spinacka
-
spinacka
zdar fesaci. nema prosim vas nekdo detailni foto spinacky se zamkem. rozdelany od sebe. za boha nemuzu dojit na to do ktere polohy dat klic a v kterych mistech tlacit a kam. odpovedi typu jakoze na WC a tlacit do ... neberu.
-
Re: spinacka
myslim tim jehlu
-
spinacka
ted jsem nasel , ze euroman v je v tom zbehly a nabizel zde i snimky. tak co jsi ochoten pomoct?
Co takhle místo prosení použít funkci hledat?To je moc práce viď?Spínačku jsem měnil před 10 dny,v životě jsem to nedělal ani jsem spínačku neviděl vyndanou,ale návod jsem našel tady ve FAQ a přesně podle něj jsem to měl za necelejch 10 minut vyměněný,neni tam žádná vyjebávka ani nic jinýho na čem by se měl svéprávnej člověk bez lobotomie zaseknout,tak si ten návod najdi a udělej podle toho 

m10b18 "kloboukwagen" in progress
-
stebe mam radost ptam se snad jak to mam vytahnout? to jsem si vsechno precet. ptam se na foto a kdyz nejsi ochoten pomoct tak prejdi dal a nereaguj pleas.baskeez píše:Co takhle místo prosení použít funkci hledat?To je moc práce viď?Spínačku jsem měnil před 10 dny,v životě jsem to nedělal ani jsem spínačku neviděl vyndanou,ale návod jsem našel tady ve FAQ a přesně podle něj jsem to měl za necelejch 10 minut vyměněný,neni tam žádná vyjebávka ani nic jinýho na čem by se měl svéprávnej člověk bez lobotomie zaseknout,tak si ten návod najdi a udělej podle toho

-
-
heureeeeka. konecne. ja se snad s toho poseru. nasel sem na joutube male videjko jak to tam fesak detailne popisuje a predvadi. sic je to asi u e36 ale rikam si skus to, mozna topujde taky tak. no a podarilo se.je potreba ten drate mirne zahnout ale opravdu mirne. no a trochu snim protocit v tom spravnem miste. to spravne misto je asi tak 45 stupnu od nuly. to video se da najit na bmwklubu.sk v prispevku od clena popo v prispevku spinacia skrinka uz nem problem
-