pozor na červený tranzity...
a sakra, to mě mrzí
tak držím palce at je to rychle v pořádku

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
dekujeme ,ale auto je uz diky zahymu u nas doma na severuFx píše:Kdybys něco potřeboval, tak cca 600 metrů od místa nehody mám kancelář v areálu Stavomontáží, dá se tam i schovat auto do areálu, kdybys měl potřebu (na noc se to tam zamyká).
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
koukam, ze pan tweety asi vi jak na to, preci sme cesi, ze jo, tak proc z toho aspon neco "nevydolovat ze ju"Tweety píše:Kdybys zazimoval a jezdil jebkama jako já, měl bys klidHned po příjezdu na sever jsem byl se Zahym i Balim na obědě a můžu Vám říct, že byl Bali tak nasranej, že si dal jen polívku....fakt hnus
![]()
Se opraví, v klidůůů...a když nebudeš blbej, bude za to na báwku i něco navícŠak sme se bavili né

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Bude to tzv.bolestné pro pana Balihomaca píše:koukam, ze pan tweety asi vi jak na to, preci sme cesi, ze jo, tak proc z toho aspon neco "nevydolovat ze ju"Tweety píše:Kdybys zazimoval a jezdil jebkama jako já, měl bys klidHned po příjezdu na sever jsem byl se Zahym i Balim na obědě a můžu Vám říct, že byl Bali tak nasranej, že si dal jen polívku....fakt hnus
![]()
Se opraví, v klidůůů...a když nebudeš blbej, bude za to na báwku i něco navícŠak sme se bavili né
no uvidime jak se to vyvrbi, ale zase tak strasny to neni, trekl bych ze i dobre trefeny...

vymyšlený to máš dobře,tak uvidímeTweety píše:Kdybys zazimoval a jezdil jebkama jako já, měl bys klidHned po příjezdu na sever jsem byl se Zahym i Balim na obědě a můžu Vám říct, že byl Bali tak nasranej, že si dal jen polívku....fakt hnus
![]()

normálně zazimovaný je a jebkama jezdim,ale fáčko je na letních a do prahy by ani nedojelo a boru jsem si na 4 dny vzít nemohl ... měsíc a půl stálo,tak jsem ho vytáhnul

jeeeeeee to me mrzi kamo.To se da dohromady.to bude ok ebojBALI píše:vymyšlený to máš dobře,tak uvidímeTweety píše:Kdybys zazimoval a jezdil jebkama jako já, měl bys klidHned po příjezdu na sever jsem byl se Zahym i Balim na obědě a můžu Vám říct, že byl Bali tak nasranej, že si dal jen polívku....fakt hnus
![]()
![]()
normálně zazimovaný je a jebkama jezdim,ale fáčko je na letních a do prahy by ani nedojelo a boru jsem si na 4 dny vzít nemohl ... měsíc a půl stálo,tak jsem ho vytáhnul![]()

nelze házet všechny dodávkáře,kamioňáky,taxi a pod do jednoho pytle to je v člověku ne v autě které řídí, a věřím že to schválně neudělal, nadruhou stranu ta pokuta je fakt výsměch.
Ale Bali ses frajer fakt si to trefil hezky a myslím že i na kafe ti zbyde.
Já takhle taky jednou letěl za mých mladých let z motorky pře Pajero když se mi borec utočil přes 4, vytáhl sem ho se zlomenou nohou z auta a když sem viděl že je víc v šoku než já sklidnil sem se, říct mi tenkrát ale "sem měl blink ste mě neviděl?" tak nevim nevim jak by to dopadlo
dostal sem 20tis, oprava vyšla na 5tis svépomocí, a ještě k tomu 6tis bolestné od urazovky, byl sem spokojen...
Ale Bali ses frajer fakt si to trefil hezky a myslím že i na kafe ti zbyde.
Já takhle taky jednou letěl za mých mladých let z motorky pře Pajero když se mi borec utočil přes 4, vytáhl sem ho se zlomenou nohou z auta a když sem viděl že je víc v šoku než já sklidnil sem se, říct mi tenkrát ale "sem měl blink ste mě neviděl?" tak nevim nevim jak by to dopadlo

dostal sem 20tis, oprava vyšla na 5tis svépomocí, a ještě k tomu 6tis bolestné od urazovky, byl sem spokojen...
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8