BMW 325 TURBO 602 PS!!!
NO a me to nejde prehrat v nicem..GeRoX píše:me to v praci nejde prehrat...ale doma na cemkoliv...
...v mediaplayeru hodi nakej blbej format...obraz je ctvercovej ale v microDVD playeru to bezi total v pohode...

Stahni treba KLite codec pack...www nevim ale najit se to da, tam mas vsechno a pujde ti i zvuk a vsudelucky325i píše:NO a me to nejde prehrat v nicem..GeRoX píše:me to v praci nejde prehrat...ale doma na cemkoliv...
...v mediaplayeru hodi nakej blbej format...obraz je ctvercovej ale v microDVD playeru to bezi total v pohode...kdopak ma na to ten kokek a byl by ochotnej se podelit neco alespon napsat www kde ho stahnu..
Tahal jsem to pres mobil asi 12 hod
tak bych se na to taky rad podival..

5er
Zabudol si upozornit ze ma 6-7 megaProx píše:Stahni treba KLite codec pack...www nevim ale najit se to da, tam mas vsechno a pujde ti i zvuk a vsudelucky325i píše:NO a me to nejde prehrat v nicem..GeRoX píše:me to v praci nejde prehrat...ale doma na cemkoliv...
...v mediaplayeru hodi nakej blbej format...obraz je ctvercovej ale v microDVD playeru to bezi total v pohode...kdopak ma na to ten kokek a byl by ochotnej se podelit neco alespon napsat www kde ho stahnu..

Stahuj na tejto stranke...
Faszom a seggedbe verem te buzi 

Diky diky.SlimShady píše:Zabudol si upozornit ze ma 6-7 megaProx píše:Stahni treba KLite codec pack...www nevim ale najit se to da, tam mas vsechno a pujde ti i zvuk a vsudelucky325i píše: NO a me to nejde prehrat v nicem..kdopak ma na to ten kokek a byl by ochotnej se podelit neco alespon napsat www kde ho stahnu..
Stahuj na tejto stranke...

jak chces, muzem si zavolat nebo poslat SZGeRoX píše:no pokud pojedu na cernak tak neni problem...ale nevim jestli se tam dostanu...spis bych to videl na jiny meeting...nekdy o vikendu...Raon píše:A privezl bys mi to na Cernak 29.6.??? privezu CDGeRoX píše:
mam to vysmazeny...![]()
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30