mozna uz to mam

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Tomáš Rada

mozna uz to mam

Příspěvek od Tomáš Rada » 23. 06. 2004 06:58

Psal sem sem ze mi za vlhka netahne auto-obcas.V nedeli sem se koukal jak ste mi radili na draty, rozdelovac a tak.Nic sem nenasel.Akorat sem si vsiml ze mam docela na hadry hadici mezi vzduchovou vahou a motorem.Coz asi resi muj problem s volnobehem.Zatim sem to zalepil nejakym sajrajtem nez sezenu jinou.Zatim sem to neprojizdel tak nevim estli se to zlepsilo.Ae zajimalo by me estli tudy mohlo i zatejkat a zpusobovat to muj problem.Pak sem si jeste vsiml ze od ty hadice vede skoro az u motoru takovej vystupek do jiny hadice.A to sem mel samo rozpojeny.Takze co vy na to.Nechce se mi za deste moc jezdit abych nekde nezustal.Dikes

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert » 23. 06. 2004 07:18

Pravděpodobnost, že jsi se trefil je dost vysoká. Falešnej vzduch dělá v sání pěknej brajgl, ale určitě by ti to nezastavilo motor. Takže jestli ti to za deště někde přestalo jet, tak tam bude ještě jinej háček. :wink:

Tomáš Rada

Příspěvek od Tomáš Rada » 23. 06. 2004 07:45

ale zase kdyz mas na ty hadici diru a stetcem tam naneses beno tak se zvisi otacky.Takze kdyby tam sla voda tak to bude redit smes nebo tak neco a bude to motor dusit.Proto je mozny -myslim si- ze by to problem mohl byt ae samo vyslechnu a dekuju za kazdy nazor a zkusenost

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 23. 06. 2004 11:53

Tomáš Rada píše:ale zase kdyz mas na ty hadici diru a stetcem tam naneses beno tak se zvisi otacky.Takze kdyby tam sla voda tak to bude redit smes nebo tak neco a bude to motor dusit.Proto je mozny -myslim si- ze by to problem mohl byt ae samo vyslechnu a dekuju za kazdy nazor a zkusenost
To mas snad diru v kapote nebo co ? Jak by se k ty hadici dostala voda ?

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 23. 06. 2004 13:08

ja vim me to taky hlava nebere.Nic jinyho me ale nenapada.Mas nejaky tuseni cim by to mohlo byt??Tomas

Ace

Re: mozna uz to mam

Příspěvek od Ace » 23. 06. 2004 14:35

Tomáš Rada píše:Psal sem sem ze mi za vlhka netahne auto-obcas.V nedeli sem se koukal jak ste mi radili na draty, rozdelovac a tak.Nic sem nenasel.Akorat sem si vsiml ze mam docela na hadry hadici mezi vzduchovou vahou a motorem.Coz asi resi muj problem s volnobehem.Zatim sem to zalepil nejakym sajrajtem nez sezenu jinou.Zatim sem to neprojizdel tak nevim estli se to zlepsilo.Ae zajimalo by me estli tudy mohlo i zatejkat a zpusobovat to muj problem.Pak sem si jeste vsiml ze od ty hadice vede skoro az u motoru takovej vystupek do jiny hadice.A to sem mel samo rozpojeny.Takze co vy na to.Nechce se mi za deste moc jezdit abych nekde nezustal.Dikes
Ten vystupek na ventilovem viku je na odvetrani klikove skrine, mala hadicka vede do velky harmoniky. Musis to mit zapojeny. A kup jedine novou, stara nema cenu, bude popraskana. Nova stoji cca. 600
8) ///M Power 8)

Tomáš Rada

Příspěvek od Tomáš Rada » 24. 06. 2004 06:59

Vcera u me byl kamos co dela servis bmw.Rikal ze zatim nevi ae at prej k nemu v sobotu zajedu.Hodi to na poc a vyleze mu co tam je za chyby.Prej uz to asi dlouho nebylo resetovany takze toho asi naskace vic.Bud to pozna rovnou nebo to kazdopadne resetne a az mi to udela znovu tak bych k nemu prijel zase a videl by co to hlasi.Az budu vedet co to je tak napisu kdyby mel nekdo stejnej problem ako ja.Zatim cao a dikes

Odpovědět