BMW 5 gran turismo
bohužel je to tak tak budem jezdit zbytek života v těch starejch hezkejchFaMart píše:Je to obyčajný koncept typického konzumného auta ala Passat a podobne. To už neni BMW
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
je to hnus at koukam jak koukam.asi prodám barák , nakoupim do zásoby a nakonzervuju nákouu třícu a 39tku do zásoby,aby se mi líbilo,v čem jezdim.
známej z oboru si ulít a koupil černou x6 v nejsilnější ropě ---------------------ano,je to rychlý jak prase na spídu
---------------------ano,aktivní tlumiče maj něco do sebe
---------------------ano,nový je nový,kor tohle
ale něco tomu chybělo,něco co má ještě známého předchozí 5tka
srdce a duši
známej z oboru si ulít a koupil černou x6 v nejsilnější ropě ---------------------ano,je to rychlý jak prase na spídu
---------------------ano,aktivní tlumiče maj něco do sebe
---------------------ano,nový je nový,kor tohle
ale něco tomu chybělo,něco co má ještě známého předchozí 5tka
srdce a duši
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
můj názor je takovej že X6 můlže mít padesát elektronickejch kravin ale prostě svojí hmotnost a velikost nezamaskuje... Udělal bych srovnání... nacpat do tříci třeba motor z m3 e36 popř 46 a totál odlehčit, sportovní komplet podvozek a nějakýho dobrýho řidiče a na okruhu nevím nevím jestli by jí ta dvoutunová kráva jménem X6 dala... a to ani v Mku... 

myslim, ze si tu vetsina lidi ani neumi predstavit co to znamena a jak funguje aktivni tlumeni a pak padaj podobne perly...
Tyto novy kary maj samozrejme lepsi jizdni vlastnosti, nez nase krasny klasiky.
Jen je mi spatne z toho kdo, jak a za kolik to bude opravovat. Menit moduly po desitkach tisic korun
fuj
Tyto novy kary maj samozrejme lepsi jizdni vlastnosti, nez nase krasny klasiky.
Jen je mi spatne z toho kdo, jak a za kolik to bude opravovat. Menit moduly po desitkach tisic korun

No muj argument je spis ten, ze by ji ani davat nemusela. Nema to totiz "v naplni prace". Neni to urceny na zavodeni. BMW se snazilo takovou kravu udelat ve svem duchu Driving pleasure, coz se jim proti konkurentum scasti povedlo - klobouk dolu, ale co se tyce te hmotnosti, to je pravda. 2 tuny jsou 2 tuny. Takze to co X6 dokaze na silnici je prijemny bonus a uz beztak vic, nez co bychom od takoveho auta ocekavali.nemetheus píše:můj názor je takovej že X6 můlže mít padesát elektronickejch kravin ale prostě svojí hmotnost a velikost nezamaskuje... Udělal bych srovnání... nacpat do tříci třeba motor z m3 e36 popř 46 a totál odlehčit, sportovní komplet podvozek a nějakýho dobrýho řidiče a na okruhu nevím nevím jestli by jí ta dvoutunová kráva jménem X6 dala... a to ani v Mku...
Se zminenou (Hanis) 4.4l, nebo kolik to je, jsem nejel, ale myslim, ze bude akorat o dost rychlejsi v primce, co se tyce ostatniho nic vyrazneho navrch.
X6 bych si jako rodinne auto poridil hned

Nejhorší je, že to je vlastně hotové auto když si odmyslíte ty věci co mají koncepty. X6 taky byla jak skoro seriovka, ale koncept na jednou salonu a na dalším už seriovka. BMW už taky jde srát, předpisy o CO2 a podobných věcech škrtí výrobu modelů pro radost. Je to smutný fakt...
ex 95" E36 325TDS Cosmoschwarz metallic
ex 94" E34 540iA- The Beast
98" E39 525TDS- dělník
ex 94" E34 540iA- The Beast
98" E39 525TDS- dělník
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
[ quote="adam320"]neni to Ečko od daimlera no
[/quote]
tak zrovna to ečko vplný a v 420cdi ten zmíněný známy měl a byl dost neštastnej.stále v servisu,problematická kvalita a hlavně oproti x6 nejisty jízdní vlastnosti,hlavně v řízení.a ten člověk auta nemění z důvodů "in style",nýbrž jako motoristický labužník,a je dokonce vyučenej autoklempíř.
nijak nestraní bmw,ale dle jeho slov a vlastní skušenosti je emelo auto pro bohatý americký báby.a to prosím x6 ,jeho vlastní auto ,se mu dodnes nelíbí vzhledově,pořídil si ji jen a právě pro nejlepší jízdní vlastnosti vmezi všemi suv

tak zrovna to ečko vplný a v 420cdi ten zmíněný známy měl a byl dost neštastnej.stále v servisu,problematická kvalita a hlavně oproti x6 nejisty jízdní vlastnosti,hlavně v řízení.a ten člověk auta nemění z důvodů "in style",nýbrž jako motoristický labužník,a je dokonce vyučenej autoklempíř.
nijak nestraní bmw,ale dle jeho slov a vlastní skušenosti je emelo auto pro bohatý americký báby.a to prosím x6 ,jeho vlastní auto ,se mu dodnes nelíbí vzhledově,pořídil si ji jen a právě pro nejlepší jízdní vlastnosti vmezi všemi suv
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
No kluci,podle me je nejskaredejsi BMW E36 compact! Za X6 se primlouvam,nazivo to neni skarede auto,jen to uz je nekde jinde, nez co pro me znamenalo BMW. Ale co nadelas, cas kurva nevratis! Tohle 5 GT mi z fotek prijde neslane nemastne...Dolfa 325i píše:Nemyslím že by to bylo nejškaredší BMW... Popravdě se mi to zamlouvá (i když pohled zepředu mi chybí)a X6 je hodně hezký auto... aspoň když jsem je prvně viděl na vlastní oči tak jsem z něj uchcával (je to úplně něco jinýho jak z fotky)...ale každýmu se líbí něco jinýho
aristoloser píše:[ quote="adam320"]neni to Ečko od daimlera no

nijak nestraní bmw,ale dle jeho slov a vlastní skušenosti je emelo auto pro bohatý americký báby.a to prosím x6 ,jeho vlastní auto ,se mu dodnes nelíbí vzhledově,pořídil si ji jen a právě pro nejlepší jízdní vlastnosti vmezi všemi suv[/quote]
Kvůli jizdním vlastnostem bych nekupoval SUV.

Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
nazor
Podle mne by BMW nikdy tyhle stroje nevyrabelo...ale s dnesni dobe uz neni tolik zakazniku co by si BMW koupili jenom jako pro radost z jizdy...BMW si dnes kupuji zazaobany paka a pozeri a na tech se holt musi vydelavat...dokonce i BMW musi mit prijmy...a tyto prijmy tvori z vetsi casti tito lide...prijmy=moznost tvorit auta divize M...je treba chapat sirsi souvislosti...mimochodem...v8 v M3! Proc? dle meho nazoru tam v8 dotlacila konkurence RS4 a amg...zase proto ze impotent s malopero kompexem si prece nekoupi sestivalec kydz muze mit v8..jojo vydelavat je treba->na blbejch pozerech, lacnych stale tezsich a vykonnejsich aut.. howgh
///m
Moc doufám, že to nedojde do seriové výroby, je to fakt hnus 

Kdo si hraje nezlobí prestavba-635csi-na-andvideo-t34570.html
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e