rádio
-
- Místní Anonym
rádio
Dobře ti tak když seš blbej a necháváš si to v autě. K čemu je asi ten panel aby sis ho bral domů a nedával pod sedačku nebo tak něco můžeš si za to sám!!!
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Re: rádio
Jako sorry, ale tady s tim si me docela nasral!! jaky"dobre ti tak"? Jsi normalni? si myslim ze i kdyby si v tom aute nechal zlatou cihlu tak mu zadnej curak nema co do toho lozit!!!MartinMasat píše:Dobře ti tak když seš blbej a necháváš si to v autě. K čemu je asi ten panel aby sis ho bral domů a nedával pod sedačku nebo tak něco můžeš si za to sám!!!
Muj otec si zapomnel v aute mobil, uvedomil si to za 2 minuty a kdyz se vratil tak uz byl zamek u dveri+mobil v prdeli, tak podle tebe taky"dobre mu tak"?
Re: rádio
takhle by to mělo fungovat, známej byl 1/2 roku v Kataru a takhle to funguje-nikdo nic nezamyká protože ví že mu do toho nikdo nevleze...Albert píše: si myslim ze i kdyby si v tom aute nechal zlatou cihlu tak mu zadnej curak nema co do toho lozit!!!
kdyby tam náhodou někdo (cizinec) ukradl auto tak ho ani neprodá-žádný vrakoviště tam nejsou-všichni mají nový káry
když chce cizinec odjet ze země (třeba na dovolenou) 14 dnů před odjezdem vyjde jeho fotka v novinách, jestli někomu něco nedluží atp. a až pak může odcestovat
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
No já se asi před tejdnem vrátil z Chorvatska a tam je to taky hustý...sice převládaj auta jako Yugo, Zastava,Golf I .... ale sou tam i lepší...bawa e30 sem viděl sice jen 3...ale přesto
auta se tam většinou nezamykaj a co mě překvapilo víc, že se ani nezhasínaj
min. nevyndavaj klíčky
ani telefony a peněženky
asi prostě jiná mentalita nebo nevim....
to chci taky
auta se tam většinou nezamykaj a co mě překvapilo víc, že se ani nezhasínaj

asi prostě jiná mentalita nebo nevim....
to chci taky

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...