na 99% nepomoze, lebo to by nesla ani prava strana!Max-Max píše:zkuz prohodit taky to relatko, co je na patici u packy
Prepaluje pojistky blinkru
Ja to na nikoho nesvadim,je to tvoje vina to je jasny prece mi nechces rict ze za to muze muj spolehlivy vuzBOOST píše:Jj, ještě že to máš na koho svést co.

Hele mas tu packu doma? Ze bych se zejtra stavil,vemu sebou pani a budem vystrkovat ruce z oken misto blinkru

apropo co tady vlastne jeste delas nemas uz bejt na jinym klubu

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
kd si pozries schema zistis, ze ten prerusovac ma len jeden vystup pre obe strany. Cize pren sa nic nemeni tym ci je vystrazne, alebo lava ci prava smerovkaMax-Max píše:no, tak isty bo som si tym nebol. A navyse, bude ho mat v ruke, myslim, ze sa nic nestane ked to skusi.stanco1 píše:na 99% nepomoze, lebo to by nesla ani prava strana!Max-Max píše:zkuz prohodit taky to relatko, co je na patici u packy
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
a o skrate na kabelazi k relatku si neuvazoval? predpokladam ze ked ho bude drzat v ruke, asi sa na to pozrie, teda ja by som pozorne kontroloval vsetko co drzim v ruke.stanco1 píše:kd si pozries schema zistis, ze ten prerusovac ma len jeden vystup pre obe strany. Cize pren sa nic nemeni tym ci je vystrazne, alebo lava ci prava smerovkaMax-Max píše:no, tak isty bo som si tym nebol. A navyse, bude ho mat v ruke, myslim, ze sa nic nestane ked to skusi.stanco1 píše: na 99% nepomoze, lebo to by nesla ani prava strana!
pozri, chapem ze mi chces nieco dokazat, ale mne sa nechce cokolvek dokazovat tebe.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220