Palivový filtr
Palivový filtr
Teď budu za lamu
: chci vyměnit benzínový filtr, jenže hadičky vedou do dvou nádobek (jedna menší a jedna větší), která z nich je filtr, nebo jsou obě dvě filtr? díky za odpovědi.

- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palivový filtr
Ta většinou černá je nádobka s aktivním uhlím pohlcující benzínové výpary z nádrže a ta druhá většinou stříbrná nádobka je palivový filtr. Vyměnit můžeš samozřejmě obě, ale stačí jen palivový filtr.paca píše:Teď budu za lamu: chci vyměnit benzínový filtr, jenže hadičky vedou do dvou nádobek (jedna menší a jedna větší), která z nich je filtr, nebo jsou obě dvě filtr? díky za odpovědi.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
tak tak.Jirka325 píše:Ja menil palivovy filtr asi tak pred dvouma tejdnama. Mam motor M20 a palivovy filtr jsem mel teda tak zhruba o metr jinde. Na leve strane auta - to souhlasi. Ale za prahem hned za nadrzi na vedeni.paca píše:u m20 jsou v prostoru motoru, vedle pojistek jsou dvě oválné nádobky.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Jojo, ja to menil pred 2 mesicema... a menil, resp. daval jsem tam i silentbloky cerpadla, jelikoz to nekdo inteligentne pridratovalMax-Max píše:tak tak.Jirka325 píše:Ja menil palivovy filtr asi tak pred dvouma tejdnama. Mam motor M20 a palivovy filtr jsem mel teda tak zhruba o metr jinde. Na leve strane auta - to souhlasi. Ale za prahem hned za nadrzi na vedeni.paca píše:u m20 jsou v prostoru motoru, vedle pojistek jsou dvě oválné nádobky.

E39 535i sedan