Kazda akce potrebuje reklamu a reference z minula nez zacnou jezdit stovky aut. Byla by skoda dalsi rocnik nedelat. Ja osobne mam radsi mensi komorni znackove akce kde se vsichni navzajem znaji nez megasrazy. Letos jsem musel v sobotu dodelat sit na jednom hotelu, priste si naplanuju rozvrh lepe a prijedu take.Huska píše:... Opravdu mě velmi mrzí že nepřijelo víc lidí ...
... jsem přišel na věci spojené s organizací, které bych do příště doladil, ale zatím o žádném "příště" neuvažuji. Nebýt Vás Vás co jste přijeli a dobře se bavili tak bych se na to příště vykašlal.
************** SRAZ OLOMOUC No.II *************** 12.6.04
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Kubo a nebylo to spíš tím že jsi v každé z jízd slalomu sestřelil kuželJakub Šlezar píše:Díky Huskovi za organizaci, na sraze se mi libilo, i když jsem nic nevyhrál (Huska totiž startoval dřív!)

Zítra se hodím fotky a časy sprintů a slalomu ..

Jak sem již napsal na BMWklubu:
" Jinak taky musím poděkovat fšem zůčastněným, každej se sqvjele choval, žádny problémy,prostě: byly ste parádní
Jo a co se eště týče videa, sem nasadil život, když sem z Markovy káry ve 140km/h čuměl z okýnka a modlil se ať někde neletí nějakej čmelák.....to by bolelo.......
A taky veřejné díky Bombardérovi za zapůjčení kamery , tak snad vy co jste tam nebyly z toho taky něco budete mít), dával sem maximální pozor, abch s ní nic neudělal...páč se mrkněte na foto, kdo nevíte jak Bombardér vypadá....by mě zlomil vejpůl...
a taky Markovi iS, poněvač točením z jeho auta se ochudil o to že bude nějak víc na videu! do je potřeba ocenit! Díky "
A zapomněl jsem eště dát dík těm co kolem poletovali a pomáhali-Daně ,Igorovi,Bohušovi,Spinymu ...atd
Fajn lidi fajn auta fajn počasí....co víc je potřeba?
Tak tasdy sou nějaky fotečky ......nebijte mě že je to takovy jaky to je.... (kdyby někdo chtěl foto v originální velikosti, tak pošlu, není problém
)
http://olomouc.album.cz/sraz-olomouc-no-2/
" Jinak taky musím poděkovat fšem zůčastněným, každej se sqvjele choval, žádny problémy,prostě: byly ste parádní
Jo a co se eště týče videa, sem nasadil život, když sem z Markovy káry ve 140km/h čuměl z okýnka a modlil se ať někde neletí nějakej čmelák.....to by bolelo.......
A taky veřejné díky Bombardérovi za zapůjčení kamery , tak snad vy co jste tam nebyly z toho taky něco budete mít), dával sem maximální pozor, abch s ní nic neudělal...páč se mrkněte na foto, kdo nevíte jak Bombardér vypadá....by mě zlomil vejpůl...
a taky Markovi iS, poněvač točením z jeho auta se ochudil o to že bude nějak víc na videu! do je potřeba ocenit! Díky "
A zapomněl jsem eště dát dík těm co kolem poletovali a pomáhali-Daně ,Igorovi,Bohušovi,Spinymu ...atd

Tak tasdy sou nějaky fotečky ......nebijte mě že je to takovy jaky to je.... (kdyby někdo chtěl foto v originální velikosti, tak pošlu, není problém

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Fil píše:Jak sem již napsal na BMWklubu:
Tak tasdy sou nějaky fotečky ......nebijte mě že je to takovy jaky to je.... (kdyby někdo chtěl foto v originální velikosti, tak pošlu, není problém)
Jo hezky jsi zveřenil fotky

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Jojo asi tejden po srazu... však na další ročník najdem něco vhodnějšího...třeba tu rovinku co se jezdily sprintyMarek IS píše:Tak jsem se byl mrknout na miste konani a oni nasi kamaradi naci tam dali ceduli zakaz...vseho,smejdi