Hmotnost převodovky
Hmotnost převodovky
Ahoj,
omlouvám se za tak hloupý dotaz - prosil bych o přiblížný odhad hmotnosti převodovky M40.. Chystám se ji sundat, dát si pozor abych nepoškodil převodovkovou hřídel, zároveň aby mi nespadla na hlavu. Potřebuju alespoň představu - 20 kg?
dík
omlouvám se za tak hloupý dotaz - prosil bych o přiblížný odhad hmotnosti převodovky M40.. Chystám se ji sundat, dát si pozor abych nepoškodil převodovkovou hřídel, zároveň aby mi nespadla na hlavu. Potřebuju alespoň představu - 20 kg?
dík
Re: Hmotnost převodovky
O pár kg lehce víc - bmwfans.info nejde, tak hádám cca 30 kg.Ada_CZ píše:Ahoj,
dík
- zdene
- E30.cz mecenáš
O tu váhu ani tak moc nejde jako o to jakým způsobem ji sundáváš...
1. auto na špalkách a sundáváš vleže-nesmysl ale jde to.Každopádně to chce nějakýho pomocníka.
2.auto najetý na díře v garáži-jde o to jak seš velkej a jak je hluboká díra,krčit se u toho je dost na hovno a bolí z toho záda...
3.nejlepší varianta je velkej zvedák-to zvládneš v pohodě sám
Přesnou hnotnost nevím ale odhaduju těch 15-20kg.
1. auto na špalkách a sundáváš vleže-nesmysl ale jde to.Každopádně to chce nějakýho pomocníka.
2.auto najetý na díře v garáži-jde o to jak seš velkej a jak je hluboká díra,krčit se u toho je dost na hovno a bolí z toho záda...
3.nejlepší varianta je velkej zvedák-to zvládneš v pohodě sám
Přesnou hnotnost nevím ale odhaduju těch 15-20kg.
E46 330D
E30 323i
327i
325i
335i
328i
X5 4,8is
E30 323i

X5 4,8is
Bude to vleže, dost nad tím kutím - bude zvedlý jen předek na podstavcích asi tak 35 cm.. nebo 40... za nápravnici.. hlavně to nechci opřít o tu hřídel, tak nevím jestli zkusím udělat nějakou malou rampu nebo to zkusit nějak sám... Na dva lidi tam moc místa není.. URčitě si nějak poradím, ale jestli má někdo nějaký fígl, nechám si poradit.. i když jsou to triviality
- zdene
- E30.cz mecenáš
Tak vleže je to dost blbý,sám to nějak sundáš ale to nasazení ti samotnýmu bude dělat problém
já sem si radši pozval pomocníka a v poho sme se vešli...
Ale takhle vleže už by se mě to dělat nechtělo!
PS: mě se to teda taky moc jako 30kg nezdálo ale asi je to tak no

Ale takhle vleže už by se mě to dělat nechtělo!
PS: mě se to teda taky moc jako 30kg nezdálo ale asi je to tak no
E46 330D
E30 323i
327i
325i
335i
328i
X5 4,8is
E30 323i

X5 4,8is