klepání motoru
klepání motoru
Hele kuci, nejdriv mi to delalo jen za studena, ale ted to slysim nekdy i za tepla v urcitejch otackach,proste takovy cvakavy klepani.BMW mam chvilku a az na tohle si nemuzu stezovat, nekdo mi rikal ze to budou hydrostely, ale chtel bych se zeptat jestli nevite neco vic dik.
nebo ti taky můžou cvakat jenom ventily
nevim možná že by to ale dělalo ve všech otáčkách ,hlavně ventily jsou slyšet když k nim člověka dá ucho ..........
Re: klepání motoru
Jaký máš motor?Wang píše:Hele kuci, nejdriv mi to delalo jen za studena, ale ted to slysim nekdy i za tepla v urcitejch otackach,proste takovy cvakavy klepani.BMW mam chvilku a az na tohle si nemuzu stezovat, nekdo mi rikal ze to budou hydrostely, ale chtel bych se zeptat jestli nevite neco vic dik.
Proste hydrostely...M40 je dobrej motor, ale tohle je jeho slabina.Wang píše:No mam M40 - 316i, za tepla to temer nepozoruju ale za studena to dela ve vsech otackach!
Pomuze jenom vymena, hydrostely uz nedrzej poradne tlak. Zkontroluj taky vahadla a vacku - jestli nejsou projety. Dej do toho tak desitku a mas jinej motor

Pokud to za tepla je OK, tak to budou určitě hydroštely, vyměnil bych je co nejdříve, zlepšovat se to určitě nebude, to ti garantuju. Já jsem sehnal hydroštely za 3500,-, tak že mě to celkem vyšlo na 5000,- i s novým olejem a filtrem. Ale pokud budeš mít projetou vačku i vahadla, tak to určitě nebude stát jen 10000,-. Teda pokud to budeš kupovat nové. Já jsem za vše zaplatil 15000,-.
Mě to chvíli cvaká a pak jako když utne a cvaká to míň. Jakoby cvakal jenom jeden hydroštel.
Ale tolik zábavy za 50 litrů, co stál (318i M40) + 25 litrů co do něj padlo
Chlapi, kdo a za kolik mi zjistí v Praze (nebo Benešově a mezi), který hydroštely už to mají za sebou?
Ale tolik zábavy za 50 litrů, co stál (318i M40) + 25 litrů co do něj padlo
Chlapi, kdo a za kolik mi zjistí v Praze (nebo Benešově a mezi), který hydroštely už to mají za sebou?
Naposledy upravil(a) Quentin dne 08. 11. 2004 16:59, celkem upraveno 1 x.
Neres za kolik karu prodas, pokud ji nebudes prodavatdarkeye píše:a jak poznam "projetou" vacku a vahadla? ma smysl vubec vrazet tolik penez jen do motoru kdyz skoro za 10 litru sezenes celej i se zarukou? nehlede na to ze za auto dostanes tak pade
resim totiz to samy a taky uz si nevim rady, znate nekoho z liberecka kdo by mi poradil?

Pokud si ji delas pro sebe, tak prece pro mazlicka jen to nejlepsi...
Tak co, mam se rovnou na tu cenovku podivat ?