E34 525i M50 sedan - díly na M50, a další zajímavé díly....
E34 525i M50 sedan - díly na M50, a další zajímavé díly....
Alternátor 1500Kč
PŘEVODOVKA 2500Kč
el.svazek motoru 800Kč
řídící jednotka motoru 1200Kč
FACELIFT ZRCÁTKA 1500Kč
přední el.okna 500Kč za kus
ŠIROKÁ MASKA VČETNĚ LEDVIN 2000Kč
ŠIROKÁ KAPOTA NA LAK (možno nalakovat) 3000Kč
(při odběru najednou dohoda možná)
GRILY (plasty) do široké masky ke kompletu v ceně
dále jsou z vozu všechny plechy,možno části vozu, skla(ne čelní), nárazníky, díly náprav, diferenciál (ne svor), výfuk, zadní díl výfuku z e32 V12, světla přední i zadní, z interiéru nic moc, VŠE NA DOTAZ.
Ceny možno dohodnout a podobně na místě. Vše k převzetí v Plzni, menší díly možno dovézt do Prahy.
Pište SZ nebo tel. 775 657 756 (i SMS)
MODERATORA KTERY TO ZAMYKA PROSIM AT SE POD TO PODEPISE ABYCH VEDEL... A TAKE BY SE MOZNA SLUSELO ZANECHAT ALESPON JEDEN INZERAT NA PRODEJ ODEMCENY. PREDEM DEKUJI.
PŘEVODOVKA 2500Kč
el.svazek motoru 800Kč
řídící jednotka motoru 1200Kč
FACELIFT ZRCÁTKA 1500Kč
přední el.okna 500Kč za kus
ŠIROKÁ MASKA VČETNĚ LEDVIN 2000Kč
ŠIROKÁ KAPOTA NA LAK (možno nalakovat) 3000Kč
(při odběru najednou dohoda možná)
GRILY (plasty) do široké masky ke kompletu v ceně
dále jsou z vozu všechny plechy,možno části vozu, skla(ne čelní), nárazníky, díly náprav, diferenciál (ne svor), výfuk, zadní díl výfuku z e32 V12, světla přední i zadní, z interiéru nic moc, VŠE NA DOTAZ.
Ceny možno dohodnout a podobně na místě. Vše k převzetí v Plzni, menší díly možno dovézt do Prahy.
Pište SZ nebo tel. 775 657 756 (i SMS)
MODERATORA KTERY TO ZAMYKA PROSIM AT SE POD TO PODEPISE ABYCH VEDEL... A TAKE BY SE MOZNA SLUSELO ZANECHAT ALESPON JEDEN INZERAT NA PRODEJ ODEMCENY. PREDEM DEKUJI.
Naposledy upravil(a) xdentist dne 16. 06. 2009 10:44, celkem upraveno 3 x.
Ahoj,
v pátek jsme se domlouvali na tom 2.5 sání od Tvýho kamaráda a jelikož si zase nezvedal telefon,tak jsem Ti psal ať se mi ozveš jak budeš na příjmu.
To se bohužel do dneška nestalo,přestože jsem ti od včera volal asi 4x.
Už nevim kdy,jak a kde tě mám kontaktovat.Jestli seš někde mimo ČR stačilo to napsat dopředu,když víš že to sání potřebuju a spoléhal jsem na tebe.Tak mi dej aspoň vědět že na mně sereš,ať vim jestli mám shánět jinde
Dík za spolupráci.
v pátek jsme se domlouvali na tom 2.5 sání od Tvýho kamaráda a jelikož si zase nezvedal telefon,tak jsem Ti psal ať se mi ozveš jak budeš na příjmu.
To se bohužel do dneška nestalo,přestože jsem ti od včera volal asi 4x.
Už nevim kdy,jak a kde tě mám kontaktovat.Jestli seš někde mimo ČR stačilo to napsat dopředu,když víš že to sání potřebuju a spoléhal jsem na tebe.Tak mi dej aspoň vědět že na mně sereš,ať vim jestli mám shánět jinde

m10b18 "kloboukwagen" in progress