako ma M3?, no asi sem blbej ale prijde mi to.....
sorry z a OT

tak bych rozhodně neusnul, a pokud nekdo chce auto i na normalni jezdeni tak by mu takovýho krasavce bylo líto někde tahat
....... jianc nejsou to podobny disky jako ma M3?, no asi sem blbej ale prijde mi to.....
sorry z a OT
E+5 

Re: vraky za 30TKč
biker píše:....... jianc nejsou to podobny disky jako ma M3?, no asi sem blbej ale prijde mi to.....
sorry z a OT
alpina kamaráde, alpina