Vona mi příde spíš jako dylinka pucKony píše:vona mě přijde taková zvláštně roztomile pomalejší
J.Kraus vs K.Jacques
- Jan Kučera
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Sami jste viděli jak je blbá - to je doufám bez diskuze.
Dycky když se náhodou mihnu kolem nějakej zpráv tak ta píča tam je - motá se kolem vlády = už ne jen parlament. A takováhle snaživá tupá vychcaná veš se podílí na rozhodování o vládě,... , o všem - významnou měrou
to je tragedie
Dycky když se náhodou mihnu kolem nějakej zpráv tak ta píča tam je - motá se kolem vlády = už ne jen parlament. A takováhle snaživá tupá vychcaná veš se podílí na rozhodování o vládě,... , o všem - významnou měrou
to je tragedie
BMW The Ultimate Driving Machine
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Já slyšel, že manželka toho zmrda se podílí na rozprodeji "nepotřebných" budov ministerstva vnitra. To mi řikal kámoš, co byl nedávno v suprovým areálu - na lázeňským pobytu. Boží komplex budov ( hotel, sport hala, bazén, tenisový kurty,... ) teď prodá paní Langerová s hodně tučnou provizí - lépe řečeno - provize bude vyšší než prodejní cena, která je samozřejmě zlomkem ceny odhadní natož tržní.Tweety píše:Myslím, že bude dělat ministrini vnitra. Po tom píčusovi by byla těžká konkurence
Jsou to sice jen kecy z 3. ruky, ale věřím tomu. U nás je všechno možný.
Langer je extrapazmrd. Stačí jeden krypl s rodinkou a mám zase další dluh.
Stačí to, že narazím na hodně nasraný policisty, který jsou zrovna v tu chvíli v práci na svý náklady !!! - to fakt existuje.
Pak to zase vodseru já, že. Tak to ma byt, tak je to spravne.
Nějak mě to, jak si s náma naši politici vytíraj svý špinavý prdele nebaví. Zvyšujou se za milirady mosty, staví se za nesmyslný peníze informační tabule a nemocnice krachujou ...
Bezostyšně kradou a na odiv staví svou podprůměrnou inteligenci - dost často demenci.
Dyk je to jedno - hovno je jedno.
BMW The Ultimate Driving Machine
V prvních dvou bodech nevidím problém, pozitivní myšlení v určitým smyslu moc nezvládám...
Ovšem to je trochu mimo, jde mi o to, co my tu můžem udělat s těma tupounama tam "nahoře"???
Tak maximálně přeskakovat ty klacky a klády, co nám hážou pod nohy...

Ovšem to je trochu mimo, jde mi o to, co my tu můžem udělat s těma tupounama tam "nahoře"???
Tak maximálně přeskakovat ty klacky a klády, co nám hážou pod nohy...
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
WilD píše:V prvních dvou bodech nevidím problém, pozitivní myšlení v určitým smyslu moc nezvládám...![]()
Tak maximálně přeskakovat ty klacky a klády, co nám hážou pod nohy...![]()
To jsou ti úspěšní, co dosáhli určitých postů a funkcí.
Stálo je to jistě mnoho práce a přemýšlení.
Byli zvoleni a jsou těmi, kdož vedou a vrcholově tvoří.
* * *
Pán vnitra založil školu, Lucka je aktivní ve prospěch matek s dětmi.
Aleš vyrval ze spárů velkoželeznic mezilázeňskou lokálku, by ji zachránil.
Filip a Marek osvětlují cestu vpřed, kulturně působí.
Saša myslí na časy horší a kove meče.
Všichni makají pro naše blaho, leč nevděk světem vládne a mnozí závistivci by jim nejraději jejich dílo zničili.
* * *
-------------
Moderátore, klidně ty moje kecy smázni, trochu jsem se po náročné sváteční noční šichtě nasral...
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jo, však Paroubkovo plán postavit knihovnu a slib do TV : Volte nás a my Vám uděláme pěknou knihovnu" Z toho mi bylo sakra na blití. Já bych je vykopal....vždyť ot je celý pro smích kurvaDAN píše:Nějak mě to, jak si s náma naši politici vytíraj svý špinavý prdele nebaví. Zvyšujou se za milirady mosty, staví se za nesmyslný peníze informační tabule a nemocnice krachujou ...
Bezostyšně kradou a na odiv staví svou podprůměrnou inteligenci - dost často demenci.