maca píše:s tou cenou si ulit, novy v tesle blatna stoji kolem litru
no jo ale v tesle tak se běž zeptat do BMW kolik ti řeknou 5 000 kč

Díky Maco, naprostej souhlas. Na upozorňující SZ byl pán trochu hrubej - slušně řečeno - čili je třeba to vydržet už jen dva dny - od 1.3. v rámci nových pravidel bude po tapetovánímaca píše:no jo ale ty z ty tesly sou "made in usa" a ty z toho bmw tipuju ze budou to samy, akorat zabaleny v jiny krabicinehlede na to ze na ty z ty tesly mam dva roky zaruky a tusim, ze ty od tebe asi nejsou funglnovy z bmw a se zarukou, jako koukam, ze ceny mas celkove zajimavy, jako litinovy svody z m 20 za 2000
![]()
za to se tady prodava skoro celej motor...ale jak chces, ttreba se nejakej trouba chyti a koupi to, ale uz me vazne fakt sere jak tady kazdej den mas novej clanek o tom vasem superskvelymmega servisu co delate skoro zadara, a jak prodavas miliony veci na bawa a pulka z nich je z moravevsi od pindi se kterym mimojine uz mam par obchodu zasebou a urcite ma cany "trosku" jinde jak ty a ty tady tapetujes inzeratama , udelej si laksave jeden topic a do nej si delej aktualize, jinak nam tu v tom delas bordel a tresku se zamer i na to co pises a jak to pises. a kdyz uz si tady na foru delas zivnost tak by bylo slusne aspon castecne prispet na chod tohodle fora, kduz t dava tolik moznosti si vydelat. pro moderatory, omlouvam se za OT, ale uz me to fakt nasralo
klidne to smaznete
ENERGY_BMW píše:maca píše:s tou cenou si ulit, novy v tesle blatna stoji kolem litru
no jo ale v tesle tak se běž zeptat do BMW kolik ti řeknou 5 000 kč
v BMW ti "emerycky" Tesly urcite nedaj - ale za tech 5.000,- dostanes pekny nemecky Bosche i s novou listou...maca píše:no jo ale ty z ty tesly sou "made in usa" a ty z toho bmw tipuju ze budou to samy, akorat zabaleny v jiny krabici...
Chlapečku, tohle je už i na mně moc. Utři si bradu od mlíka a mazej někam mezi sobě rovné, kolega maca ti napsal stoprocentní pravdu. A vem to čert, nakonec vydělat chce svým způsobem každej, ale prvořadý problém je ten, že TY SE NEUMÍŠ CHOVAT: a to ti říkám s nadhledem podstatně staršího člověka, než jsi ty - tvýho tátu i mámu lituju, jestli máš takhle prořízlou pusu i doma.ENERGY_BMW píše:A co jako vydržte si !! já nemám zapotřřebí vydělávat ale také nemám moc ponětí o cenách kdyby jsi třeba normálně napsal kolik je normální cena ale tajto co tu předvádíte chcete mně prostě z akaždou cenu zničit a navíc nemusím čekat aš mi bude 18 bmw už má rok 318 i touringnevytahuju se ale nesete mně ti vole že mi je 15 neznamená že jsem debil a že nevím nic o bmw A PAsťA moc dobře ví že kdyš za mnou přijde že mu neřeknu nesmysl a i kdyby jsi přišel ty sice tě neznám ale i vzhledem k tomu že tě znám piňda tak ti taky udělám cenu ale se podívej co ty máš za přístup NEJRADĚJI BYCH SE TU NA TO VYSRAL. JO a mymochodem ten SERVIS co mi tu pomlouváš je originální servis a né žádná dílnička a ty ceny takové jsou jsi tam zajeď a přesvedče a nemusíš tady psát skoro zadarmo NEDĚLÁME TO PRO zbohatnutí ale pro službu pro vás aby jste pak kdyštak pomohli mně víš....
ENERGY_BMW píše:neber si do huby piňdu a vůbec co se etaráš o to co já sem dávám děláte jako kdyby bylo forum vaše a navíc jestli sy mislíš že si busete jezdit k pindovi pro díly za 2 piva tak to skončilo a nevím co vás pořád sere že mám tolik dílů ?? sere vás to co
ENERGY_BMW píše:A co jako vydržte si !! já nemám zapotřřebí vydělávat ale také nemám moc ponětí o cenách kdyby jsi třeba normálně napsal kolik je normální cena ale tajto co tu předvádíte chcete mně prostě z akaždou cenu zničit a navíc nemusím čekat aš mi bude 18 bmw už má rok 318 i touringnevytahuju se ale nesete mně ti vole že mi je 15 neznamená že jsem debil a že nevím nic o bmw A PAsťA moc dobře ví že kdyš za mnou přijde že mu neřeknu nesmysl a i kdyby jsi přišel ty sice tě neznám ale i vzhledem k tomu že tě znám piňda tak ti taky udělám cenu ale se podívej co ty máš za přístup NEJRADĚJI BYCH SE TU NA TO VYSRAL. JO a mymochodem ten SERVIS co mi tu pomlouváš je originální servis a né žádná dílnička a ty ceny takové jsou jsi tam zajeď a přesvedče a nemusíš tady psát skoro zadarmo NEDĚLÁME TO PRO zbohatnutí ale pro službu pro vás aby jste pak kdyštak pomohli mně víš....
Jo je nase forum , a ?ENERGY_BMW píše:.... vůbec co se etaráš o to co já sem dávám děláte jako kdyby bylo forum vaše.......