Mimoňské války_8.5.2009
co se mě dostalo tak letos jim pronájem několikanásobně natáhli, částky který tu padly , fungovaly předtim, ovšem i tak se nic nemění na tom že cena už začíná bejt fakt vysoká, si pamatuju když to bylo snad za dvě čenta a pak zdražili na tři, a další na čtyři a už si lidi řikali vtf? no jinak já tam jezdil vždy spíš kvůli supersportům, plus asi 5% aut, který za něco stály, ale co sem zrovna koukal tak další víkend je v brně poněkud lepší akcička, tak mužem za těch šest kil jet do brna na sraz klubu sportovních aut.
mm, ale ze by zasponzorovali startovny na cds, to hovno..ja myslim, ze zas takovej ultravejvar tam nebude, nehlede na tu zodpovednost, ze to tam nejakej sulin nakouri do lidi
akce silena, ale co se divaku na driftech tyce..vic jich jinde nikdy nebude..

akce silena, ale co se divaku na driftech tyce..vic jich jinde nikdy nebude..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

Tak to už je něco jiného. Myslel jsem tam 200k, ale stejně je z toho vejvárek celkem pěknej.TUŇÁK píše:Já pojeduandilek píše:sem zvedav kdo tu kritizuje a stejne nakonec pojedebaví mě hlavně pozorovat ty některý supr tuningíííí jinak pronájem letiště dělá něco okolo 150 000kč, vzhledem ke komerci, takže beru zpět

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
Tak to pak chápu, proč se od nás (nebo aspoň z německýho pohraničí) jezdí na srazy Německu...Hudy J. píše:Nechapu to.V Nemecku stoji sraz okolo 13eur a je to sraz uplne o nicim jinem a jeste k tomu je na letisti mobilni pizzerie a Mcdonald.Nevim proc je ten vstup tak drahej.
Na války jsem chtěl, jenže tímhle datem mi začíná svaťák, taaakže nic...navíc 600 není málo...na Renocar to byly 2 kilča za autí, což byla bomba...
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Vis co ani o ten mekac a nakou pizzerii nejde,ale proste jak je v tom poradek a ma vse logiku.Uroven je nekde jinde.WilD píše:Tak to pak chápu, proč se od nás (nebo aspoň z německýho pohraničí) jezdí na srazy Německu...Hudy J. píše:Nechapu to.V Nemecku stoji sraz okolo 13eur a je to sraz uplne o nicim jinem a jeste k tomu je na letisti mobilni pizzerie a Mcdonald.Nevim proc je ten vstup tak drahej.
Na války jsem chtěl, jenže tímhle datem mi začíná svaťák, taaakže nic...navíc 600 není málo...na Renocar to byly 2 kilča za autí, což byla bomba...
Taky tam jsou chyby ktere je tezke porad zlepsovat.Nikdy nejde vse delat dokonale.Doporucuji jednou v zivote na nakej poradnej jet.

Jasný, snad někdy, až bude i co předvádět... To, co jsem zatím shlédl od Německých kolegů je vývojem někde jinde, o tom žádnáHudy J. píše:Vis co ani o ten mekac a nakou pizzerii nejde,ale proste jak je v tom poradek a ma vse logiku.Uroven je nekde jinde.WilD píše:Tak to pak chápu, proč se od nás (nebo aspoň z německýho pohraničí) jezdí na srazy Německu...Hudy J. píše:Nechapu to.V Nemecku stoji sraz okolo 13eur a je to sraz uplne o nicim jinem a jeste k tomu je na letisti mobilni pizzerie a Mcdonald.Nevim proc je ten vstup tak drahej.
Taky tam jsou chyby ktere je tezke porad zlepsovat.Nikdy nejde vse delat dokonale.Doporucuji jednou v zivote na nakej poradnej jet.

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Vystavovat ani nemusis.Staci kdyz hrde pojedes ve svem bawu to uz hreje.WilD píše:Jasný, snad někdy, až bude i co předvádět... To, co jsem zatím shlédl od Německých kolegů je vývojem někde jinde, o tom žádnáHudy J. píše:Vis co ani o ten mekac a nakou pizzerii nejde,ale proste jak je v tom poradek a ma vse logiku.Uroven je nekde jinde.WilD píše: Tak to pak chápu, proč se od nás (nebo aspoň z německýho pohraničí) jezdí na srazy Německu...

Já určo jedu, 600 je dost ale občas to stoí za to. Navíc je potřeba, dnes hodne oblíbenému VW Groupu ukázat jak jezdí BMW, aby si uvědomily, že maj auta uplně k hovnu
doufam že stihnu nalakovat a postavit dobrej motor kterej mám rozebranej do šroubku na dílně 

e30 325i cupe, folie i na celnim skle 
e36 316i M- packet
e34 525 TDS r.v.95
e34 525i automat

e36 316i M- packet
e34 525 TDS r.v.95
e34 525i automat