Je uplne suprova, hele pane anonyme:

Tak to se budem pane anonyme kamaradovat joooo ? Kdyz mame oba tak krasne supr mocne vozy jako Ford Mondeo.

Akorat me vobcas sere, jak ten pekac hnije, tak se vobcas naseru a trochu obcas nekde uriznu flexou:

Ja len konštatujem. Dalsi dovod, preco anonymovi jednu poriadnu tresnut po papuli.Jirka325 píše:Verim tomu, ze Michal to nebyl.Max-Max píše:no tento thread zalozil niekto anonym s nickom "bmwrally" a taky tu uz parkrat bol a tvaril sa slusne. Mozno ho iba niekto napodobnil a mozno sa nechtiac podpisal zauzivanym menom, aj ked iba ako anonymous.
Jojo, mas rechtMax-Max píše:Ja len konštatujem. Dalsi dovod, preco anonymovi jednu poriadnu tresnut po papuli.
BMW-rally to samozrejme nebyl. Kdo cte forum pozorne vcetne rubriky bazar tak mozna odhali par souvislosti a dosadi si nejakou figurku za anonymaMax-Max píše:no tento thread zalozil niekto anonym s nickom "bmwrally" a taky tu uz parkrat bol a tvaril sa slusne. Mozno ho iba niekto napodobnil a mozno sa nechtiac podpisal zauzivanym menom, aj ked iba ako anonymous.
To beru jako az krajni reseni. Ale minimalne bych to takovejmhle muklum ztizil tim, ze by nesel napsat prispevek anonymne. Zkratka jen registrovani. Aspon by se to tim trochu minimalizovalo, nez by se otrapa delal s registraci, tak by sel prudit jinam. Samozrejme i taci co nemaj co delat by se zaregistrovali, jen proto, aby mohli zaprudit, to je holt tezky.Scimitar píše:Uzamykat něco není řešení. Já taky neznám VIN svýho bejvalýho báva. Prostě ho nechte bejt idiota.
No keď ma zabiješ, tak si neviem domyslieť. No však to napiš verejne, aj tak je to debil.weNTyll píše:BMW-rally to samozrejme nebyl. Kdo cte forum pozorne vcetne rubriky bazar tak mozna odhali par souvislosti a dosadi si nejakou figurku za anonymaMax-Max píše:no tento thread zalozil niekto anonym s nickom "bmwrally" a taky tu uz parkrat bol a tvaril sa slusne. Mozno ho iba niekto napodobnil a mozno sa nechtiac podpisal zauzivanym menom, aj ked iba ako anonymous.
S tým VIN je to super nápadJirka325 píše:Jojo, mas rechtMax-Max píše:Ja len konštatujem. Dalsi dovod, preco anonymovi jednu poriadnu tresnut po papuli.Ja bych to forum zamknul a umoznil psat jen registrovanym.
A kdyz by ani to nepomohlo, proti vyskytu takovejchhle voxidu zmrdicitych, tak bych zaved registrace, kde by povinna polozka bylo poslednich 7 znaku VINu, aby se overovalo, ze se sem necpe nakej zamindrakovanej zmrd, ale clovek z komunity.
Jirko máš moc hezký mondeo ale ta tvoje 325 je hezčí.Jirka325 píše:No joooo, mondeo, to je karaTa mi stoji taky v garazi.
![]()
Je uplne suprova, hele pane anonyme:
Tak to se budem pane anonyme kamaradovat joooo ? Kdyz mame oba tak krasne supr mocne vozy jako Ford Mondeo.![]()
![]()
Akorat me vobcas sere, jak ten pekac hnije, tak se vobcas naseru a trochu obcas nekde uriznu flexou: