kdo pomuze?!
kdo pomuze?!
mam na vas vsechny prosbu,kdo z vas zna Adamonymus .pred vanocema jsem mu prodal bmw e30 325e ,na nahradni dily bez papiru ale jinak plne pojizdne.pujcil jsem mu na dojeti domu i moje papiry ktere jsem na aute mel a on mi rekl ze je do tydne posle zpet.jeste sem mu slevil z ceny a on mi pak napise ze se mu to po ceste malem rozpadlo ,ze mu upadl vyfuk a ja nevim kdesi cosi.Ja sem s tim autem jezdil kazdy den bez problemu.Ale o to nejde .Jde mi o to jestli nekdo z vas ho nezna nejak blize a nemohl mu ja nevim rict nebo mu dokonce vzit papiry a spz od auta.ponevadz to musim zrusit a bez toho to jaksi nejde.Predem vam dekuju za pomoc.pokud budete neco vedet tak pisnete .dikes Julesteam 

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
nevim jestly to ještě dělá .. ale člen andilek prováděl zrušení dokladů za 1000kč nevim jak, kdy, kde,proč ale zkus ho kontaktovat.. třeba ti poradí..
jinak sis to teda pěkně zavařil..

jinak sis to teda pěkně zavařil..
Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jan Kučera, kontaktuj ho, mám s ním perfektní zkušenost. Řešit to veřejně nehodlám, kdyžtak SZ, kdybys měl dotazJulesteam píše:dik to bys byl hodnejSpolecnik píše:To bych d nej necekal ja ho znam je z usti zkusim mu napsat snad ho to probere
jo a ja mam cloveka kterej to zrusi ale potrebuje papiry k tomu a ja mam jen velkej tp ,uvidime snad se to nejak vyresi,dik vsem za pomoc a ochotu
- Adamonymus
..
že se mi to po cestě málem rozpadlo?? nejen po cestě kámo.. rozhodl jsem se s tebou nekomunikovat po tom co se mi v autě stalo těsně kolem novýho roku, ale to tady nebudu rozebírat není to pokec s tématem sdílení zážitků na cestách.. byl jsem fakt nasranej, s autem jsem se každý den bál jezdit do práce, bylo to nebezpačný, ale musel jsem. ty jsi mi jen jako reakci na to co všechno co se mi s autem stalo napsal, že nejsi žádný podrazák a že ústí není tak daleko.. že by náznak něčeho
tím prvním příspěvkem jsi chtěl naznačit že jsem ti lhal co všechno se na autě vysypalo proč bych to dělal? nevím, možná to byla náhoda že se to vysralo všechno mě, nevím, spíš si myslim že jsi s autem déle nejel a mě se to pak všechno potkalo. ptal jsem se tě estli auto vydrží aspon na týden nebo dva ofiko ježdění, kvůli práci, proto jsem to auto taky kupoval potřeboval jsem něco na dojíždění moje coupe bylo tehda na dílně. a co má znamenat: "jeste sem mu slevil z ceny a on mi pak napise ze se mu to po ceste malem rozpadlo ,ze mu upadl vyfuk a ja nevim kdesi cosi" jakože co to kurva chci po autu za pár peněz? klidně tí to "kdesi cosi" napíšu do sz.. v tomhle příspevku není popsaný určitě všechno. všechno jsem psal společníkovi, estli ti to nepřetlumočil nebo nepřeposlal, klidně ti to pošlu znova. věřím že se dohodnem.
tímto beru toto téma za vyřešené

tímto beru toto téma za vyřešené

316i, ´91, diamantschwarz coupé MOC MI CHYBÍ..
323i, ´83, stříbrné coupé, na řádění
NA DÍLY
Škoda Felicia Pick-up PRACANT
Golf II 3dv., 1.8 Gt LETEC
320i cabrio plast, zatím VRAK
VYKLÍZÍM DÍLNU! SHÁNÍM DÍLNU!

