Co patří na pravou stranu kufru...
- thomas_a_anderson
Co patří na pravou stranu kufru...
Docela bych rád někde sehnal to, co patří na pravou stranu kufru, že by to byl držák lékárničky? Baterku mám vepředu pod kapotou.
Vůbec nevím jak to vypadá, ale jestli to někdo máte a chcete se toho zbavit, případně jestli mi pošle nebo dá sem někdo fotku, budu jedině rád.
Vůbec nevím jak to vypadá, ale jestli to někdo máte a chcete se toho zbavit, případně jestli mi pošle nebo dá sem někdo fotku, budu jedině rád.
...modrá <b>byla</b> dobrá...
- thomas_a_anderson
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
thomas_a_anderson píše:No to je holt daň za to, že v těch "lepších" modelech se dopředu pod kapotu k tomu zbytečně velkýmu motoru ta baterka nevejde noDAN píše:Tam patří akumulátor. Aspoň teda u "lepších" modelů.![]()
![]()

Jinak ta batarejka se dopředu vejde do fšech modelů.

Serem na to. Já bych zase potřeboval zaplnit ten šuplik vepředu.
BMW The Ultimate Driving Machine
- thomas_a_anderson
Poslední věc k tomu: baterka u motoru znamená její rychlejší prohřátí v zimě a tím se lépe nabíjí i v mrazu. Ale to rozložení hmotnosti je fakt, po pravdě, přemejšlím o tom, že když nic neseženu do toho kufru, přemístím tam baterku....nějakou větší než originálDAN píše:thomas_a_anderson píše:No to je holt daň za to, že v těch "lepších" modelech se dopředu pod kapotu k tomu zbytečně velkýmu motoru ta baterka nevejde noDAN píše:Tam patří akumulátor. Aspoň teda u "lepších" modelů.![]()
![]()
ne tak to nejní, je to prostě wo tom, že baterka dozadu zanamená - cca 10kg dozadu - zlepšení rozložení hmotnosti
![]()
![]()
Jinak ta batarejka se dopředu vejde do fšech modelů.![]()
Serem na to. Já bych zase potřeboval zaplnit ten šuplik vepředu.
Re: Co patří na pravou stranu kufru...
Patri tam kastlik. Vyfotim a v pripade zajmu ho strelim.thomas_a_anderson píše:Docela bych rád někde sehnal to, co patří na pravou stranu kufru, že by to byl držák lékárničky? Baterku mám vepředu pod kapotou.
- thomas_a_anderson
Re: Co patří na pravou stranu kufru...
Jo to by bylo sqělý. Předem dík za fotku a pak se snad i nějak dohodnem.Batman píše:Patri tam kastlik. Vyfotim a v pripade zajmu ho strelim.thomas_a_anderson píše:Docela bych rád někde sehnal to, co patří na pravou stranu kufru, že by to byl držák lékárničky? Baterku mám vepředu pod kapotou.
ta "vanička" se probírala v příspěvku, který je zrovna teď o jeden výš viewtopic.php?t=6198, je tam i foto, mám jí když tak taky navíc...
jezdit se dá jenom autem, anebo BMW...
- thomas_a_anderson
Yup, nějak jsem to asi přehlíd... Co bys za ní chtěl?Dali píše:ta "vanička" se probírala v příspěvku, který je zrovna teď o jeden výš viewtopic.php?t=6198, je tam i foto, mám jí když tak taky navíc...
-
- Místní Anonym
[quote="DAN je to prostě wo tom, že baterka dozadu zanamená - cca 10kg dozadu - zlepšení rozložení hmotnosti .[/quote]
Sem to sice nepatří takže omluva, ale když sme u toho tak cabrio 6hrnek má baterku vepředu a vzadu je na jejím místě asi 15 kg závaží, taková litinová cihla se znakem BMW
, dobrý ne?
Sem to sice nepatří takže omluva, ale když sme u toho tak cabrio 6hrnek má baterku vepředu a vzadu je na jejím místě asi 15 kg závaží, taková litinová cihla se znakem BMW