...
...
Všem slušným uživatelům tohoto fora-pozor na tohoto idiota! Už 2 měsíce mi posílá peníze,ktere sliboval zaslat obratem,zboží měl za 2 dny,přitom se nejedná o žádnou vysokou sumu! Výmluvy,výmluvy,ted už na zpravy nereaguje,proste hajzl-nespalte se taky!
Naposledy upravil(a) Hulass dne 24. 04. 2014 12:49, celkem upraveno 2 x.
...
- Kuba318ie30
snažil jsem se ti to vysětlit a ty si pořád meleš svou, nabízel jsi to zadara, řek jsem že nemám peníze a jsem momentálně v hajzlu...a teď se rozčiluješ kůli 46 korunám za poštovný???
Jsem od rána do večera v práci a když mám čas, tak si hledám práci jinou, protože jsem zaměstnanej v novym zaměstnání jen do konce měsíce, nemám čas letět na poštu a vypisovat složenku kůli těm pár korunám...
je víc lidí kterejm dlužim ještě nějaký peníz, ale všechno to jsou jen položky max. do dvou stovek a oba dva dokázali pochopit, že to prostě teď zaplatit nemůžu a zaplatim to hned jak budu moct....jen ty mi tady nadáváš do zmrdů a idiotů kůli padesátce, nevim, asi tě to uklidňuje nebo čeho tim dociluješ, urážkama mi peníze do kapsy nenasypeš a sobě tim pádem taky ne, promiň že se mám hůř než ty
a neodepisuju jen proto, že jsem teď na netu jen jednou za čas
Jsem od rána do večera v práci a když mám čas, tak si hledám práci jinou, protože jsem zaměstnanej v novym zaměstnání jen do konce měsíce, nemám čas letět na poštu a vypisovat složenku kůli těm pár korunám...
je víc lidí kterejm dlužim ještě nějaký peníz, ale všechno to jsou jen položky max. do dvou stovek a oba dva dokázali pochopit, že to prostě teď zaplatit nemůžu a zaplatim to hned jak budu moct....jen ty mi tady nadáváš do zmrdů a idiotů kůli padesátce, nevim, asi tě to uklidňuje nebo čeho tim dociluješ, urážkama mi peníze do kapsy nenasypeš a sobě tim pádem taky ne, promiň že se mám hůř než ty
a neodepisuju jen proto, že jsem teď na netu jen jednou za čas
- andilek
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze by jsi se mel uklidnit.... nebo na neho kvuli 48korunam posli exekutora at mu sebere roli toaletniho papiru vole!Hulass píše:Jsem v hajzlu....
-tak nenakupuju
jsem v hajzlu
-tak neslibuju
a to co tu pises za kecy nesmyslny me netankuje,slo mi o to aby si nevyjebal s nekym dalsim
MAZDA - RX-7 FC- V8
MAZDA 323GTX AWD
TEL:603 966 950

MAZDA 323GTX AWD
TEL:603 966 950

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
taky se teda vlozim do diskuse, me taky neco malo dluzim, ale uz dopredu dohoda znela, ze az bude mit, dil odeme dostal az pod nos ale proste penize necekam, vim, ze roste je nekdy blbej mesic a jen doufam v jeho ferovost a ze ty penize nekdy dostanu, nicmene i kdybych je nedostal, tak to poresime mezi sebou, ale urcite nebudu o nekom na foru rikat ze je zmrd a podobny nadavky
nikdy nevis, aby se to nakonec neobratilo proti tobe! jednou muze potrebovat zase ja neco od neho 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

