Koupím pružiny na Touring a zadní brzdič
Koupím pružiny na Touring a zadní brzdič
Koupím pružiny na Touring a zadní brzdič. Dík.
Ještě že šíbrem můžu prostrčit komín!
zadní brzdič
čau, zadní brzdič na touringa mam . Kterej chceš, kolik mi za něj dáš.A jestli chceš koupit ty pružina proto že máš sedlej zadek k zemi tak kterékoli pružiny koupíš tak na tom budou stejně jako ty tvoje, stačí dát ještě jedny gumové origo podložky nad a pod pero a je to jako nové. Tel. 777/849005
Chci dát nové pružiny, protože to auto má od minulých majitelů oproti sérii o jeden závoit míň. Je to prostě tuning, kerej nepotřebuju. Teď ve středu sem u Kuvajtský ambasády dal pěknou ránu aní nevím čím na spodku ---a to sem jel tak 60 na těch kočičích hlavách. Když jedu na chalupu nebo kamkoliv jinam, musim si dávat bacha a spodek je celej odřenej. Sice to pěkně drží...ale nejni to praktický. Já občas potřebuju ujet třeba policajtům přes obrubník:))
épružiny
Nevíte jakou mají délku vyndaný (nezatížený prožiny) na Touringa? Na vrakáči mi nabízel pružiny, ale nebyl sem si jistej, jestli sou ty pravý, nesnížený. Halt pružiny sem ještě venku neměl, tak nevím.
Re: épružiny
dneska jsem je dával na auto, ale nezměřil jsem je...Franta. píše:Nevíte jakou mají délku vyndaný (nezatížený prožiny) na Touringa?
až se budeš na ně dívat, zkus najít číslo : 33 53 9 059 217 a pak budeš vědět, že jsou opravdu na Touringa
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
pružiny
kámoš má na Touringa péra určitě originál, jestli o ně máš zájem napiš SZ, prodal by je určitě, protože se auto rozebírá na díly...
jezdit se dá jenom autem, anebo BMW...
Re: Bentlay
to asi někdo neví co s penězma...Franta. píše:Mimochodem, to co bys vyměnil za E30, to stojí v jedný firmě v Modřanech...Má sundaný nárazníky a vevnitř krabici od televize.
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle