Sháním Potvrzení o ekologické likvidaci
- Jan Kučera
Tak dneska jsem se dozvedel ze to prohlaseni o tom ze z vozidla sem udelal kralikarnu a nebo prolejzacku pro deti, vubec nejni prdel, musej k tomu bejt fotky , info o umisteni, atd. a bude to kontrolovat odbor zivotniho prostredi.
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti

Známej byl na ouřadě s historkou o přestavění auta na hobbyrallyecross, někde vyštrachal nějaký fotky kterejma to doložil a výsledek - auto je vyřazeno ... Sice se prej s pani nějakou chvíli dohadoval, ale nakonec to prošlo
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
tak to nevím
Tak to je možné ale já četl zákon a pokud vyfotíš děti jak si hrají v autě tak to musí vzít.Ale jinak u nás stačilo napsat že auto je už dávno rozebrané.
BMW 750iAL E32 pro mě to nej
BMW 540 E34 LPG vstřik
BMW 540 E34 LPG vstřik
- Adam Lipský
Jo, dámy a pánové, všude je to různě. Přiletěl jsem až z Irska, abych to řešil. Během pondělka jsem našel celkem 3 techničáky a na jedno auto jsem si matně vzpomněl, že jsem kdysi před 5 lety něco podobného někde kupoval. Tak v podnělí večer jsem tam po paměti jel, doopravdy našel to místo i toho člověka, ten byl samozřejmě nasraný a řekl mi, že to auto bylo jeho tchýně, která ho nesnáší, zavolali jsem ji a zjistili, že bydlí až v Bohumíně, tak jsem z Prahy tam hned večer jel, uvízl za Šumperkem v lavině a dojel do Bohumína v úterý ráno. Paní jsem našel, bylo jí 80 let, den předtím prý pochovala sestru, byla ještě hrozně rozrušená. Šli jsme spolu na úřad, a ačkoli jsme tam byli sami, tak nás ouřada hnal, že má prý strašný nával. Tak jsem udělal scénu a nakonec jsem dostal výpis, co to vlastně bylo za auto, čestné prohlášení o ztrátě dokladů, prohlášení o likvidaci vozidla a žádost o vyřazení, a hle, najednou to šlo bez ekopapíru. (Ta paní tam s tím zašla den poté ještě sama.)
Druhé auto odhlásila manželka známého od známého jednoho známého od kamáráda, nebo tak nějak, stálo to 3500 a opravdu to ze dne na den zlikvidovali. Na další auto jsem si koupil ekopapír (3500) a jdu to do Milevska vyřazovat zítra.
No a nejhorší - auto jsem koupil před 5 lety, nepřehlašoval jsem ho, později ho věnoval cikánům na šrot. Bohužel majitelka v mezičase zemřela. Nemám možnost nahládnout do dědického řízení, jestli to auto tam figuruje. Takže pojišťovnosupi si počkají tak 2 roky, naskáče tam pokuta 30 tisíc a začnou to vymáhat po dědici. Dědic, kterého neznám, ale viděl mně a kterému jsem podepisoval smlouvu, ukáže na mě. Navíc pojištění toho auta zní na mě. Takže supi po mně začnou vymáhat pokutu za pojistné a já tomu nemohu nijak předejít. Nemohu ani nijak auto ohlásit, a to ani když ho nechám jako ukrást a příjde mi papír, že auto nebylo nalezeno! Prostě neřešitelná situace a asi budu muset doživotně platit ručení za neexistující auto.
Víte někdo, jak na to?
Druhé auto odhlásila manželka známého od známého jednoho známého od kamáráda, nebo tak nějak, stálo to 3500 a opravdu to ze dne na den zlikvidovali. Na další auto jsem si koupil ekopapír (3500) a jdu to do Milevska vyřazovat zítra.
No a nejhorší - auto jsem koupil před 5 lety, nepřehlašoval jsem ho, později ho věnoval cikánům na šrot. Bohužel majitelka v mezičase zemřela. Nemám možnost nahládnout do dědického řízení, jestli to auto tam figuruje. Takže pojišťovnosupi si počkají tak 2 roky, naskáče tam pokuta 30 tisíc a začnou to vymáhat po dědici. Dědic, kterého neznám, ale viděl mně a kterému jsem podepisoval smlouvu, ukáže na mě. Navíc pojištění toho auta zní na mě. Takže supi po mně začnou vymáhat pokutu za pojistné a já tomu nemohu nijak předejít. Nemohu ani nijak auto ohlásit, a to ani když ho nechám jako ukrást a příjde mi papír, že auto nebylo nalezeno! Prostě neřešitelná situace a asi budu muset doživotně platit ručení za neexistující auto.
Víte někdo, jak na to?
Pokud to nebylo na tebe přihlášené tak jsi snad z obliga ne?Maximálně bych zpětně napsal kupní smlouvu na nějakého Ivana Ivanoviče,našel bych si nějakou adresu v rumunsku a tu bych tam napsal.Pokud by po tobě někdy někdo něco chtěl,vždy bych se oháněl touhle smlouvou že ja auto dávno prodané a basta.
E32 730 V8
- Adam Lipský
Dokud to auto není pryč z registru, někdo musí platit povinné ručení, bohužel. A nikdo už teď nemá pravomoc to auto zlikvidovat.rejchy píše:Pokud to nebylo na tebe přihlášené tak jsi snad z obliga ne?Maximálně bych zpětně napsal kupní smlouvu na nějakého Ivana Ivanoviče,našel bych si nějakou adresu v rumunsku a tu bych tam napsal.Pokud by po tobě někdy někdo něco chtěl,vždy bych se oháněl touhle smlouvou že ja auto dávno prodané a basta.
- Adam Lipský
- Adam Lipský
Jenže já mám bohužel zodpovědnost za to, že to auto se nepřevedlo v termínu, a dokud je to auto v českém registru, tak zodpovědnost za pojištění padá na mě.Ropák píše:Snad jedině sepsat kupní smlouvu s nějakou fiktivní osobou, nejlépe ze zahraničí. Až dědic té paní ukáže na Vás, Vy se vytasíte s papírem, že jste to prodal. Opravte mě, jestli je to kravina...
Navíc se nyní jistojistě nevyhnu ekovýpalnému. Protože, aby se auto odhlásilo, musí se nejdříve převést na dědice - a tady nastupuje poplatek. Dědic potom může následně s autem manipulovat - převést ho na mě, odhlásit, převést na prezidenta republiky,...
- Jan Kučera
řešil někdo problém s tim že jste prodali auto které bylo v odhlášce na vás a na kupní smlouvě bylo jasně novému majiteli řečeno že to má přihlásit a on to neudělal? Mam jeden (dost se divim že jen jeden) případ a nevim co s tim, teda na inspektorátu sem nebyl a ta osoba je buhví kde-na tom bydlišti už nejni-odstěhoval se.
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti

524TdA RULEZZ
WRX Sti