u K K pneu ve 14.00

planoval sem to kvuli Pinkiho, protože ma volno, jinak mi je to jedno tak to rozplánuj jak chceš, ja jdu od tohokamikaze5100 píše:Nepřesunem to ještě o tyden? Bude aspon tepleji a mužem se trochu připravit, patykabro nebude mit kola takže nedojede a ve 3ech to nema moc cenu....... Udělal bych to až tu dalši sobotu ve stejnem času. Co vy na to?
Fakt sorry, nechtěl bych vynechat jedinou šenovskou akci, ale Valaška je jednou za rok a navíc je to za rohem, tak jsem se chtěl podívat, jak jezdí po okreskách profíci. No třeba se něco přiučímhanys píše:tak tos mě sklamalJIP píše:Ej bando, já se zrovna v sobotu jedu mrknout na rallye, takže vás asi navštívím až příště...
No ale na "Patykabrovu" šestačtyřicítku jsem taky docela zvědavýstebou sem počítal
Nechci to nějak hrotit ale sraz o 3ech autech je nic moc ale přišti tyden když pojede i patykabro, J.I.P, M3pasek, tak myslim že už je to o dost lepši počet. A nebud hnedka nabroušenej Hanys, Jen jsem chtěl at je nas vice protože ti co by dorazily (ja, ty a pinky se vidame skoro pořad)hanys píše:planoval sem to kvuli Pinkiho, protože ma volno, jinak mi je to jedno tak to rozplánuj jak chceš, ja jdu od tohokamikaze5100 píše:Nepřesunem to ještě o tyden? Bude aspon tepleji a mužem se trochu připravit, patykabro nebude mit kola takže nedojede a ve 3ech to nema moc cenu....... Udělal bych to až tu dalši sobotu ve stejnem času. Co vy na to?
jo jo volenství nemělo chybu a neboj mam něco podobného v plánuJIP píše:Fakt sorry, nechtěl bych vynechat jedinou šenovskou akci, ale Valaška je jednou za rok a navíc je to za rohem, tak jsem se chtěl podívat, jak jezdí po okreskách profíci. No třeba se něco přiučímhanys píše:tak tos mě sklamalJIP píše:Ej bando, já se zrovna v sobotu jedu mrknout na rallye, takže vás asi navštívím až příště...
No ale na "Patykabrovu" šestačtyřicítku jsem taky docela zvědavýstebou sem počítal
.
Pokud by vám nevadilo posunout to o týden, tak se určitě rád zúčastním! Nemůžu zapomenout naš loňský "Ilegal Street Drag Race" na Volenství...to byla panečku atmoška, dokonce okořeněná policejním zásahem...
Spanilku probereme, na žerkach bylo fajn,ale nebylo byJIP píše:Super!
Už teď se nemůžu dočkat...![]()
Ty cajty bych už raději moc neprovokoval, dneska jsem foukal a odpustili mi i lékarničku.
Nebo by to možná chtělo ještě dvě "operativní spojky, které by monitorovaly koncentraci policistů na příjezdových komunikacích."
Děkuji "Kamikaze" Ondrovi za přímluvu a těším se, že vás zase všecky uvidím...co takhle další spanilku přes Havr na Žerky?
Nezasvěceným se omlouvám za šifru, ale slang je slang...