Co vy na to? Rychle a zběsile 4
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
uz jednicka byla mega pitomost o dvojce a trojce uz radeji vubec nemluvit.. myslim ze CSFD mluvi pomerne jasne:)
http://www.csfd.cz/film/1616-rychle-a-z ... rious-the/
http://www.csfd.cz/film/91033-rychle-a- ... 2-furious/
http://www.csfd.cz/film/220914-rychle-a ... drift-the/
rad bych veril ze 4. dil bude za neco stat, ale... sem v tomto pripade skepticky... (i kdyz zazraky se deji)
http://www.csfd.cz/film/1616-rychle-a-z ... rious-the/
http://www.csfd.cz/film/91033-rychle-a- ... 2-furious/
http://www.csfd.cz/film/220914-rychle-a ... drift-the/
rad bych veril ze 4. dil bude za neco stat, ale... sem v tomto pripade skepticky... (i kdyz zazraky se deji)
Dyť se na tu stupidní sračku nedá koukat - děj to nemá, scény hloupý až to bolí - ovšem tak, že se tomu nedá ani zasmát.
Kým je asi řízenej ten kamion, z kterýho magůrci kradou za jízdy auta?
Jede furt a furt, bez jediný reakce...
Kdysi bylo v TV plno hovadin z produkce SSSR, ovšem scénky s autama byly prostě "bombovější" - a hlavně se nedaly dopředu odhadnout, což svědčí o kvalitě scénáristy a režiséra.
Namátkou vzpomenu:
- let Volhy přes jinou káru ve filmu Petrovka 38,
- přestřelky mezi osádkou náklaďáku a autobusu v seriálu "Černý trojúhelník",
- zbořenej zadek VAZu 2101 na poloviční délku, ovšem hrdinný příslušník Gosudarsvěnnoj avtamobilnoj inspekcii je neustále řádně ustrojen a brigadýrku má furt na hlavě - "Dvojí předjíždění".
Samozřejmě ze západní produkce:
- Sto tisíc dolarů na slunci
- 24 hodin Le Mans
- Palác vraků
- Nebezpečná hra (Kanada, ne ty ostatní sračky se stejným názvem)
a mraky dalšího, co se nemůže ani zkoušet porovnávat s blábolem F&F...
==============
Ale ať si každej konzumuje, co chce...

Kým je asi řízenej ten kamion, z kterýho magůrci kradou za jízdy auta?
Jede furt a furt, bez jediný reakce...

Kdysi bylo v TV plno hovadin z produkce SSSR, ovšem scénky s autama byly prostě "bombovější" - a hlavně se nedaly dopředu odhadnout, což svědčí o kvalitě scénáristy a režiséra.
Namátkou vzpomenu:
- zbořenej zadek VAZu 2101 na poloviční délku, ovšem hrdinný příslušník Gosudarsvěnnoj avtamobilnoj inspekcii je neustále řádně ustrojen a brigadýrku má furt na hlavě - "Dvojí předjíždění".
- 24 hodin Le Mans
- Palác vraků
a mraky dalšího, co se nemůže ani zkoušet porovnávat s blábolem F&F...
==============
Ale ať si každej konzumuje, co chce...

moje řeč pane
E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
Venco tyvole zda se mi že jsi se zasek v čase tak 15 let zpatky
co komentař tak o minulosti
neber to jako uražku jen konstatuju to co vidim v pomalu každem tvem komentaři
život a vyvoj prostě jdou dal a lidi navzdory sve měnši odborne vzdělanosti maji přistup k jakymkolim informacim/technologiim ať už tomu rozumi nebo ne a tak to prostě je 

Jasně, totálně jsem se zasek v čase a fakt nejsem hypersuper moderně IN a nechápu ty squělý věcičky...ARMAN píše:Venco tyvole zda se mi že jsi se zasek v čase tak 15 let zpatkyco komentař tak o minulosti
neber to jako uražku jen konstatuju to co vidim v pomalu každem tvem komentaři
život a vyvoj prostě jdou dal a lidi navzdory sve měnši odborne vzdělanosti maji přistup k jakymkolim informacim/technologiim ať už tomu rozumi nebo ne a tak to prostě je
On je trochu průser, když mám špičkovej mobil, ovšem díky přiblblým EEPROM se stane ze vteřiny na vteřinu nefunkční.
Chyba vořežpruta 0001.
A pak to dorazí hustej týpek ve velký suprový vyhlášený odblokovárně, páč mi ztratí dekl, čímž je odbloklej mobílek opět k hovínku.
Chyba vořežpruta 0002.
Dál do toho přístroje chci novou baterku, a byznys-týpek mi jí objedná z města.
Dojde ovšem jiná - týpek se uklep, měl v hlavě diskárnu.
Čekám dalších 14 dní...
Chyba vořežpruta 0003.
---
Takže sice mám squělou věcičku, ale ve finále je mi skoro čtvrt roku k HO..., protože si týpci nemusí nic brát do palice, všechno vyřeší vynálezy doby informační, kterejm ovšem taky nikdo rozumět nemusí.
Těším se na jednu velkou prdel, která nastane - až se zeserou ty síťový elektronický srágory, vyhraje ten, kdo se na ně vázal co nejmíň...

