kdo pomuze?!

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Venca

Příspěvek od Venca » 20. 03. 2009 09:04

adam320 píše:
stanco1 píše:
Venca píše:
Vidis to moc cierno. Ludia su dobry aj zly, tak to vzdy bolo aj bude. Podla mna sa v tomto ohlade nic nemeni.
mas naprostou pravdu

venca ma kazdopadne dost silnou vazbu ke skole a mladi, asi dulezita etapa jeho zivota, odkazuje se na ni se skepsi soucasnosti dost casto, mozno si vsimnout :lol:
Nevím, jestli silnou vazbu (školu jsem rád neměl), ale hlavně neustále sleduju vývoj a porovnávám.

Proces toho výše popsaného "kšeftu" by skutečně s vysokou pravděpodobností před X lety proběhl jinak - už z toho důvodu, že lidi lépe znali železo, uměli na něj nejen sáhnout, ale i správně koukat.
To se dnes jaksi vytrácí - prostě jsem koupil káru a čekám, že kára bude lítat; zárukou mi budiž jakási odpověď na dotaz, zda se s tím nechá ještě pár dní jezdit....

---

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 20. 03. 2009 11:03

za mě je to prostě hodně velký naivismus - hlavně lidi jsou dneska podle mě moc zvyklý, že je někdo a něco chrání (a to hlavně takový ty ještě ne úplně vyzrálý) - jako třeba hovada, co jsou úplně uhrovitý z toho, že se na novinkách v diskuzích musí teď podepisovat ap. - to je přece jejich ústavní svoboda ap.... prostě kecy.
a taky si každej myslí, že když koupí polovrak za nějaký pakatelní peníze, tak na to má skoro 2 roky záruku a může to do půl roku vrátit a takovýhle hrozný pindy - takový hodně nesamostatný a pořád se něco a někam odvolávat a povolávat - prostě můžu Vám říct, že je to ideální doba pro právníky :-(

lidi jsou na sebe fakt hrozně slizký
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 20. 03. 2009 11:12

KuaJa píše:za mě je to prostě hodně velký naivismus - hlavně lidi jsou dneska podle mě moc zvyklý, že je někdo a něco chrání (a to hlavně takový ty ještě ne úplně vyzrálý) - jako třeba hovada, co jsou úplně uhrovitý z toho, že se na novinkách v diskuzích musí teď podepisovat ap. - to je přece jejich ústavní svoboda ap.... prostě kecy.
a taky si každej myslí, že když koupí polovrak za nějaký pakatelní peníze, tak na to má skoro 2 roky záruku a může to do půl roku vrátit a takovýhle hrozný pindy - takový hodně nesamostatný a pořád se něco a někam odvolávat a povolávat - prostě můžu Vám říct, že je to ideální doba pro právníky :-(

Samozřejmě souhlasím v plném rozsahu....

Pokud někdo prodává rozsypaný tratar vyloženě na díly, a kupující chce papíry jen na dopravu domů, jak může chtít jezdit dalších 14 dní do práce a ještě se divit, že se kára rozpadá.

---
K mýmu "fňukání" nad vývojem jen dodám, že se skutečně suneme v mnoha směrech na úroveň jihoamerických států a různých rozvojových zemí - bohužel...

fafejta

Příspěvek od fafejta » 20. 03. 2009 12:34

Moc to nechápu.

Název zní......Kdo mi pomůže?!

A pak tu frajer napíše jako autor tohoto povídání,že tam na něj klidně dojede a !!!!!!!!!!.......aby dostal strach a pokakal se tam napere vykřičníky.Kolik Vám je hoši,že se nedokážete dohodnout jako chlapi a navzájem se vypupkovat kdo je hustější,ten vyhrává.
Přeci todle řeší kupní smlouva,když není tak....... nastává stav kdo je hustější!

Julesteam
člen E30.cz

Příspěvek od Julesteam » 20. 03. 2009 15:27

fafejta píše:Moc to nechápu.

A pak tu frajer napíše jako autor tohoto povídání,že tam na něj klidně dojede a !!!!!!!!!!.......aby dostal strach a pokakal se tam napere vykřičníky.Kolik Vám je hoši,že se nedokážete dohodnout jako chlapi a navzájem se vypupkovat kdo je hustější,ten vyhrává.
Přeci todle řeší kupní smlouva,když není tak....... nastává stav kdo je hustější!
pokud mas tenhle nazor tak radsi nic nepis.kdybys umel cist tak sem psal ze sem se s nim nemohl dohodnout vubec 3 mesice tak zase klid. a to kdo pomuze sem psal proto ze ho tady lidi asi znaj ne ,tak proto

Ada_CZ
člen E30.cz

Příspěvek od Ada_CZ » 20. 03. 2009 17:44

Každopádně s tím volantem to je docela mazec.. Přece i kdyby auto bylo na díly, nenasazuju na něj dodrbaný volant. Že by si toho nikdo nevšiml? Hmm, ono se to samo neudělalo...

pip

Příspěvek od pip » 20. 03. 2009 18:06

KuaJa píše:za mě je to prostě hodně velký naivismus - hlavně lidi jsou dneska podle mě moc zvyklý, že je někdo a něco chrání (a to hlavně takový ty ještě ne úplně vyzrálý) - jako třeba hovada, co jsou úplně uhrovitý z toho, že se na novinkách v diskuzích musí teď podepisovat ap. - to je přece jejich ústavní svoboda ap.... prostě kecy.

