Kolik za vymenu motoru? - jen prace
Kolik za vymenu motoru? - jen prace
Chtel jsem se zeptat. Nevite nekdo kolik si uctuje beznej neautorizovanej servis za vymenu motoru? (e30 320i)? Jen za praci..Rozloucil se se mnou motor a potreboval bych srovnani...
Asi jak kde, ale kdyz je to kus za kus (stejny typ) tak by jsi se mel do 2-3tis CZK vejit. Ale upozornuji, ze je potreba se zamyslet nad dalsimi naklady s tim spojene... (nejake to tesneni, hadice, silentblok apd.)
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
A tohle někdo zaplatil?? Teď kdo je větší blázen, jestli majitel auta, nebo mechoš...BALI píše:jestli máš dost peněz,tak ti dohodim jednoho člověka z děčína... kamarádovi se přidřela VR6 v GII a odvezl to tam s tim,že mechanik je machr přes vr6... 81552kc z toho je 62000 za cistou praci...![]()
sorry za ot

Je prohození a prohození... pokuď bude kde co pokurvané a zarezlé, tak se stím může peklovat klidně o půl dne více...
P.S. Pokuď si to auto chceš nechat, tak preventivně všechny gufera, těsnění včetně toho pod hlavou, nový stírátka ventilů, přípaně zafrézovat a zabrousit ventily, srovnat hlavu... no a rázem jsi finančně někde jinde, ale zase motor nebudeš během dalších pár let řešit, že je jak olejnička a podobně...
P.S. Pokuď si to auto chceš nechat, tak preventivně všechny gufera, těsnění včetně toho pod hlavou, nový stírátka ventilů, přípaně zafrézovat a zabrousit ventily, srovnat hlavu... no a rázem jsi finančně někde jinde, ale zase motor nebudeš během dalších pár let řešit, že je jak olejnička a podobně...
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
Presne tak , mel jsem u Johnyho a Macka motor na vymenu a po zkusenostech bych to nechal udelat u nich a zase uplne stejne. Po roce a pul nikde nic nerosi ,ani netece. Mam auto i na jezdeni 1000 km od domova, potrebuju se na nej spolehnout. Doporucuju ti postupovat stejneMacek píše:Je prohození a prohození... pokuď bude kde co pokurvané a zarezlé, tak se stím může peklovat klidně o půl dne více...

- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
před dvěma lety mi měnil kus za kus soused automechanik,v garáži,proházel lepší věci,za dva dmy komplet hotové i s prohozením serva.chtěl 6000.spokojenost na obou stranách
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
-
ja to delam za 4ku 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

Vše je hrozně individuální.
Řeknu příklad.Dělal jsem minulý týden jednomu režisérovi výměnu palivové nádrže na BMW 750i(rv. 1996) s tím že na otázku co je dlužen za práci materiál do toho nepočítám,jsem odpověděl co dáte to dáte ....nechám to na Vás.
Pán vyndal pětitisícovou bankovku,a říká :"bude to stačit já na tom teď zrovna nejsem nejlépe".
Vše je relativní,co je pro někoho moc je pro někoho málo.
Řeknu příklad.Dělal jsem minulý týden jednomu režisérovi výměnu palivové nádrže na BMW 750i(rv. 1996) s tím že na otázku co je dlužen za práci materiál do toho nepočítám,jsem odpověděl co dáte to dáte ....nechám to na Vás.
Pán vyndal pětitisícovou bankovku,a říká :"bude to stačit já na tom teď zrovna nejsem nejlépe".
Vše je relativní,co je pro někoho moc je pro někoho málo.