tak Venco to je asi ouplně logický, ne? - prostě se ten chlapík bojí zastavit bo ho zastřelí, bojí se přidat bo to má těžký, bojí se kličkovat bo by je nasral, by ho zastavili a zastřelili. Prostě musím to vnímat touhle logikou - stejně to firmě proplatí pojišťovna, tak proč on by riskoval.Venca píše:Kým je asi řízenej ten kamion, z kterýho magůrci kradou za jízdy auta? Jede furt a furt, bez jediný reakce...![]()
V těhle filmech je důležitý, abys uměl hledat ty jemný erotický podtóny, který v tobě jako v nepuberťákovi holt už nerezonujou - prostě není nad to, když ti roštěnka v minisukni s kozackama na 15ti centimetrových šteklých celá vlkhá vypráví o svým dětství a přitom to bere ve 130kmh 7,5 cm od okraje propasti driftem - to není tvůj aktuální erotický sen???
To co popisuješ s mobilem není problém technologie, ale tvého výběru prodejny a idiota za pultem. Tuhle mi prodavač v Bauhausu tvrdil, že dřevěný hranol cca 4,5 cm x 7,5 cm má čtvercový průřez (?!) a vzdal se pod váhou mých argumentů, že rozměr A je jiný než rozměr B, až když zjistil, že tenhle jeden, co mi ukazoval, někdo přehodil v regále

Podle řeči, jak byl chytrej a všechno znal, tak měl nejmíň nábytkářskou s maturitou, ale holt voko z kašparovy krávy

Kamion zastavit a zmizet - ne riskovat vlastní újmu.KuaJa píše:tak Venco to je asi ouplně logický, ne? - prostě se ten chlapík bojí zastavit bo ho zastřelí, bojí se přidat bo to má těžký, bojí se kličkovat bo by je nasral, by ho zastavili a zastřelili. Prostě musím to vnímat touhle logikou - stejně to firmě proplatí pojišťovna, tak proč on by riskoval.
V těhle filmech je důležitý, abys uměl hledat ty jemný erotický podtóny, který v tobě jako v nepuberťákovi holt už nerezonujou - prostě není nad to, když ti roštěnka v minisukni s kozackama na 15ti centimetrových šteklých celá vlkhá vypráví o svým dětství a přitom to bere ve 130kmh 7,5 cm od okraje propasti driftem - to není tvůj aktuální erotický sen???
To co popisuješ s mobilem není problém technologie, ale tvého výběru prodejny a idiota za pultem. Tuhle mi prodavač v Bauhausu tvrdil, že dřevěný hranol cca 4,5 cm x 7,5 cm má čtvercový průřez (?!) a vzdal se pod váhou mých argumentů, že rozměr A je jiný než rozměr B, až když zjistil, že tenhle jeden, co mi ukazoval, někdo přehodil v regále
Podle řeči, jak byl chytrej a všechno znal, tak měl nejmíň nábytkářskou s maturitou, ale holt voko z kašparovy krávy
Ale film pro hloupější část široký veřejnosti holt musí vyhovovat dokonalosti těch koulí, chránících krk proti dešti.....