wtf? to řešíš opravdu kvůli 46Kč?Hulass píše:46,-![]()
![]()
pravdu z tebe nedostanu,to uz jsem pochopil............
pojmenovat přízpěvěk SKETA je trochu drsný na můj vkus.
Jestli se směješ nad tou sumou tak teda napiš jak je to doopravdy, když už to veřejně ventiluješ? Takové naznačování, že to je vlastně víc jak 46, ale zároveň neřekneš kolik, je divné...
Asi tak... Taky neřeším, s Kubou se v pohodě komunikuje a nevidím důvod rozřvávat o někom veřejně, že je nevímco... A to, že je to pade, to je další věc, takže Hulass klíííd...maca píše:taky se teda vlozim do diskuse, me taky neco malo dluzim, ale uz dopredu dohoda znela, ze az bude mit, dil odeme dostal az pod nos ale proste penize necekam, vim, ze roste je nekdy blbej mesic a jen doufam v jeho ferovost a ze ty penize nekdy dostanu, nicmene i kdybych je nedostal, tak to poresime mezi sebou, ale urcite nebudu o nekom na foru rikat ze je zmrd a podobny nadavkynikdy nevis, aby se to nakonec neobratilo proti tobe! jednou muze potrebovat zase ja neco od neho

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Takze posledni reakce...
_Vezmu vec za 3 kila,jdu to jak debil zabalit,dotycnej pise ze specha a za klidne preplati ostatni co pisou,odepisuju-v pohode zadara jak jsem slibil,byl jsi prvni je to tvoje,sednu do auta,jedu na postu,posilam! Pisu co a jak? nic-mrtvej brouk........... zas mrtvej brouk... Tak si rikam fakt se na kazdyho v..., co to je za z.... a co jinyho nez princip sem tady asi resil...
Vysledek tohoto fora:Kuba -vystavni charakter
Ja-nezkutecnej hajzl co posle nekomu fungl novou vec zadara . proste me nenapadlo,ze existuje clovek co potrebuje preklenovak na tehle pripad.
_Vezmu vec za 3 kila,jdu to jak debil zabalit,dotycnej pise ze specha a za klidne preplati ostatni co pisou,odepisuju-v pohode zadara jak jsem slibil,byl jsi prvni je to tvoje,sednu do auta,jedu na postu,posilam! Pisu co a jak? nic-mrtvej brouk........... zas mrtvej brouk... Tak si rikam fakt se na kazdyho v..., co to je za z.... a co jinyho nez princip sem tady asi resil...
Vysledek tohoto fora:Kuba -vystavni charakter
Ja-nezkutecnej hajzl co posle nekomu fungl novou vec zadara . proste me nenapadlo,ze existuje clovek co potrebuje preklenovak na tehle pripad.
...
- Kuba318ie30
neozývám se jen proto, že nemám dostatek možností se na net dostat, pc doma odešel, na novej už vůbec nemám, kavarna je zavřená když končim v šest tak se tam už nedostanu, peníze lidem dám, když je mám, to každýmu říkám...sám nemám rád když mi někdo dluží
jo a poděkoval jsem ti, a netvrď že ne...
peníze ti pošlu, nebudu to furt poslouchat (číst) a sketu, zmrda a idiota filtruju na to, že si asi chtěl bejt frajer před klukama na foru nebo sis tak chtěl ulevit, nic jsem nemyslel zle...
mě nadávkama nenasere nikdo, a to že mi peníze do kapsy nenasypou sem už myslim tady psal...
jo a poděkoval jsem ti, a netvrď že ne...
peníze ti pošlu, nebudu to furt poslouchat (číst) a sketu, zmrda a idiota filtruju na to, že si asi chtěl bejt frajer před klukama na foru nebo sis tak chtěl ulevit, nic jsem nemyslel zle...
mě nadávkama nenasere nikdo, a to že mi peníze do kapsy nenasypou sem už myslim tady psal...
- Jech
- Kontaktovat uživatele:
že bych se taky vmísil .. řešit 46 korun je drobnost, ale kubo, neřikej že nemáš 46 korun?
.
Všichni tu píšou jak je 46 kč málo ale nikdo se nepozastaví nad tim, proč tak malá částka nebyla zaplacená ... to zas nechápu já, když je to tak strašně málo
.

Všichni tu píšou jak je 46 kč málo ale nikdo se nepozastaví nad tim, proč tak malá částka nebyla zaplacená ... to zas nechápu já, když je to tak strašně málo

e46 330d, e46 325i cabrio, e46 320i LPG
ex E30 316i Touring, 14" BBS, jechuv-touring-316i-bbs-14-foto-3-6-2012-t74431.html
ex E30 316i Touring, 14" BBS, jechuv-touring-316i-bbs-14-foto-3-6-2012-t74431.html