Potrebuju poradit
Potrebuju poradit
pred tejdnem sem trosku gumoval s 318i plasty a asi to odnesla klika pac motor ma uz trosku vic najeto a neco tam tuka
takze sem dojezdil ,ale o co mi de, potrebuju vedet jestli jde motor treba z bmw chromy 85 na muj rok 89 plasty???a nebo treba jestli tam dostanu 2.5i a co je k tomu potreba ???a nebo sem premejslel na dotah z nemecka ale to vijde tak na 25tis a je to zdlouhavy a ani nevym jestli jde prestavba ...atd takze jestli mi nekdo muzete neco poradit z vasich zkusenosti tak piste ,pac fakt nefim co dal :-
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Potrebuju poradit
Hele nelakuješ náhodou tramvaje? Já že jsem tehle příběh někde slyšel.TjjCombo píše:pred tejdnem sem trosku gumoval s 318i plasty a asi to odnesla klika pac motor ma uz trosku vic najeto a neco tam tukatakze sem dojezdil ,ale o co mi de, potrebuju vedet jestli jde motor treba z bmw chromy 85 na muj rok 89 plasty???a nebo treba jestli tam dostanu 2.5i a co je k tomu potreba ???a nebo sem premejslel na dotah z nemecka ale to vijde tak na 25tis a je to zdlouhavy a ani nevym jestli jde prestavba ...atd takze jestli mi nekdo muzete neco poradit z vasich zkusenosti tak piste ,pac fakt nefim co dal :-
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
hehe
Hele nelakuješ náhodou tramvaje? Já že jsem tehle příběh někde slyšel.[/quote]
No hele nevim kdo ses ale je to dobra nahoda
asi sem to fakt ja :p ta 1.8i ty hrabe proste nezvladla sise to jezdi ale nevim jak dlouho
a co sem koukal na motory tak nevim nevim,tady v praze sou samy vylagrovany takze to vidim na ten dovoz ,ty by si o necem nevedel??
No hele nevim kdo ses ale je to dobra nahoda
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: hehe
No hele nevim kdo ses ale je to dobra nahodaTjjCombo píše:Hele nelakuješ náhodou tramvaje? Já že jsem tehle příběh někde slyšel.
Máš SZ
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou