Levé přadní světlo, svítilo a nesvítí, žarovka OKA...
Levé přadní světlo, svítilo a nesvítí, žarovka OKA...
Zdravim, Levé přední světlo, ještě v prosinci se mi stávalo že občas svítilo oka, a někdy jen parkovačka. Ted už svítí pořád jenom parkovačka. Žárovka je v pohodě, kontakty jsem ještě neměřil. Neměl někdo stejný problém prosím, nechci se v tý elektrice moc vrtat (páč nejsem zkušenej)... Nebo kdyby někdo věděl o autoelektrikářovy tak klidně napište dík 

Tak sem to dneska skoušel, a asi bude špatnej kabel. nová žárovka a nic. Skusil sem připojit kabel od dálkovek a žárovka svítila, takže je v pi,i nějáká elektrika. Dálkový světla asi davají víc než obič světlo? Nevíte o elektrikářovi ?adam320 píše:udelej j edinou vec....vytahni konektor plusu ze svetla, nasad ho na zarovku a zarovku prikostri nekde mimo svetlo, nejlepe nekam na sroub zasroubovanej do kastle, bude li svitit, svetlo ma spatnou kostru
autoelektrikar nejsem, ale nestačilo by prozatim jenom propojit + vodič z pravého fungujícího světla s tim levym? pak by se mohlo aspon jezdit nez se to opraví.. Podle mne jsou stejně někde ty vodiče spojený.. a tam bude asi ten problém
jít po tom drátu az do nejaký krabice kde to musí bejt spojený, vzal bych si k ruce určitě multimetr..
je to jenom teorie, berte mne s rezervou

jít po tom drátu az do nejaký krabice kde to musí bejt spojený, vzal bych si k ruce určitě multimetr..
je to jenom teorie, berte mne s rezervou

E30 325i Touring, Yamaha TDM850, Suzuki GS500

prave sem se koukal na schema, jak je to zapojeny abych ti nekecal..
a zjistil sem, že pravy a levy svetlo ma kazde svuj okruh..takze to s tim spojenim vodicu nevyjde
jsou to pojistky cislo 13 a 14. Ty pojistky jsou napajene pres relatko č.4 a pak je tam jeste jedno relatko CHECK, (mel by ti svitit check control ne?) ve kterem se ty vodiče rozdělují.. vnitřní zapojení tohoto relátka tam není a uvedeno není ani jeho číslo..
a zjistil sem, že pravy a levy svetlo ma kazde svuj okruh..takze to s tim spojenim vodicu nevyjde

jsou to pojistky cislo 13 a 14. Ty pojistky jsou napajene pres relatko č.4 a pak je tam jeste jedno relatko CHECK, (mel by ti svitit check control ne?) ve kterem se ty vodiče rozdělují.. vnitřní zapojení tohoto relátka tam není a uvedeno není ani jeho číslo..

1. zkus proměřit ten drát od pojistky č. 13 k levému světlu, pokud bude OK tak to bude tím CHECK relátkem.
Byl sem se podivat jak to mam v aute a to rele LO BEAM CHECK RELAY tam skutecne neni, takže budes muset nejspis rozdělat tu pojistkovou skříň, kde bude asi schovaný. Tipuju ze problem bude nekde tam.
tady máš schéma:
http://bmwcabrio.ic.cz/technika/schema/e30_fuse_box.gif
kdyby sis s tim nevedel rady tak mi napis SZ, jsem taky z Prahy tak se na to muzeme nekdy kouknout.
Byl sem se podivat jak to mam v aute a to rele LO BEAM CHECK RELAY tam skutecne neni, takže budes muset nejspis rozdělat tu pojistkovou skříň, kde bude asi schovaný. Tipuju ze problem bude nekde tam.
tady máš schéma:
kdyby sis s tim nevedel rady tak mi napis SZ, jsem taky z Prahy tak se na to muzeme nekdy kouknout.

Ano Check mi svítí. skusím totommyjam píše:1. zkus proměřit ten drát od pojistky č. 13 k levému světlu, pokud bude OK tak to bude tím CHECK relátkem.
tady máš schéma:
stalo se mi to take a zavada byla spatny kontakt na pojistce to jsem zjistil az kdyz jsem z pulky rozebral auto. zkus vytahnout pojistku toho nefonkcniho svetla a tam zmer napeti pokud tam pujde tak trosku vic zatlac na pojistku a pak si oprav ten napul vypadli kontakt
ford escrt coupe ==> E30 316i sedan ==>E30 324TD tour, E34 525TDs tour ==> E39 525TDs tour