otázka ohledně bodových svarů.
otázka ohledně bodových svarů.
Zajímalo by mě zda někdo nemáte skušenost se sundáváním bodových svarů. Napřiklad zadní blatník na cupé je na C sloupku po odvodu nabodovaný. A mě zajímá jak ty svary oddělat jestly odvrtat nebo je na to nějáký přípravek ? Kdybych to odvrtal tak tam zustobou díry a jak to zase zavařit? podložit nějákým plechem ? aby ale pak zase sedělo těsnění . Snad se vyznáte v mé otázce ale dost by mě to zajímalo
Bmw e30 318i coupé
m10
Teď e30 325i coupé 24V

Teď e30 325i coupé 24V
existují specialní vrtáky na odbodování, a pak už snad vrtat umíš (lámání, pálení a pod by u tebe hrozit snad nemělo když chceš měnit díl na autě
-pracovní výchovu na ZŠ měl snad každý), no a nový díl prostě jenom zpět přiboduješ, žádné plechy.
Odsekat to jde taky ale to je pro zručnější klempíře, to bych si to akorát poohýbal. Proč vymýšlet vymyšlené.

Odsekat to jde taky ale to je pro zručnější klempíře, to bych si to akorát poohýbal. Proč vymýšlet vymyšlené.
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
jestli to uděláš odbodovacím vrtákem, nestojí majlanta je to rychlí tak pak si novej díl navrtáš cca 5tkou vrtákem zhruba v místě starejch bodů, vrtákem na body neuděláš díru skrz ale jen odstraníš material ze sundavanýho dílu-je totiž rovnej s malinkou špičkou, takže přibodování z5 není problém 

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
- Jan Kučera
Ne ne jenom dělám z bezšibrové verze šibrovou. I když jak sem se doslechl od ruzných lidí zdě na foru tak by to chtěli spíše opačně. Ale když já už sem si koupil černý strop i šibr
Jinak tady je ten vrták kdyby to někoho zajímalo.
http://jardzino.rajce.idnes.cz/Vrtak/

Jinak tady je ten vrták kdyby to někoho zajímalo.
http://jardzino.rajce.idnes.cz/Vrtak/
Bmw e30 318i coupé
m10
Teď e30 325i coupé 24V

Teď e30 325i coupé 24V