zakuckávání 318is
zakuckávání 318is
poslední dobou sem si všim, že když běží motor na volnoběh a rychle přidám plyn, nejdřív se zakucká, zaklepe (skoro jako by chtěl zdechnout) a pak se teprve roztočí. Nevíte někdo co s tím? Díky. (filtr je vyčištěnej, svíčky nový, kabely proměřený...)
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
Re: VN kabely
kterej vysokonapetovej kabel mas namysli? Myslis u civky?PHRA píše:Minulý měsíc jsem řešil podobný problém. Nakonec jsem našel proraženou koncovku VN kabelu. (Odpor byl v toleranci, jen to jiskřilo někde jinde)

Re: zakuckávání 318is
Mám stejnej problém, akorát mi to zlobí jen při studeným motoru, o víkendu zkusím vyměnit váhu tak uvidíme. Každopádně dám vědět jak jsem dopad.Tony píše:poslední dobou sem si všim, že když běží motor na volnoběh a rychle přidám plyn, nejdřív se zakucká, zaklepe (skoro jako by chtěl zdechnout) a pak se teprve roztočí. Nevíte někdo co s tím? Díky. (filtr je vyčištěnej, svíčky nový, kabely proměřený...)
Re: VN kabely

Ne tu koncovku která je u svíčky. Přeskakova mi jiskra proti hlavě. Ze začátku to nebylo ani vidět.kterej vysokonapetovej kabel mas namysli? Myslis u civky?
Mně to taky dělalo až se třásla řadička.Byla to díra v hadici mezi vahou a motorem.Vyřašil jsem to lepenkou než koupim novou a jede normalně.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=