To je hold smůla když jsme z Kenim odjížděli DC měl auto ještě v pořádkuGeorge_D píše:A že se třicítkáři postavili do řady s odtahem DCho, musela ho odtáhnout E36 ale tak aspon důstojně kábrem, snad to dáš DC znovu do kupy a dík za vejlet
priste muzes rict ze je uz alespon trochu znas,nevim ale nemam nic proti lidem z bmwklubu a ani z e30.cz proste je to sraz lidi co spojuje modrobila vrtule a je jedno kdo kde je na netu a cim jezdi...Stany píše:To je hold smůla když jsme z Kenim odjížděli DC měl auto ještě v pořádkuGeorge_D píše:A že se třicítkáři postavili do řady s odtahem DCho, musela ho odtáhnout E36 ale tak aspon důstojně kábrem, snad to dáš DC znovu do kupy a dík za vejlet![]()
Jinak mě se výlet líbil akorát jsem 97% lidí absolutně neznal.
V poho já myslim že se vše v klidt pořešilo a vše bude OK. Zjistili jsme že taženim se dá vcelku ušetřit na benzínuStany píše:To je hold smůla když jsme z Kenim odjížděli DC měl auto ještě v pořádkuGeorge_D píše:A že se třicítkáři postavili do řady s odtahem DCho, musela ho odtáhnout E36 ale tak aspon důstojně kábrem, snad to dáš DC znovu do kupy a dík za vejlet![]()
Jinak mě se výlet líbil akorát jsem 97% lidí absolutně neznal.