Ahoj, predesilam ze jsem to tady fakt dlouho hledal a nenasel. Pak jsem to chtel dat do technicke sekce, jenze tam me to zas nepusti...tak se ptam tady protoze potrebuju fakt poradit.
Jde nejak vymenit vahadlo aniz bych musel sundat hlavu? Slape to jinak jako hodinky a fakt se mi to nechce delat cele znovu. Pokud to jde, diky za rady.
Motor M20B20
Vymena vahadla bez demontaze hlavy
Jo jde to.Rozeber a odstroj předek hlavy a chladič ven...a vyklepni tu tyčku na které jsou ty vahadla...nebo spíš nějakým násilím ju dostan ven, protože je dost pravděpodobné že jen tak ven nepůjde a destrukci se nevyhneš.takže si připrav pro jistotu náhradní....
Po kolikáté se ti to stalo? poprvé nebo už víckrát? mi to dělalo pořád na jednom a tom samém válci až jsem pak zjistil že jsem měl upálený ventil a posléze rozbitý píst.....
Po kolikáté se ti to stalo? poprvé nebo už víckrát? mi to dělalo pořád na jednom a tom samém válci až jsem pak zjistil že jsem měl upálený ventil a posléze rozbitý píst.....
e36 2.0
hm... termiku, tak prosím tě aspoň nekecej o tom, jak jsi tady dlouho hledal
musíš máčknout tlačítko HLEDAT, pak třeba slovo vahadlo a potom třeba mačknout, že chceš jen sekci technika a ono ti vypadnou dvě stránky témat, kde to lehko najdeš:
praskle-vahadlo-poradte-t24896,highlight,vahadlo.html
pak se div, že nikdo nechce, aby lidi jako ty, přispívali do techniky, protože tam děláš dotazy pořád na stejnou věc.

musíš máčknout tlačítko HLEDAT, pak třeba slovo vahadlo a potom třeba mačknout, že chceš jen sekci technika a ono ti vypadnou dvě stránky témat, kde to lehko najdeš:
praskle-vahadlo-poradte-t24896,highlight,vahadlo.html
pak se div, že nikdo nechce, aby lidi jako ty, přispívali do techniky, protože tam děláš dotazy pořád na stejnou věc.