nemas to cely? pulka my tam chybyJIP píše:Tohle je jediné BMW, s kterým by zatím měl kšeftovat:
Lekce slušného chování - přesunuto z inzerce
Re: 123
stim baltnikem.. myslim, ze mi rikal na 100%, ze je to na kabro, a ze vi, ze je na kabro jinejTERRY píše:Baví vás to ještě ? je to přeci trapné at jsi každej svůj názor nechá pro sebe a energy se srovná nebojte že on si z toho nevzal něco přemejšlel nad tím byl jsem sním a říkal že si udělá new nik a že se za energyho výstupy stidí tak ho nechte už bejt ! a uvidíte že se srovná sám a ten kdo na něj naraží že mu srovná hubu lešenářkou trubkou at si ji strčí do prdele jak se říka za dobrotu na žebrotu on tu chtěl prodávat díly a i jste se do něj začly naváže a to že jsem dal blatník z kupé a prodal ho jakože na kabro tak to jedinej jeho přestupek a ještě o tom neveděl takže z jeho strany zas tak velká chyba nebyla "! Ale jak říkam nechte ho bejt """

aby nás tady nestíhala policie za mravnostní delikty, že zde napadáme a kazíme mládežVenca píše:http://libimseti.cz/Kiss_Terry#
...už jen čekat, kdy na e30.cz dorazí první mateřskoškoláci....

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
Re: 123
TERRY píše:Baví vás to ještě ? je to přeci trapné at jsi každej svůj názor nechá pro sebe a energy se srovná nebojte že on si z toho nevzal něco přemejšlel nad tím byl jsem sním a říkal že si udělá new nik a že se za energyho výstupy stidí tak ho nechte už bejt ! a uvidíte že se srovná sám a ten kdo na něj naraží že mu srovná hubu lešenářkou trubkou at si ji strčí do prdele jak se říka za dobrotu na žebrotu on tu chtěl prodávat díly a i jste se do něj začly naváže a to že jsem dal blatník z kupé a prodal ho jakože na kabro tak to jedinej jeho přestupek a ještě o tom neveděl takže z jeho strany zas tak velká chyba nebyla "! Ale jak říkam nechte ho bejt """
To je neuvěřítelné jak může být někdo tak hloupý a drzý zároveň:)
Připomíná mi to nějakou komedii, nebo Cimrmany...
Prvně o něm ve třetí osobě a pak potom chvíli zase v první osobě:)
Jinak mé zkušenosti s Energym, také dosti zajímavé... raději jsem ho už v prosinci přestal řešit. A ta čeština! To je tak příšerné, až je to k smíchu!:D Doufám, že to vzdá, nebude už zakládat další nicky, a přesedlá na prodej učebnic české gramatiky pro základní školy.