Strahov 9.4.

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 10. 06. 2004 19:42

DC píše:Jirka tam trosku utrpel sok :) asi stejne jako jeho ovladani centralu :)
Ja ani tak ne, to ja rozdejcham i vic, tuzingovou skodivku co ma jeden basak 5x drazsi, nez ma sama hodnotu, takovejch jsem videl dost.

Ale ten central fakt asi nechapal. Teda central v poho, ale dalka :) jsem musel pouzit klice, tolik prace. Ale fakt bylo dost husty, jak jsem odjel a okamzite to fungovalo. Dokonce jsem pak zjistil, ze to fungovalo i na miste, ale jen kdyz jsem dal pager dovnitr auta. Zkratka tuzingove ruseni :twisted:

seba325iX

Příspěvek od seba325iX » 11. 06. 2004 16:12

To znám napodzim mi šel centrál odemknout tak nak jako když se mu nechce reagovat na dálku, načež jsem ji rozebral a projetoval, stím že to musí chodit jenže to bylo ješte horší, tak jsem to znovu důkladně proletoval a už to chodilo jako nové.

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 11. 06. 2004 18:10

seba325iX píše:To znám napodzim mi šel centrál odemknout tak nak jako když se mu nechce reagovat na dálku, načež jsem ji rozebral a projetoval, stím že to musí chodit jenže to bylo ješte horší, tak jsem to znovu důkladně proletoval a už to chodilo jako nové.
Tam fakt nebylo o cem. Proste pred prijezdem na strahov to fachalo, na strahove jen v interieru auta. Po odjezdu ze strahova to zase facha uplne v pohode. Zkratka naky ruseni.

Odpovědět