hele frajere ja ti na to seru,jestli mas problem tak ti ho klidne prijedu vyresit!!!!!!!!ja sem s tim autem jezdil jakou dobu a vse bylo ok,a jestli se ti neco nelibi tak to je tvoje vec.ten autak stal asi 14 dni dyl ne a za tu dobu se nevysere.byl tam udelanej motor,tri dny pred tim nez sis prijel tak sem to dal komplet dohromady jak curak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jeste sem ti slevil ze sisi spatne spocital benzin nazpet a ze neumis jezdit s etou to uz neni muj problem ,vsichni nerikam ze tady ,ale potvrdi ti ze sem to auto fakt dal dohromady a to co si na nem zkurvil ty za to ja fakt nemuzu, ono je jednoduchy slapnout na plyn ale ono to chce i premejslet vis .to znamena ze to co sis zkurvil za to ja fakt nemuzu.az budes mit najezdino to co ja mam nacouvano tak se pak budem bavit dal,doporucuji ti abys tenhle tyden odeslal papiry i spz na moji adresu a ani nezkousej rikat ze ses rozhodl se mnou nekomunikovat ,na to ja ti fakt seru.tak si to nejak udelej ,laskave.jednal jsem s tebou slusne ,ale vseho moc skodi!!!!!!a to jeste neni konec .
- Adamonymus
..
ok, jedeme dál když to teda neni konec.. takže to "kdesi cosi" znamená, že jsem rád že jsem se v autě nazabil, valil jsem to devět pětek mimo obec, mírná zatáčka, točim volantem a nic, naštěstí jsem skončil v příkopě.. co kdyby jelo naproti auto? co kdyby byl v příkopu pilíř? no to je jedno, moje auto, moje věc viď? byl UPLNĚ vymletej 1000hran na volantu, ale uplně.. další "kdesi cosi" řemen byl asi o dva zuby, podle mechanika vypadá jak z favorita, pořád padal, když jsem jel o půlnoci dom z práce auto mě na půli cesty nechalo, kvůli dobíjení.. vymletej hran na volantu, krátký řemen, zasekávající plyn, a jiskry od roury, nemožnost zabouchnout pravý zadní dveře.. to všechno je určitě kvůli tomu že šlapu na plyn a nepřemejšlim. a víš kuloví o tom jakej jsem řidič tak si laskavě nech řeči o couvání. a vyhrožování taky, je to trapný a už se to moc nenosí
z auta jsem měl strach s nim jezdit každ den do práce, stálo mě to spoustu času, nervů a peněz navíc.. ty dvě kila slevy mužeš brát klidně třeba za řemen nebo volant, nebo za psychickou újmu
samozřejmě ti to pošlu.... na konci mýho příspěvku jsem psal "věřím že se dohodnem", ty jsi vytáhl zase výhružky, ne mě to nějak neplatí. další věci budem řešit sz nebo tu mám etě něco napsat
zdar

316i, ´91, diamantschwarz coupé MOC MI CHYBÍ..
NA DÍLY

hehe jako nezlob se na me ale ze se zeptas jestli je auto schopny jezdit 2 tejdny ti nikdo nerekne xD ja kdyz sem si kupovat tricu tak z typka vypadlo ze to ma nahon na predek a ja pochopil ze mi ke stavu asi nic moc nerekne... jinak rizeni.. vejfuck podvozek remeny to snad poznas ne v jakym je stavu ? tak co treba se podivat a ne pak hrotit prodavajiciho kterymu navic odepiras jeho spz... ? ?
BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009
mas naprostou pravdustanco1 píše:Vidis to moc cierno. Ludia su dobry aj zly, tak to vzdy bolo aj bude. Podla mna sa v tomto ohlade nic nemeni.Venca píše:
venca ma kazdopadne dost silnou vazbu ke skole a mladi, asi dulezita etapa jeho zivota, odkazuje se na ni se skepsi soucasnosti dost casto, mozno si vsimnout

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni