neony
neony
zdravím mám dotaz ohledně neonů na e30, vím že mě tu bude asi hodně lidí kamenovat
ale mám možnost koupit led neony za dobrý peníze ale jsou to rozměry 2x 80cm a 2x 110 není to málo? je lepší koupit delší nebo to stačí? má někdo zkušenosti? díky

určo bych to chtěl mít udělané pořádně, proto se tu ptám, co mi přišli fotky tak to svítí hezky, jsou za super peníze, tak sem si říkal že bych si udělal radost, ale určo si radši později něco připlatím aby to vypadalo super, pokud tyto jsou nic moc..BMWHanz píše:jestli nechces vypadat jak vylizany tuner, tak se na to a) vykasly b) udelej to poradne = s takovydlema to rozhodne nepodsvitis tak, aby to byle hezke
rád bych víc komentů k tomu, jinak mlhovky z avie určo ne

fotky zde: http://p3dr0.rajce.idnes.cz/Nova_slozka_3/
slubox: jestli jsem dobře pochopil tak že sis uvědomil že je tam nakonec nedáš?
z ničeho nic?
Hanzz: třeba jo
zavarenec: nvm, mě se to docela líbí, modrý sou pěkný, chci pod auto a do interéru taky pár modrejch a UV diod
ale když už tak chci aby to bylo vidět jak to svítí, o to mi hlavně jde, proto se tu snažím získat informace, jestli to má nebo nemá cenu, jestli to bude svítit dobře či nikoliv...

Hanzz: třeba jo

zavarenec: nvm, mě se to docela líbí, modrý sou pěkný, chci pod auto a do interéru taky pár modrejch a UV diod

- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jo, lebo som dal za ne peknu palku, a po neskorom uvedomeni sa, ze za tie peniaze som mohol mat inu, dolezitejsiu vec na auto (napr.kotuce) ,tak teraz su na predaj.pedro píše:slubox: jestli jsem dobře pochopil tak že sis uvědomil že je tam nakonec nedáš?z ničeho nic?
1700,-kč + pošta ak by mal niekto zaujem
modre LED 2x90 + 2x120 z Dialkovym ,rozne efekty ako vianocny stromcek a podobne

edit: vlastne az teraz som si vsimol tvoje foto, tak tie iste mam ja

E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
no 1700 je právě dost, já je můžu mít za 1000,- což je dobrá cena, ale zatím furt nevím, moc lidí se přímo k věci nevyjádřilo, jde mi hlavně o to jestli to bude dostatečně svítit sou menší no 2x 80 a 2x 110 ale taky s dálkovým a má to různé efekty.slubox píše:Jo, lebo som dal za ne peknu palku, a po neskorom uvedomeni sa, ze za tie peniaze som mohol mat inu, dolezitejsiu vec na auto (napr.kotuce) ,tak teraz su na predaj.pedro píše:slubox: jestli jsem dobře pochopil tak že sis uvědomil že je tam nakonec nedáš?z ničeho nic?
modre LED 2x90 + 2x120 z Dialkovym ,rozne efekty ako vianocny stromcek a podobne
to bude hlavne tim, ze ty lidi tady na foru co se mohou kvalitne k necemu vyjadrit by si takovouhle vec na auto nikdy nedalo...pedro píše:moc lidí se přímo k věci nevyjádřilo....
Za 1000,-Kc vezmi pritelkyni na dobrou veceri a nevymyslej chujoviny

90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
pokial ide o svietivost tak ta je dobra, kamos to ma na Tolede a pekne to svieti.pedro píše:jde mi hlavně o to jestli to bude dostatečně svítit sou menší no 2x 80 a 2x 110
No za tych 1000,- to je fakt dobra cena, ak sa to lubi tebe, tak preco nie

E39 530dat Individual
E30 335i
E30 335i
Prachy investuj do auta jinak a čas věnuj třeba přečtení manuálu o E30, pak nebudeš koukat jak tele a házet sem zmatený dotazy, až se budeš potýkat s nějakou závadou.pedro píše:...zatím furt nevím, moc lidí se přímo k věci nevyjádřilo, ....
Tahle hovadina ti přinese leda komplikaci a ve finále budeš všem pro smích.

čekal sem že mi tu většina bude říkat ať to radši investuji jinak a tak, ale každej má jinej vkus, je fakt že sem ještě mladej, je mi 20, ale líbí se mi to, já si myslím že si tím prošlo hodně lidí, ale chápu to. zatím jedinej kdo se mi k tomu vyjádřil je slubox. děkuji za komenty ale nechci komenty směřující k tomu ať to tam nedávám že budu za vola, a tak. chci vyjádření k tomu, zda-li to bude dostatečně svítit, a zda-li to taky nějakou dobu vydrží a nehodím to za měsíc do koše.... tak se na tyto věci zkuste zaměřit prosím ještě jednou hodím foto když už jsme na druhé stránce....díky moc http://p3dr0.rajce.idnes.cz/Nova_slozka_3/
kamos to mival na aute, pak ho parkrat vylosovali svestky, tak uz to zapinal jen velmi vzacne... videt to bylo, v ty dobe mi to prislo i zajimavy tenkrat... a vydrzelo to dost... mel tyhle diody bez efektů, jedna barva k barve auta
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.
Nieco podobne hladam na moj Oltcit, tam sa to bude vynimat. Za 500 ich berem.slubox píše:
Jo, lebo som dal za ne peknu palku, a po neskorom uvedomeni sa, ze za tie peniaze som mohol mat inu, dolezitejsiu vec na auto (napr.kotuce) ,tak teraz su na predaj.
modre LED 2x90 + 2x120 z Dialkovym ,rozne efekty ako vianocny stromcek a podobne![]()

no tak o policajtech vím, nevíš co za to dostal když ho chytli? tyhle mají nějaký jednoduchý efekty a jsou jednobarevnéHanzz píše:kamos to mival na aute, pak ho parkrat vylosovali svestky, tak uz to zapinal jen velmi vzacne... videt to bylo, v ty dobe mi to prislo i zajimavy tenkrat... a vydrzelo to dost... mel tyhle diody bez efektů, jedna barva k barve auta