Co na to rict...uz to tak bude. Cim dal, tim vetsi kurvy, prachy na prvnim miste a jeste ten kretenskej "trend" co se vyvinul z ochrany prav cloveka, jak pises v prvni casti...nekdy je toho uz opravdu dost. Tenhle vyvoj jde skvele videt u "bezpecnosti pri praci", kde bych nektere narizeni porovnal s vodenim 40-leteho chlapa za rucicku pres prechod. A nekteri budou jen dal hulakat a zneuzivat toho.
Co se konkretniho pripadu tyce, posledne jsem si vsiml jedne veci, to jsem jen cumel s otevrenou hubou. Na kazdem okynku v autobusu nalepka, ktera vas upozornuje aby jste u zavirani oken davali bacha na prsty, protoze si je tam muzete skripnout. No tak nevim jestli se nad tim vubec nekdo zamysli a jestli to ani neurazi nikoho dustojnost, ze ho nekdo ma potrebu upozornovat na to, aby daval pozor na prsty pri zavirani okna... Ale bohuzel vynucuje si to spolecnost sama.
Za chvili to tu uz budou ciste USA...tam tahle kokotnost dosahla v urcitem smeru zcela noveho levelu.

Jsem zvedav kdy pri porodu zacnou deckam tetovat na prdel navod na zivot v podobe bodu jako: "V zime se oblecte, protoze v opacne pripade muzete onemocnet!" nebo "Pred vstupem do mistnosti je potreba otevrit dvere (v pripade, ze jsou tam)"

ed - Kdyz tak nad tim uvazuju, uz by me asi ani tak neprekvapovalo kdyby se nekdo posral a nasledne zazaloval spolecnost na vyrobu kalhot, protoze kalhoty nemeli na stitku napsano, ze v pripade srani je potreba si je stahnout minimalne na uroven kolen. O absenci navodu k pouziti nemluve.

fafejta

Příspěvek od fafejta » 20. 03. 2009 18:26

Julesteam píše:
fafejta píše:Moc to nechápu.

pokud mas tenhle nazor tak radsi nic nepis.kdybys umel cist tak sem psal ze sem se s nim nemohl dohodnout vubec 3 mesice tak zase klid. a to kdo pomuze sem psal proto ze ho tady lidi asi znaj ne ,tak proto

No tak jinak.
Kdybych koupil nějaký šunt na díly,aspoň s legálními doklady pro převoz a v zatáčce se mi protočily řídítka tak bych spíše jel já za tebou a z toho volantu bych Ti udělal čepici.
Doufám,že jsem byl dost hustej!

WilD

Příspěvek od WilD » 20. 03. 2009 19:12

Tak zaprvé, cokoli kupuju či prodávám, na druhého mám tel. kontakt... A když už chci teda řešit přes fórum jakékoli nesrovnalosti, tak SZ, hádat se tu veřejně jak dva malý lulini, to je prosím úroveň... :roll:
Bohužel při zamyšlení musím dát naprosto za pravdu skeptickým náhledům a závěrům členů Venca, Pip a KuaJa...a jak už jinde napsal dost výstižně Max Max - "svět se v prdel obrací"... Neříkám, že si při mém věku pamatuju staré časy, ale tahle jistá "stádovitost" a nesamostatnost je prostě moc :roll: Víc snad není potřeba dodávat, snad jen, že popisek pokecu zní: "Pokec E30 POZITIVNÍCH lidí" a člověk tu vidí některé akorát brečet :P

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 21. 03. 2009 00:28

tak jinak -

1. za kolik to bylo prodano? jake byli podminky a detaily obchodu?
2. julesteam, adanonymous - mate problem si to rict do oci?
3. julesteam - budes dlouho narikat jak si naletel?
4. adanonymous - budes dlouho narikat jakej kram si koupil?
5. kdo z vs ma pocit, ze mu bylo vic ublizeno timhle obchodem?

co ste kurva male decka ze si neumite kouknout co kupujete? dyt je to stara herka, co cekate za par korun?????? k cemu je dobry tedy prskat, kdyz ste cvoci jak jeden, tak druhej kazdej ze svyho pohledu? proc ste si neujasnili presne veci? proc Julesteam neco prodaval zjevne nadratemu chlapkovi a neoveril si to, co si overit mel? Proc Adanonymous nakupuje ozralej a pak jeste se hrozne divi tech. stavu?

fakt omdlivam tady z tohoto tematu.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 21. 03. 2009 00:30

Max-Max píše:fakt omdlivam tady z tohoto tematu.
To je z chlastu

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 21. 03. 2009 01:07

Tweety píše:
Max-Max píše:fakt omdlivam tady z tohoto tematu.
To je z chlastu
haha
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Julesteam
člen E30.cz

Příspěvek od Julesteam » 21. 03. 2009 01:29

tak dobra ,ukoncime debatu,prodal jsem ten autak za necelejch asi 5000(ted uz presne nevim) a ja vas jen zadal o pomoc pri kontaktu a ne abyste to resily za me,!proste mi neodpovidal na moje telefony emaily ani na nic.Ted snad zmoudrel a ozval se,o to slo!!!sice s kecama a buhvi co jeste ale svuj ucel to splnilo.Jo a co se tyce toho volantu tak mi lezel jakou dobu ve skrini,mel jsem tam sportovni a fakt jsem netusil ze ten tisicihran je k.o. no nic ja vam vsem dekuju za pomoc ,ponevadz ty reci ho vyhecovaly k tomu aby se ozval Cus bambus Jules 8) :lol: :twisted: :wink:

Odpovědět