Francis píše:Myslel jsem si ze to nenapisu, ale zaslouzis si to: Od prvniho dne na foru prudis a stale se ti neco nelibi. Jsi tu novy tak se prizpusob, nebudou se stovky ostatnich prizpusobovat tobe.
A ze ti nechci poradit? Vzdyt jsem radil, pouzij funkci
Hledat a dokonce ti nasel prikladnych nekolik odkazu. Co bys chtel vic? Je tam mnoho odpovedi na tvou otazku, mas je hned, bez cekani a muzes je analyzovat v klidu treba ve ctyri hodiny rano nebo v pet odpoledne. A nebo prekonej svou lenost a najdi si to sam.
promin Francis, neprijde mi, ze bych prudil, teda pokud nepovazjues dotazy za pruzeni... povazuju se za docela nekonfliktniho cloveka... opravdu envim co mas na mysli s tim, ze od prvniho dne prudim a stale se mi neco nelibi... jen se mi nelibi, kdyz se na me nekdo povysuje... a to snad uznas i ty, ze je uplne normalni vec...
uznavam, ze sem mozna reagoval trochu podrazdene, ale rozhodne sem nebyl ten kdo se do me zacal navazet... (ostatne to jde docela tezko, navazet se sam do sebe...)
A pokud si ses jisty, cim prudim (bezduvodne) a co se mi porad nelibi, napis mi o co jde, a muzem to vyresit... Predpokladam, ze jde jen o nedorozumeni, ze si bud neco spatne pochopil, nebo ja neco spatne napsal...
A nemysli si, ze neprojizdim stary temata... jen tam toho je tolik, ze se zcela logicky schazeji protichudne nazory a to v takovem mnozstvi, ze si z toho udelat obrazek je docela obtizny... Zkratka sem doufal, ze Vas to nebude tolik obtezovat mi poradit, kterej typ motoru je na provoz obecne levnejsi... Rozhodne moje chyba byla, ze sem se nenarodil o nejakej ten rok driv, abych moch resit koupi auta o par let driv, kdyz tu nikdo jeste nemel plny zuby rad... Ale za to fakt nemuzu, tak zkus bejt trosicku tolerantni a hned me nepeskuj...
PS: opravdu by me zajimalo, co delam tak hroznyho... (neber to jako provokaci, proste OPRAVDU si nejsem niceho vedom...)
uklízím garáž...