Prihlaseni dovezeneho auta
Prihlaseni dovezeneho auta
Ahoj, nevite jak a jestli se zmenilo prihlasovani dovezeneho auta po vstupu do unie. Je to porad jeste mozne? Prislo mi ze tu probleskla zprava ze to uz BMW nechce delat.
Diky
T.
Diky
T.
dokonce ani E 34 nemá...DC píše:což 30ca nemá
E 36 až od modelového roku 94
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
to je dovozová politika našeho státu, nechtěj aby jsme si dovážely vraky-třeba 540iA r.v. 96
prostě chtěj abysme kupovaly Ochcávky nebo si vybíraly ojetiny po prvním majitely v super stavu v AAA...10 000 000 spokojených zákazníků...
prostě chtěj abysme kupovaly Ochcávky nebo si vybíraly ojetiny po prvním majitely v super stavu v AAA...10 000 000 spokojených zákazníků...
No psalo se tady o tom ted nedavno tim myslim prestavbu - kdyz pises o E30 ani nepredpokladam normalni prihlasovani.
a dokonce to nekdo myslim delal po 1.5.04.. jinak je fakt ze prihlasovani zustalo stejny jako predtim myslim ty podminky.. tady sice nekdo pise ze to E36 splnuje od r. 94 ale mam takovej pocit ze ani tohle se nezmenilo a jdou prihlasit "normalne" auta pouze do 8 let stari.. mozna to nekdo udela i starsi ale neznam nikoho ..
jinak to musi bejt vyrobeny do 8 let a ne jako inzerujou na mobile 9/96 prihlaseni do provozu ale realita je treba vyroba 12/95.. normalne by to nemolo jit .. jenze porad jsme v Cesku a korupce vladne dal..
ps.: jak to ted vypada u BMW nevim nekdo psal ze to zatim napisou bez problemu ale jde i o to jestli to povoli magistrat.. Chce se jen pozeptat..

ps.: jak to ted vypada u BMW nevim nekdo psal ze to zatim napisou bez problemu ale jde i o to jestli to povoli magistrat.. Chce se jen pozeptat..

jak už tady psal Francis několikrát o stáří vůbec nejde , jde o ES homologacilucky325i píše: ...jinak to musi bejt vyrobeny do 8 let...
nevím co přesně máš na mysli, přestavby samozřejmě fungujou-je o tom článek ve FAQlucky325i píše:...jak to vypada u BMW nevim nekdo psal ze to zatim napisou bez problemu ale jde i o to jestli to povoli magistrat.. Chce se jen pozeptat..
Mozna v PHA to jde.. delal jsem prestavbu z kupe zacatek roku- BMW uplne bez problemu- na cabrio a v Plzni stim byl na magistrate docela problem.. cetl jsem tady i od jinych ze jim to delaj bez problemu.. byl i rozdil v tom co kdo chtel. nekdo vahy, nekdo jinou STK, je to podle me v kazdym meste jiny i kdyz by to melo bejt stejny.Mirek píše:jak už tady psal Francis několikrát o stáří vůbec nejde , jde o ES homologacilucky325i píše: ...jinak to musi bejt vyrobeny do 8 let...nevím co přesně máš na mysli, přestavby samozřejmě fungujou-je o tom článek ve FAQlucky325i píše:...jak to vypada u BMW nevim nekdo psal ze to zatim napisou bez problemu ale jde i o to jestli to povoli magistrat.. Chce se jen pozeptat..

rozdil v cene prestavby: BMW stejny 3150,-
u me normalni STK + EM za 400,-
vyrazeni ured, pridel cisla 200,-
spravni poplatek 600,-
nic vic sem nedelal...
neco od tebe skoda ze jsi to potom nedopsal.. :
Mirek napsal:
teď zrovna dělám přestavbu-na papíry ze sedanu 87 dávám cabrio 92
homologace Autec-3130,-
přestavbová technická-1450,-
zvážení auta-50,-
teď už chybí poplatek na magistrátu, jedu tam v pondělí takže zatím nevím kolik, ale asi 2500,-
Jinak Stehlik 29.12.03 rekl ze po novem roce nepujde udelat sedanu prestavba na cabrio.. a jak je videt i to jde..

Jirka325 napsal:
Na magistratu jsem kupodivu neplatil vubec nic. Cekal jsem alespon symbolickej poplatek jako 10 Kc, ale nic. Dostal jsem tam papir o schvaleni prestavby magistratem, bez poplatku a odkracel.
Takze bejt na miste TMS zeptal bych se jak to chodi u nich...
moc nechápu proč by to nemělo jít...já jsem se na magistrátu ptal jestli mi žádost o přestavbu můžou zamítnout a z jakých důvodů a řekli mi že pokud to povolí dovozce tak oni nemají důvod k zamítnutí...
tak mě napadá jestli to u vás nejde z důvodu že by musel někdo zvednout prdel...a to bych mu pomoh...
tak mě napadá jestli to u vás nejde z důvodu že by musel někdo zvednout prdel...a to bych mu pomoh...
to je klasický přístup českýho úředníka zmrda který pořád nepochopil, že je na svym místě pro tebe a ne obráceně
nevím co bych ti měl poradit, ale přestavba je úředně schválený úkon při kterém když dodržíš příslušná ustanovení tak neexistuje zamítnutí a už vůbec ne s hláškou typu "mě nějaký BMW nezajímá..."
nevím co bych ti měl poradit, ale přestavba je úředně schválený úkon při kterém když dodržíš příslušná ustanovení tak neexistuje zamítnutí a už vůbec ne s hláškou typu "mě nějaký BMW nezajímá..."
Dnes je to uz na papirech.
takze je to ok ale nemel bych chut to delat znova i kdyz se e30 cabrio necha nejit venku celkem dost za rozumny kacky..
a mozna by to za to stalo se tim zabejvat a vozit to jenze kdyz si uvedomim co stim bylo za sra... tak si necham zajit chut.
Ps.: jen vim ze tam stale sedi ti co tam byli uz za totality..

Ps.: jen vim ze tam stale sedi ti co tam byli uz za totality..

já to budu asi za měsíc dělat znova a pak možná ještě jednou...
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Na mem webu je cely pribeh dovozu auta v prvnich dnech ledna 2003. Do Ceska me nepustili Plzenskym krajem, pry "sroty" se do republiky pres jejich uzemi vozit nebudou. Jak za feudalismu. Tak jsem jel zpet do germanie, 100km severne a v Chebu jsem projel uplne v pohode. Jooo, plzensky kraj ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition