E30 je dobrá,ale..
E30 je dobrá,ale..
...E46 M je prostě lepší

Re: E30 je dobrá,ale..
A chtel jsi jiste dodat, ze je to jen tvuj subjektivni nazor, ktery nehodlas nikomu cpat, ze ?dave_p píše:...E46 M je prostě lepší![]()
![]()
Samozřejmě,jak jinak.Jirka325 píše:A chtel jsi jiste dodat, ze je to jen tvuj subjektivni nazor, ktery nehodlas nikomu cpat, ze ?dave_p píše:...E46 M je prostě lepší![]()
![]()
![]()
Ja si myslimdave_p píše:Samozřejmě,jak jinak.Jirka325 píše:A chtel jsi jiste dodat, ze je to jen tvuj subjektivni nazor, ktery nehodlas nikomu cpat, ze ?dave_p píše:...E46 M je prostě lepší![]()
![]()
![]()
Resite tu blbosti... proste kdyz chci jet M3 E30, tak jedu M3 E30 a kdyz M3 E46 tak jedu M3 E46. Obe sou bezva, ale maj jednu malinkatou chybu...Prox píše:To ma jako znamenat co?dave_p píše:...E46 M je prostě lepší![]()
![]()

nerikaj mi pane.
Nic proti Spitfiru ale F/A 18 Hornet je lepší....asi stejná logika inteligente...E46 M je prostě lepší
No já jsem měl v AuTecu čest jenom s p. Stehlíkem ale hned tak nezapomenu, jak mi říkal ( když jsem od něj odcházel z přestavbovýho řízení ) : tak ať vám ta E třicítečka dělá radost, je to krásný auto...To teda v Autecu koukaj trochu ponekud vic z vrchu. Alespon lidi co jsem s nima mel tu cest.
a on opravdu NENÍ BMW pozitivní
member of zewl crew
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
můžete mi někdo vysvětlit co se lidem líbí na bílé barvě???Marosh píše:
nerikaj mi pane.
jen to že někdy vypadá opravdu dobře...Huska píše:můžete mi někdo vysvětlit co se lidem líbí na bílé barvě???
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jako člověk kterej měl 3ks E30 musim říct že víc srandy se s autem užít nedá......
..ale právě kvůli spotřebě se poohlížim po novej káře teď jezdim E34 a neni to vono!
jinak bílá má hlavní výhodu v opravach
a E30 sluší!! ale A4 je v bílej průser...
E46 bych bral ale to co stojí E30 stojí na tu E46 kola!!!!!!
..ale právě kvůli spotřebě se poohlížim po novej káře teď jezdim E34 a neni to vono!
jinak bílá má hlavní výhodu v opravach
E46 bych bral ale to co stojí E30 stojí na tu E46 kola!!!!!!
Naposledy upravil(a) Flery dne 11. 06. 2004 11:37, celkem upraveno 1 x.
Tel : 773 622 822
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Třeba to že je bíláHuska píše:můžete mi někdo vysvětlit co se lidem líbí na bílé barvě???
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
proste nekdo ma radsi blondynky a jinej brunetkyHanis píše:Třeba to že je bíláHuska píše:můžete mi někdo vysvětlit co se lidem líbí na bílé barvě???To je jako kdyby se někdo zeptal tebe co se ti líbí na modrý
ja osobne sem na bilou zatizenej a chtel bych bile auto
zrovna BMW v bile ae moc dobre nevypada.. BMW slusihlavne cerna, pak ta stribrna a taky dobra modra
----------------------:)
Neboj, ja na ten tvuj sraz do Olomouce urcite nepojedu, aby se ti tam z me E30 jeste nezved kufr.Huska píše:můžete mi někdo vysvětlit co se lidem líbí na bílé barvě???
Jinak slusivymu autu slusi temer kazda barva
Huska píše:
můžete mi někdo vysvětlit co se lidem líbí na bílé barvě???
nejsou na ní vidět ptačí hovna
-------------------------------------------------------
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***
hele nepruddave_p píše:...E46 M je prostě lepší![]()
![]()