Zadní světla kouřové ....
Zadní světla kouřové ....
ahoj,ted se vyrojily u tuningovek zadní světla různých provedení a jelikož jak sem tady zjistil světla MWH jsou jakýsi grál tak se chci zeptat jestli už někdo máte vlastní zkušenost s těmito světly,děkuji
např. http://www.tuningoptika.cz/scripts/zbozi.php?KID=52
a právě sem viděl i celo kouřové
např. http://www.tuningoptika.cz/scripts/zbozi.php?KID=52
a právě sem viděl i celo kouřové
bohužel jsem e30 prodal..blbec
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
myslis tyhle?
tak ona to zase takova novinka nebude, ja je mam uz dva roky na kabru
jinak co bys chtel slyset? sedi solidne, me do nich netece, akorat co by me stvalo, ze zezadu sou takovy blbe otevreny a visej z nich draty, origo sou takovy jakoby elegantne zakryty vlastnim deklem, a dalsi vec, ty draty sou dost nasponovany, a jeste jedna poznamka, ty celokourovy nemaji barevny zarovky! blinkr je v pojode, ale cervena je problem, delaji se, ale jak je dneska denni sviceni, tak se docela brzo vysusujou, ja to resil nakupem obyc zarovek a cervenej tonovaci sprej na zadni svetla a tim sem si je strikal sam , to vydrzelo dyl a bylo to i vic cerveny

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
k tem zarovkam, origo cervena zarovka sviti cervene max tejden, pak je to naky vyblity ruzovy svetlo a treba se nedelaji dvouvlaknovky a ta zarovka strikla sprejem vydrzi tak dva az tri mesice a i potom je to cerveny, ale uz je to takovy vybledly, jinak kdyz mas svetla red/neco, tak zarovky neresis, pac to co ma svitir cervene je v ty spodni casti s tim cervenym sklockem, tohle se resi jen na kourovejch
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

a hlavne grilem...BALI píše:máca to má zadělaný... bordelem a dalšíma nesmyslama
PS: upozornuji, ze veskere tyto "cinske tuning kour svetla" jsou vyrobeny z mizerne UV stabilizovaneho plastu a tudiz v ceske kotline vam hodne rychle zazloutnou a budou vypadat jak zadni svetla ze 40 let stare "hundrtky". Osobne bych do nic nesel ani kdyby je davali zadarmo - nehlede na problem s barvou zarovek.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Maca rika, ze je ma na aute uz dva roky. A z toho, co napsal, ackoliv se nezminil o zloutnuti, mi prijde, ze celkove je spokojenej.Vasa píše: PS: upozornuji, ze veskere tyto "cinske tuning kour svetla" jsou vyrobeny z mizerne UV stabilizovaneho plastu a tudiz v ceske kotline vam hodne rychle zazloutnou a budou vypadat jak zadni svetla ze 40 let stare "hundrtky". Osobne bych do nic nesel ani kdyby je davali zadarmo - nehlede na problem s barvou zarovek.
Tys mel na te tve ete Startec? Jak se jim vedlo?
A ty cerveno-cerne mel na kabru myslim Váca? Jak na tom byli ty? Pokud by nam mohl sdelit tuhle informaci...
Jojo, STARTECy jsem mel na ETE. Vzhledem k tomu, ze jsem je kupoval nove a original tak jsou na tom velice dobre. Ted odpocivaji v temnem sklepe a stale vypadaji jako nove. Pohravam si z myslenkou se jich zbavit... (jsou ty cerne, ne ruzove).
Jinak na Touru mam origo MHW a zatim v pohode. Dokonce je pritelkyne (Toura ma ve svem uzivani) jeste ani nikde "neklepla".
V ramci objektivity uvadim cenovky co me to stalo:
STARTEC (nove v krabici bez uctu) 3000,- (v 2005)
MHW (eBay, pouzite ale v lux stavu) 126EUR (v 2007 vcetne posty)
Pouze dodam, ze nemecti soudruzi jsou stale vice nenazranejsi (chapu - poptavka je velika) a nakup z eBay posledni dobou nejde pod 200EUR - coz je zlodejna za 2ks stareho plastu. Uz jsem si pohraval i s myslenkou nechat vyrobit tmava svetla nova v Cine (jsou tam kontakty), ale zatim bychom se s min mnozstvim nedostali pod 500ks - coz z meho pohledu neni ekonomicky realne.
Jinak na Touru mam origo MHW a zatim v pohode. Dokonce je pritelkyne (Toura ma ve svem uzivani) jeste ani nikde "neklepla".
V ramci objektivity uvadim cenovky co me to stalo:
STARTEC (nove v krabici bez uctu) 3000,- (v 2005)
MHW (eBay, pouzite ale v lux stavu) 126EUR (v 2007 vcetne posty)
Pouze dodam, ze nemecti soudruzi jsou stale vice nenazranejsi (chapu - poptavka je velika) a nakup z eBay posledni dobou nejde pod 200EUR - coz je zlodejna za 2ks stareho plastu. Uz jsem si pohraval i s myslenkou nechat vyrobit tmava svetla nova v Cine (jsou tam kontakty), ale zatim bychom se s min mnozstvim nedostali pod 500ks - coz z meho pohledu neni ekonomicky realne.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm