Příspěvek
od pip » 04. 02. 2009 15:58
Zavarenec - mracitka vseobecne nemusim
Helldriver - tato je pekna!
Inak si nemyslim, ze co do pravosti ci nepravosti baworakov tu nieco vyriesime. E36 sa mi kedysi pacila najviac, dnes sa mi paci viac E30. Co do dizajnu je to uplne subjektivne, ale myslim si, ze E36 je pekne auto. Ma nieco do seba, vyzera sportovo a urcite by som nepovedal, ze nevyzera ako pravy Baworak.
A co sa tyka kvality vo vsetkych smeroch, nemozeme porovnavat E30 s E36. Kazda dekada ma inu techniku, stupnuju sa rozne predpisy a celkovo vyvoj ide dopredu. Nie je mozne aby auta rovnakej znacky a rovnakej triedy (prechodca a nastupca) boli rovnake. V niektorych oblastiach su horsie (vacsinou pozitok z jazdy vdaka hmotnosti, novych zlozitejsich technologii a pod.) a v niektorych lepsie (bezpecnost, komfort a pod.) a kazdy racionalne uvazujuci clovek si usporiada svoje priority, predtym nez nieco kupi.
Baworaky su vsetky pravoverne Baworaky (mozno okrem X5, atd., kde ale to ze riadis BMW ide poznat tiez...ked si to zrovnas napr. s M-B M), na co prides lahko ked i ich porovnas s rovnakymi triedami aut od inych vyrobcov. Stale v tom ako jazdia, v ovladatelnosti, v riadeni a celkovom pocite z auta poznas, ze riadis BMW. V medziach sucasnej produkcie je jasne poznat ze u BMW vo vseobecnosti je radost z jazdy stale na vyssej urovni nez u mnohych konkurentov. Nie je to zdaleka co to byvalo (takze ked som si zase kupil E30 namiesto E46, vedel som preco). Ale to to ani nemoze byt.