A scéna vybuzující erotický představy musí mít trochu reálnej základ - to jsem tak vnímal i v telecích letech.
---
Problém s komunikátorem je prvořadě problém světoznámý firmy PHILIPS, která pustí mobily na trh a pak se k nim nehlásí - nepomáhaj ani debaty a asistenkou GŘ Philipsu v ČR a proto jdu do velkoodblokovárny. Pravděpodobnost, že tam narazím na nablblýho týpka je někde kolem 80%...
---
Případ Bauhaus považuju za standart současný doby - asi jako pablb v mototechně, co mi tvrdil že mistička tlumenýho vlákna žárovky musí bejt šikmo, aby to prej neoslňovalo. Chtěl mi prodat šunt - měl smůlu, řešila to ČOI....
ale jinak venco, tohle je prostě úplně jiná kategorie filmu - srovnávat tohle třeba s filmem 24 hodin Le Mans, tak to je fakt šilenství a Steve McQueen by se asi právem mohl dost urazit - to je něco jako "7 statečných" a "Zdivočelá země"
tohle je novej žánr slaboduchýho trikovýho filmu - nehledej pořád nějakou dobrou myšlénku. Mě by možná skoro vyhovovalo víc, aby se tam nesnažili dělat pořád nějaký trapný pletky, zápletky, ať ty postavy moc nepřemejšlej a snažije se udělat prostě film o ježdění autem
tohle je novej žánr slaboduchýho trikovýho filmu - nehledej pořád nějakou dobrou myšlénku. Mě by možná skoro vyhovovalo víc, aby se tam nesnažili dělat pořád nějaký trapný pletky, zápletky, ať ty postavy moc nepřemejšlej a snažije se udělat prostě film o ježdění autem

Ano, je to jiná kategorie.KuaJa píše:ale jinak venco, tohle je prostě úplně jiná kategorie filmu - srovnávat tohle třeba s filmem 24 hodin Le Mans, tak to je fakt šilenství a Steve McQueen by se asi právem mohl dost urazit - to je něco jako "7 statečných" a "Zdivočelá země"
Ale průser je v tom, že já ve 4. třídě základky chodil do kina na ten "24 hodin Le Mans", v TV jsem žral britský film "Pahorek", trochu s nadsázkou pak supermana Achima Detiena v seriálu "Neviditelné hledí" - a co je průser ještě větší, mí vrstevníci to z velké části žrali stejně, jak já.
Kde tedy byl tehdy ekvivalent těch současných konzumentů F&F...?

-
Po shlednuti jednicky uz jsem na shlednuti dvojky nemel nervy.
Jak radi pri sprintu a radi a radi,ze tam ma ve finale snad 12ctej kvalt
pak frajer vytahne rukav otoci se o 180 zaradi zaptecku a jeste prida.
Je to film pro deti.
Je to film pro deti.
Naposledy upravil(a) Vune benzinu dne 05. 04. 2009 15:36, celkem upraveno 1 x.
Každej kdo o autech aspon malinko něco ví u těchto výtvorů musí umírat. Režisér ani ten kdo to sepsal neměl o technice ani páru a proto to vypadá tak strašne jak to vypadá. A když pak v jedničce odklopí kapotu Supry a v titulkách se objeví: A kurva, dva motory typu JZ...chce se mi brečet. O českym dabingu ani nemluvě...Je to slátani pro nemyslící americkou mládež a pro mě odstrašující příklad filmu o autech.
325 e30 - pro chudého studenta nejrychlejší cesta k bankrotu
http://www.youtube.com/watch?v=X04-aa9FyF0
http://www.youtube.com/watch?v=-yfgi8U0TDM
http://www.youtube.com/watch?v=X04-aa9FyF0
http://www.youtube.com/watch?v=-yfgi8U0TDM
Ja teda nevim kolik kvaltu tam nahazel ale upadnuti podlahy v dusledku prilis vysoke rychlosti (pravdepodobne) me spolu s Transporterem 2 odrovnalo snad nejvic, co se filmovych akcii s autama tyce.Vune benzinu píše:Po shlednuti jednicky uz jsem na shlednuti dvojky nemel nervy.
Je to film pro deti.
Neznas orig. nazvy Dvojí předjíždění a Černý trojuhleník bitte? V případě, že to není domáci produkce.Venca píše:
- 24 hodin Le Mans
- Palác vraků
-
- sponzor E30.cz
tak tos neviděl "transporter 3"pip píše:Ja teda nevim kolik kvaltu tam nahazel ale upadnuti podlahy v dusledku prilis vysoke rychlosti (pravdepodobne) me spolu s Transporterem 2 odrovnalo snad nejvic, co se filmovych akcii s autama tyce.Vune benzinu píše:Po shlednuti jednicky uz jsem na shlednuti dvojky nemel nervy.
Je to film pro deti.

Statham tam při úniku a průjezdu mezi dvěma TIRy hodí svou A8 W12 na dvě kola

a to nepočítám,jak i s autem padne do přehrady,pod vodou se nadechuje z pneumatik a když ji vytáhnou,tak to po chvilce nahodí,vezme suchý tričko a jede pronásledovat vlak,do kterého potom nastoupí za jízdy i s autem