ohnuté zadní rameno?
ohnuté zadní rameno?
koupil jsem třícu,a jakmile napadl sníh a nebo je takhle mokro tak to do levé zatáčky chodí až moc samo bokem(i na zimních gumách) a jako další příznatek na pravé straně mi dře při naklonění vozu guma. Podvozek je tam novej,a na první oko to nějak poznat není..Máte nějaký nápad jak to rozměřit.
Re: ..
Garážovej trik je třeba vizuální kontrola - pokud kolo dře, je něco špatně.ernest píše:nějak jinak to asi nevyřeším,jen jsem zkoušel jestli na to nemáte nějaký garážovej trik.
Ohnout zadní rameno lze jen hodně velkou silou.
Prohlídnul bych pružiny a jejich usazení.
Sbíhavost vzadu (jestli se nepletu 0-2 mm) orientačně bych si to změřil na olovničky.
Re: ..
Jj zmeřit bud olovničkama a nebo vodováhou aspon provizorne pri zmeneném odklonu zadních kol je auto na snehu nebo ledu skoro neřiditelné vlastní zkušenost.Jinak to může být následek třeba rány bokem do obrubníkuVenca píše:Garážovej trik je třeba vizuální kontrola - pokud kolo dře, je něco špatně.ernest píše:nějak jinak to asi nevyřeším,jen jsem zkoušel jestli na to nemáte nějaký garážovej trik.
Ohnout zadní rameno lze jen hodně velkou silou.
Prohlídnul bych pružiny a jejich usazení.
Sbíhavost vzadu (jestli se nepletu 0-2 mm) orientačně bych si to změřil na olovničky.
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
ted sme to řešili u kamaráda, a pomohla výměna nápravnice
E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
Mam podobnej problem...mel sem bouchly zadni pravy kolo o patnik,myslel ze je jen ohnuty rameno to sem vymenil ale pri jizde pres prechod mi piskaj gumy a cele to nak plave...koupil sem druhou napravu s kotoucema z ety.vymenil sem jen napravnici ale po nasazeni ramen se mi kola brutalnim zpusobem zbihaji nevite co stim??
BMW E30 320i Ex
BMW E39 528i Ex
BMW E36 325i Touring Ex
BMW E46 323i Ex
BMW E30 318is Coupe Ex
BMW E46 330dA TouringEx
BMW E36 328i Coupe
BMW E39 528i Ex
BMW E36 325i Touring Ex
BMW E46 323i Ex
BMW E30 318is Coupe Ex
BMW E46 330dA TouringEx